İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bana cevap verme, yok say, ben seni öyle sayıyorum.İlk olarak hanzale tarafından gönderildiAhaha adamım ya [emoji28][emoji28][emoji28] hacı Bizim Sivassporla işimiz olmaz. Trabzonsporlu olduğumuz için plakamız 61'le başlıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKondisyon konusuna katilabilirim, ki zaten prof.bi futbolcu sakatlığı yoksa "hocasının" da yardımıyla gerekli kondisyonu (90 dk.çıkaracak kadar) edinmelidir. Fakat fizik hususunda söyledikleriniz bu spor branşında olmazsa olmaz değildir. Lakin gerekli hızlanmayı, çevikliği, kıvraklığı ve ince çalımları büyük cüsseli oyuncular, doğal olarak, genelde sağlayamazlar. Misal messi ile marin arasında fizik olarak büyük bir fark yok ama messi bu sporu icra edenler içinde en büyük isim konumunda... [emoji6]Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Marini yönetimin oynatmadığını söyledim, hepsi bu. Nedenini de açıkladım.İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi bu taktikler sana da işlemez , inşallah ben de seni sevmem gerektiğini düşünürüm bigün.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildiAhaha adamım ya [emoji28][emoji28][emoji28] hacı Bizim Sivassporla işimiz olmaz. Trabzonsporlu olduğumuz için plakamız 61'le başlıyor
Sent from my iPhone using TapatalkDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Sercan Keleş yazdıklarımı iyi oku.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakılma hocam. Malesef böyle insanlarda var.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan Keleş yazdıklarımı iyi oku.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Sorunumuz Marin in fizik kondisyon durumu değil. Bu biraz basit bir gerekçe. Özer i koşuyor diye savunanların gerekçesi kadar zayıf kalıyor. Marin hayranı değilim, 4m euro değil şu aşamada 1m euro vermem çünkü kırk yılda bir yaptığımız kiralama işinde yine saçmaladık ve burada suç kesinlikle Marin de değil. Bjk Sosa yı, Töre yi nasıl uygun fiyatlardan aldı ? Şimdi kaç milyonluk topçu bunlar ? Gomez en son örnek ? Veya 3 kuruşa getirip idarelik sağ bek-sol bek kullanıp yolladıkları Opare... Beğendiklerini alıyorlar beğenmediklerini yolluyorlar, biz Marin i 2 maç üst üste 90 dk izleyemedik ki hakkında kafamızda fiyat biçelim, gelecek sezon 11 e olur mu olmaz mı yorumları yapalım ?
15 maçtır golü asisti olmayan ofansif oyuncu Özer oynuyor Marin yok, Erkan a mok atılıyor bakıyorsun Ekici ile birlikte saha içinde bir tarafını yırtan en azından çabalayan tek hücumcu. İkisi de eleştiri yemiyor mu, şuan takımda eleştirilmeyen kim var bir isim söyleyebiliyor musunuz ? Hayır. Kötü kadro yok, malzeme güzel, ortaya leziz yemekler çıkabilir ama aşçın yok. Küçük sürprizler yapan adamların sezon başından beri Şota ve Sadi. At sahibine göre kişner lafı cuk oturuyor. Yukarıdaki ankette yada sosyal medyada Luce olmazsa Ersun gelsin diyenlerin bir bildiği var. Geçen sezon ptt takımına bile baskı&prese dayanan büyük takım futbolu oynatmaya çalışan hocaya insanların saygısı var.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 07.01.2016, 16:16."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse konudan sapmayalım.
Lucescu nun geleceğini düşünmüyorum.
Gelmezse kim gelirse gelsin Başkan'a çok büyük baskı oluşacaktır. Başkan bu konuda dikkatli düşünmeli. Lucescu bekleniyorsa güvence kesinlikle olmalı.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoş'un dünkü röportajında tam bu noktaya güzel bir cevap var.
"Şöyle bir bakış açısı var: “Antrenmanlarda iyi olan oynar.” Böyle bir anlayış dünyada yok. İyi hoca elindeki kadroyu doğru bir biçimde sahaya süren bir hocadır. Fatih Terim neden büyük hoca biliyor musunuz? Hagi gibi bir adamla çalışıp hiçbir problem yaşamadığı içindir. Drogba gibi bir adamla çalışıp hiçbir problem yaşamadığı içindir. Belki problem yaşadı ama onları sahaya çıkarmasını da bildi. Yoksa diğer türlüsü en kolayı. Antrenmanda çalışmıyor at bir kenara, Hocalık bu değildir. Hocalık elindeki malzemeyi iyi kullanmaktır. Onun haricinde hangi taktikle oynadığının hiçbir önemi yok. Aşağı yukarı bunları herkes biliyor zaten. Marifet 20-25 kişiden oluşan genç topluluğun sosyolojisini yönetebilmektir. Hocalık budur. Teknik taktik açıdan değil. Birbirlerinden farklı gelirleri olan birbirlerinden farklı dünyalara sahip, genç olan, delikanlı olan, kanı kaynayan, aklı bir karış havada, komplexleri,egoları,zaafları olan bir sürü adamı sahaya doğru şekilde sürebilmektir marifet. Bu kadar açık ve net. Marin çalışmıyor diye ilk 11’e koymamak değildir. Marin’i çalıştırmaktır marifet. "yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum