İlk olarak special one tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sportif direktörlük nasıl bir iş bilmiyorum, yanar döner adam işiyse fatih yapamaz. Ndoye'nin yerine ikinci devrede başlasa hiç itiraz etmem.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiyere girmediler
fatihin ismini kullanarak oy topladi
önüne yetkisi 0 kontrat konulunca fatih birakip gitti
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor direktör olur olmaz karışmam ama olacaksa da yetkilerle donatılmamalı. Teknik direktör ve takım üzerinde bir yaptırım yetkisi olmaması lazım yoksa Süleyman Hurma vakası bitmez.
oldugu yerde catlak ses olmaz
karierini yabancilarda tasvip edecektir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih oyunculara iyi abilik yapar
oldugu yerde catlak ses olmaz
karierini yabancilarda tasvip edecektir#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Adaylardan birisi kendisiydi ama söylemedim son noktaya gelmişti falan filan. İmzalar atılırsa bunları duymaya hazır mısınız beyler?
Teknik direktörün kim olacağından daha fazla bunu merak ediyorum. Acaba o şanslı kişi kim olacak.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Yilmaz Buyukaydin daha gecen hafta futbol koordinatoru gorevine basladi.O yuzden ayrica bir sportif direktor olmasi gayet sacma.
Fatih Tekke gelecek yabanci hocanin yardimcilarindan biri olarak dusunuluyordur.
Yorum
-
Yapmayin arkadaslar...
Fatih Tekke'nin isi degil bu isler...
Anlamadigim da Hami, Fatih neden gidip PTT liginden takim calistirmiyor mesela...
Trabzonspor'un bu isimlere is verme gibi bir misyonu yok ki...
Gitsinler, kendilerini kanitlasinlar, o zaman kimse bir saniye bile dusunmez bazi gorevleri vermeye...
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuande ramosun sevilladan sonra ne başarısı var tamamen yanlış seçim
Turgay Semercioğlu, Sadi Tekelioğlu, Hami Mandıralı gibi hocalarımız oldu.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 19:54.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamos un danışmanı Marco Kırdemir
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna eyvallah ama bence takım ve hoca üzerinde yaptırım yetkisi olmamalı. Öyle buranın ağası benim diyip anlaşamadığı adamı kadrodan silmemeli. Hurma bu tavrıyla bir sürü adamı yedi ve yiyecekti.
yapmaz öyle bir sey
gs de albayrakdan iyi ilgilenir oyuncularlan"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum