Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anladığım kadarıyla görüşülen bir kaç yabancı hoca var bunlar olmazsa yerliye dönecekler. Bu yerlide ersun yanal...
    yani ersun yanal son tercih.
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Şunu hala ayırt edemeyenlerimiz var...

1. İş üzerinde sarf edilen efordan dolayı beyindeki hücrelerin birçoğunun yoğun olması/kaybedilmesi nedeniyle başka bir şeye odaklanamamak/veya her iki işi de yarım yapmak .

( Bir yandan 1 mb/sn kapasite ile net üzerinden blueray video izlerken, diğer yandan asıl işimiz olan excell üzerindeki çalıştığımız hesaplarda mause imlecinin takılması, hatta en uyuzu yaptığımız işin kaydedilmesi sırasında Ctrl+S kombin tuşlarına bastığımızda komutu algılamayarak/ hata yaparak Delete işlevisini üstlenmesi gibi...) Yani both business and entertainment kafası.

Sistem yetmiyorsa kasmayacaksın !

2. Aynı iş üzerinde kapasite fazlası vermek, bir el boştayken diğer elin kementte ata binmek gibi, hatta 8 çekirdekli beyni ile aynı anda birçok şey elinden gelmek...

3.Veya bunların hiçbiri ile ilgilenmeyip haddini bilerek , 20 senelik Pentium III beyni ile Paint üzerinde harika resimler yapabilen bir antika kafa.

Biz sistemin ana kumandasının/işlemcisinin birden fazla iş üretmesini, böyle bir yeteneğe sahip olmasını elbette isteriz, hatta mutlu oluruz ta ki sistemi çalıştırdığı müddetçe, ancak biri diğerini etkilemeye başlamışsa o zaman birinden vazgeçmesini ve sistemin üzerine kurulduğu asıl işine odaklanması tercihimiz etmeliyiz.

Yeterince açık olmadı, biliyorum, ancak anlayabilecek birçok renkdaş var bu forumda.

Şimdi geçmişten bugüne kadar gelirsek nasıl bir profilden bahsettiğim ortaya çıkacaktır.

2. Level'e gelen her adam elitdir, kapımızın ardına kadar açık olması lazım, ancak 1. seviye her zaman kaybetmeye mahkumdur.

Diğer 3. antikafa ise baştacı bir veterandır. Saygıyı her zaman hakeder.
      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 11:25.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Öz evlat seviciliği yapıp Hami'ye attım oyumu, şimdi olmasa da ilerde Hami'yi bu takımın başına görmek isterim. Ancak öncesinde Hami'nin de kendini geliştirip çağdaş futboldan geri kalmaması lazım. Tepeden inme takım çalıştırma yerine 2. Lig 1. Lig'de takım alıp başarılı olmalı. Tabii ki bunu FM ile yapmayacak
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ben anladım
          tercihlerimiz o kadar dengesiz ki,
          aynı eşikten yada benzer telden 3 kişi arasında bile tercih kolaylığında bulunamıyoruz...
          aynı şey forvet yada sol bek tercihlerimizde de oluyor misal, a ile b tercihi arasında büyük eşik bırakıyoruz..
          he ikisi de gerçekçi olmuyor, asıl ihtiyacımız olan ikisi arasında bir şey oluyor, durum kendini bilmekle alakalı...
          En son ertuuu tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 11:30.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öz evlat seviciliği yapıp Hami'ye attım oyumu, şimdi olmasa da ilerde Hami'yi bu takımın başına görmek isterim. Ancak öncesinde Hami'nin de kendini geliştirip çağdaş futboldan geri kalmaması lazım. Tepeden inme takım çalıştırma yerine 2. Lig 1. Lig'de takım alıp başarılı olmalı. Tabii ki bunu FM ile yapmayacak
            hocam
            bugün kimin basarili olabilecegini düsünüyorsun o koltukda

yanal bizi samp. tasiyabilirmi, buna izin verirlermi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir kez daha hatırlatayım. Benim "kesin Ersun gelecek" diye bir iddiam yok. Sadece olsun diye uğraşıyorum. İhtimali "yok" denecek yerden alıp %50'ya taşıyan ekibin bir ferdiyim.

