Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor klubu iho denen tarihinin en büyük hainlerinden birini ne zaman yargıya taşıyacak ? Onu ibra eden her bir kongre üyesi öyle yada böyle bir ihanete bulaşmıştır. Hiçbir vasfı olmayan ülkenin en büyük cahillerinden birisi olan ve yukarılardan bir yerlerden emir alarak Trabzonspor'a sayısız ihanette bulunan iho bunların hesabını vermelidir. Adamsa gider Mbia sorununu kendi cebinden karşılar. Ama hepimiz biliyoruz kendisinin ne olduğunu. İhonun yargıya taşınması gerektiğini düşünüyorum ciddi ciddi. İbra oylaması tekrardan yapılmalıdır.

Teknik direktör konumuza gelirsek, Usta ve ekibinin seçilmesinden inanılmaz mutluluk duydum. Kendilerine güvenim sonsuz. Ancak bu sezona bakış açıları ve teknik direktör konularında yanlış yoldan gittiklerini düşünüyorum. Bu sezon çöpe atılıp idare ile geçirilecek sezon değil. Koca bir yarı ve kupa hala orada duruyor. Ondan öte Trabzon'un yerel dinazorlarından önde gelen isimlerden Sadi ile 1 maç daha kimse tahammül etmez, edemez. Ben Sadi ile maça çıkan bir Trabzonspor'dan nefret ediyorum, destekleyemiyorum. Böyle bir mantalite bu devirde kabul edilemez. Teknik direktör konusunu bu sezonuda kaale alarak çözümlemek en doğru yol olacaktır. Lucescu için Trabzonspor yarı sezon feda edip beklemek zorunda değildir. Adı geçen Ramos yada Bielsa beni Lucescu kadar heyecanlandıran isimlerdir. Yönetimden ricam Trabzonlu dinazorları klübün her kademesinden ayrıca 1461 den tasfiye etmeleridir. Bir an önce bu sezonuda kapsayacak şekilde büyük projelere yaraşır teknik direktörümüz açıklanmak zorundadır. Ben böyle düşünüyorum. Sadi artık gençlikte geliştirmesin.

Yorum

• Lucescu hakkindaki o haber dogru mu gerçekten ?
      Razvan falan da isin içinde olmasina ragmen kabul ediyorum, baskan da kabul eder umarim, ama farkli agir sartlar yoksa tabi...
      Adam topu bize atti, bakalim ne olacak
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Lucescunun şartları ney acaba

Yorum

• İnsan kendi takımındaki oyunculardan tiksinir mi.3 -4 tanesi hariç hepsinden tiksiniyorummm. Özellikle bu takımda dini imanı para olan siyahi oyuncular görmek istemiyorum.
          En son Kaya tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 09:48.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnsan kendi takımındaki oyunculardan tiksinir mi.3 -4 tanesi hariç hepsinden tiksiniyorummm. Özellikle bu takımda dini imanı para olan siyahi oyuncular görmek istemiyorum.
            Aynı durumdayım abi. İhodan beri bırak futbolcuları takımdan bile tiksiniyorum. O kadar gereksiz bir takım haline geldi ki Trabzonspor mide bulandırıyor herşeyiyle. Usta ve ekibi yeni bir umut oldu bizler için ancak her topçusundan her antrenöründen 1461inden sadisinden hepsinden tiksiniyorum. İhoyu Trabzonspor klübü yargıya taşıma hakkına sahiptir ve taşımalıdırda.
            En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 09:52.

Yorum

• Lucescu yu beğenmemezlik haddime değil ama juen de ramos bence daha iyi olur.
              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynı durumdayım abi. İhodan beri bırak futbolcuları takımdan bile tiksiniyorum. O kadar gereksiz bir takım haline geldi ki Trabzonspor mide bulandırıyor herşeyiyle. Usta ve ekibi yeni bir umut oldu bizler için ancak her topçusundan her antrenöründen 1461inden sadisinden hepsinden tiksiniyorum. Bu aç zencilerden de nefret ediyorum. İhoyu Trabzonspor klübü yargıya taşıma hakkına sahiptir ve taşımalıdırda.
                Böyle bir sözleşme dünya üzerinde yok herifin bak dikkat edin istediği alacak faizi 6,5 milyon TL sen kimsin ulan deyyus dünyanın akıllısı sen misin. Tefeciden borç alsa Trabzonspor kulübü bu kadar faiz ödemez. Bu soyguncuya bu sözleşmeyi han gi aptal beyinsiz imzalar kimsen sen lan maradonamısında böyle bir sözleşme imzalandı seninle. Bu işin hesabı sorulmalı ve bu herif takımdan gönderilmelidir.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 2010-11, Umut ...konuşulmuş. O sene yapılan saçma sapan devre arası planlaması ritmimizin bozulmasından, takım içi huzurun yıkılmasına, Egemen-Selçuk'un sakatlanmasından, yabancı oyuncularla yaşanan noel krizine kadar uzanan sorunlar silsilesine yol açmıştı...şampiyonluk yolunda yapılmaması gereken bir plansızlıktı...küçücük öngörü ile maruz kalmadan yolumuza devam etmek varken, başımıza bir sürü dert almıştık...o ''1 haftalık '' hesapsızlığımız sonucu.

