Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ramos un danışmanı Marco Kırdemir
    bundan dolayı gelme ihtimali var.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sportif direktörlük nasıl bir iş bilmiyorum, yanar döner adam işiyse fatih yapamaz. Ndoye'nin yerine ikinci devrede başlasa hiç itiraz etmem.
      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biyere girmediler
      fatihin ismini kullanarak oy topladi
      önüne yetkisi 0 kontrat konulunca fatih birakip gitti

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Spor direktör olur olmaz karışmam ama olacaksa da yetkilerle donatılmamalı. Teknik direktör ve takım üzerinde bir yaptırım yetkisi olmaması lazım yoksa Süleyman Hurma vakası bitmez.
        fatih oyunculara iyi abilik yapar
        oldugu yerde catlak ses olmaz
        karierini yabancilarda tasvip edecektir
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zaten Kendisi de ciddi bir proje olursa türkiye ye sıcak bakıyor böyle açıklamaları var
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatih oyunculara iyi abilik yapar
            oldugu yerde catlak ses olmaz
            karierini yabancilarda tasvip edecektir
            Ona eyvallah ama bence takım ve hoca üzerinde yaptırım yetkisi olmamalı. Öyle buranın ağası benim diyip anlaşamadığı adamı kadrodan silmemeli. Hurma bu tavrıyla bir sürü adamı yedi ve yiyecekti.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Juande Ramos iyidir. Gelin he deyin olsun bu iş ahali
              .

Yorum

• Adaylardan birisi kendisiydi ama söylemedim son noktaya gelmişti falan filan. İmzalar atılırsa bunları duymaya hazır mısınız beyler?

Teknik direktörün kim olacağından daha fazla bunu merak ediyorum. Acaba o şanslı kişi kim olacak.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İtalyan ya da Luce olmuyorsa Ersun olsun işte ne diye uğraşıyoruz anlamadım.

Yorum

• Yilmaz Buyukaydin daha gecen hafta futbol koordinatoru gorevine basladi.O yuzden ayrica bir sportif direktor olmasi gayet sacma.
                    Fatih Tekke gelecek yabanci hocanin yardimcilarindan biri olarak dusunuluyordur.

Yorum

• Yapmayin arkadaslar...

Fatih Tekke'nin isi degil bu isler...

Anlamadigim da Hami, Fatih neden gidip PTT liginden takim calistirmiyor mesela...

Trabzonspor'un bu isimlere is verme gibi bir misyonu yok ki...

Gitsinler, kendilerini kanitlasinlar, o zaman kimse bir saniye bile dusunmez bazi gorevleri vermeye...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• juande ramosun sevilladan sonra ne başarısı var tamamen yanlış seçim
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          juande ramosun sevilladan sonra ne başarısı var tamamen yanlış seçim
                          Biz de her yıl şampiyon olan bir takım değiliz, bakarsın takımla uyuşur vs. Bu iş biraz da hava işi.

Turgay Semercioğlu, Sadi Tekelioğlu, Hami Mandıralı gibi hocalarımız oldu.
                          En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 19:54.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ramos un danışmanı Marco Kırdemir
                            Türkiyede Roberto Carlos'un, Volkan Şen'in, Webo'nun, Veysel Sari'nın de danışmanı, yani bu haberi yaptırabilecek bağlantıları vardır muhakkak. Menejer kaynaklı haberdir diye tahmin ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ona eyvallah ama bence takım ve hoca üzerinde yaptırım yetkisi olmamalı. Öyle buranın ağası benim diyip anlaşamadığı adamı kadrodan silmemeli. Hurma bu tavrıyla bir sürü adamı yedi ve yiyecekti.
                              adasini öyle biri olarakmi görüyorsun
                              yapmaz öyle bir sey

gs de albayrakdan iyi ilgilenir oyuncularlan
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Konu dışı ama "Kurumsal İletişim Sorumlusu" görevine Trt'den uzaklaştırılan Erdoğan Arıkan getirilmeli.Bizi savunduğu için işinden olmuş böylesine karakterli ve kaliteli bir isime sahip çıkmalıyız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X