Bir de "faydası olan değil, lobisi olan" durumuna getirildi hoca. Gülüyorum. Adamın ne alçaklığı kaldı ne karaktersizliği... Martaval okumayın.
              bu adama bukadar inanmanizin nedeni nedir peki abi

Ünal Karaman

Yorum

Öz evlat seviciliği yapıp Hami'ye attım oyumu, şimdi olmasa da ilerde Hami'yi bu takımın başına görmek isterim. Ancak öncesinde Hami'nin de kendini geliştirip çağdaş futboldan geri kalmaması lazım. Tepeden inme takım çalıştırma yerine 2. Lig 1. Lig'de takım alıp başarılı olmalı. Tabii ki bunu FM ile yapmayacak
                Hami'nin kendini geliştirmesi...
                2067'ye kadar beklememiz gerekebilir.
                Benim astronot olma ihtimalimden daha zayıf...
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 11:34.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hocam
                  bugün kimin basarili olabilecegini düsünüyorsun o koltukda

yanal bizi samp. tasiyabilirmi, buna izin verirlermi
                  Aklını hatunlara değil de futbola verip tamamen odaklanan bir Yanal içerideki hasetçilere rağmen başarılı olur, şampiyonluğa da taşır. Yeter ki aklını her şeyini futbola versin. Bu iş tek hocanın işi değil yönetim inanacak, teknik ekip inanacak, futbolcular inanacak, taraftar da bu inancı görüp daha çok inanacak. Bu inanç birliğinden biri eksik oldu mu ya da biri işini iyi yapmadı mı tam olarak başarı gelmiyor maalesef.
                  En son Emorfo tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 11:35.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kenara not ettim Murat'cım...
                    Ümit abi etma.........Ersun'u savunuyorum görüyorsun....Ama o başka bu başka..... Ersun geldi de hayır mı dedik ..... Saygılar abi....

Yorum

• geleceğini düşünmedim ersuna attım çok saçma tekrar belirtiyorum ersun beğendiğim bir hoca... ama luce feneri istemedi bizi niye istesin diyorsanız fenerde çalışma ortamı bulabilecekmiydi.. ve kendide açıkladı son kez bi anlaşma yaptılar buda vefa göstergesi olarak ve kalmayı terciğ etmişti bize gelmese bile ordada kalmıcaktı....

şu anlaşılmıştırki bmn olarak ersun isteniyor .....

Yorum

• Lucescu olmayacak, O yüzden Ersun'a oy verdim düşüncesi de iyiymiş

Soru kim olmalı değil de, kim olacak şeklinde okunmuş sanırım
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lucescu olmayacak, O yüzden Ersun'a oy verdim düşüncesi de iyiymiş

Soru kim olmalı değil de, kim olacak şeklinde okunmuş sanırım
                          bence anketi yenileme şansımız varsa yenileyelim çünkü ersun yanal diyenlerin çoğu sizin dediğiniz sebeple ersuna oy vermiş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu adama bukadar inanmanizin nedeni nedir peki abi
                            Her şey, dünya kor halindeki bir yıldızken başladı...

Yorum

• ersun yanal önde ankette.

Yorum

Aklını hatunlara değil de futbola verip tamamen odaklanan bir Yanal içerideki hasetçilere rağmen başarılı olur, şampiyonluğa da taşır. Yeter ki aklını her şeyini futbola versin. Bu iş tek hocanın işi değil yönetim inanacak, teknik ekip inanacak, futbolcular inanacak, taraftar da bu inancı görüp daha çok inanacak. Bu inanç birliğinden biri eksik oldu mu ya da biri işini iyi yapmadı mı tam olarak başarı gelmiyor maalesef.
                                bu hatunlar meselesi bence sinirsiz abartildi
                                bu iho yönetimi etrafinda hic kimsenin nami sag cikmadi
                                ersun hocadaki para bende olsa ve ben hovarda olsam, oturma odamda organize ettigim partilerin yaninda freddy mercurynin dünyaca ünlü partyleri 5 yasindaki bebenin dogumgününe benerdi
                                neden okadar zahmete kendini soksun

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X