Yorum

• valla okadar tüketici bir camiayız ki, elde ne değer ne kurum bırakıyoruz saçmalıklarımızla...
                    hoca konusunda büyük çoğunluğumuz hemfikirdir sanırım ersun yanal mevcutlar için de en iyi yerli hocadır (boşuna başka isimler vererek kasmayın her biri ersun yanaldan geride kalacaktır, şenol hoca ve mr kasıntı hariç). yönetim sezon sonu luceyi getirebilme ihtimali üzerine ikinci devreyi yakacaksa bir şey diyemem ama her türlü şu an bize lazım olan ersun yanal sistemidir. bunları da sadece saha içine yönelik olarak söylüyorum, işi şike davasına getiren kardeşlerim olacaksa da önce herkesin aynaya bakmasını, bu davanın satılmasındaki payını düşünmesini tavsiye ederim.
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [MENTION=648]DeAgLeMaNyAq[/MENTION] abi sağol.
                      İhonun kulüp için risk teşkil ettiği açık.Tüzüğü değiştirip üni mezunu şartı getirilmeli.
                      Sadinin istifa etmemesi de hocasız 6 ayın işareti bence.Hocanın geleceği kesin olsa geçen maçtan sonra istifa ederdi.
                      herkes tatlı su kurnazı kardeşim. sadi istemem yan cebime koy modunda. Trabzon cephesi Ersun a sallıyor. İlk getiren Nuri Albayrak Ts yi ilk borca sokmadı çag atlattı. Sanırsın ikinci getiren İho şampiyonluklar elde etti. Borçları temizledi.
                      Daha önceki en kötü sezonlarından birini sadi ile yaşamadık. Alt yapı dan 10 yıldır porto dan çok para kazandık.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• Sözleşmeyi yapiyosun sonra Adam parasini isteyince suclu oluyor.
                        Bu isin zenciligi beyazligi yok.
                        Hanginiz alacağı 2.8 milyon eurodan vaz gecer?
                        Onu gectim 100 lira alacağım olsa yine vazgeçmem arkadas oyle sey mi olur.

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizimkiler de ayık olacaktı,o fırsatı vermeyeceklerdi.Dolandırıcı da değil.Adam yasal hakkını kullandı.Yasal hakkını kullanan herkes dolandırıcı o zaman sizin mantığınızla......
                          Tam olarak öyle sayılmasa da eğer denildiği gibi 2.8 m Euro gecikme ve gecikmenin faizi isteniyorsa çok da normal bir durum değil bence. Siz kiracınıza 1000 tl lik bir daire için günlük kira gecikme bedeli 1000 tl + gecikme faizi diye bir kontrat imzalatın 2 aylık gecikme için 60 bin tl isteyerek mahkemeye baş vurun bakalım ne sonuç alacaksınız.

2.8 milyon euroymuş be edepsiz kaç yıldır paranı alamadın.
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]

Ümit abi geldi bide Ersun Yanal gelse... Mbia haberi yalanlansa, sıkıntı yoktur açıklaması yapılsa... Yılbaşına vizyonumuz %100 inmiş olarak mutlu mesut girsek... İmkansız istekler değil bence Muharrem bey ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bence bu sessizliğin nedeni yönetimin luceskunun karar vermesini bekliyor olması

Yorum

• Başlıkla ilgisiz mesajlar silinmiştir. Bilginize. Şikayet, eleştiri ve önerileriniz için danışma başlığını kullanabilirsiniz. Kişisel sorunlarınız için de özel mesaj seçeneğimiz mevcuttur. Başlık bir süre kapalı kalacaktır.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X