Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son attığım mesajın üzerinden 1 saat geçmiş ..Ne burada, ne medyada, ne başka bir sitede

" Lucescu ile Anlaşıldı ! Resmi Sözleşmenin detayları birazdan..." diye bir haber geçmiyor hala...Para konusunda anlaşamadılar büyük ihtimal...Veya Razvan'ın alacağı, sözleşmesinin vadesinin ne kadar uzun olduğu...vs...
    Şu anda bu çok doğru olmaz. Bir mutabakat vardır aralarında ancak prensip anlaşması metni tam olarak ortaya konulmadan bu bilgi paylaşılamaz zaten. Onun için de daha zaman var gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lucescu takımın patronu olacak, siz ciddi ciddi Razvan ismini mi sorguluyorsunuz ? Mircea Lucescu ve TS yan yana... Adam 2 sene sonra bırakacağım da demiyor sportif direktör olacağım diyor, oğlunu ateşe atar mı sizce, tabii yanında olacak ve işleyiş aynen devam edecek.

Adam takımın patronu olacak, 2 senede winner karakter yüklesin şu camiaya o bile yeter, sonrasında zaten yine tek sorumlu olacak.
      Aynen öyle.
      Hamiş

Yorum

• Benim takip ettiğim nokta şu.

Muharrem Usta Başkan, projeler ile öne çıkan bir yönetim olacaklarına ilişkin birçok açıklama, konuşma yaptı. Profesyonel yöneticiliğin inceliklerine göreceksiniz sloganı ile yola çıktı.

Onun için Lucescu + Razvan somut/samimi ve akla yatkın bir projedir bana göre. Kısa vadede buna 50. yıl şampiyonluğu vaadi de dahil olmak üzere bu projeye olan inancım 2019-2020 yılı Mayıs ayı vadelidir.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunların torun da okay olacak sanırım, son zamanlardaki performansı sanki hurmanın yanına gitmek istiyor gibisinden.
          Kutsal ruh İHO vardı bir de.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• gel lucescu gel [emoji5]

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kutsal ruh İHO vardı bir de.
              Hee istavrozingen.

Yorum

• son attığım mesajın üzerinden 1 saat geçmiş ..Ne burada, ne medyada, ne başka bir sitede

" Lucescu ile Anlaşıldı ! Resmi Sözleşmenin detayları birazdan..." diye bir haber geçmiyor hala...Para konusunda anlaşamadılar büyük ihtimal...Veya Razvan'ın alacağı, sözleşmesinin vadesinin ne kadar uzun olduğu...vs...

İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu anda bu çok doğru olmaz. Bir mutabakat vardır aralarında ancak prensip anlaşması metni tam olarak ortaya konulmadan bu bilgi paylaşılamaz zaten. Onun için de daha zaman var gibi.

Dediğiniz gibi işin prosedörü mutlaka öyledir...

Ancak ben başka bir şeye dikkat edip mübalağ yapmak istemiştim.

Yani Lucescu böyle bir teklif sunmuş ise ( 2 yıl teknik adamlık, sonrasında sportif direktörlük) "daha ne bekliyorsunuz, Ukrayna takımından alacağı 6 aylık parası dahi ödenip, apar topar getirilmesi, sözleşmesi yapılmalı"
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bir dakika düşünülmeden kabul edilmeli Lucescu'nun planı.
                  8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    son attığım mesajın üzerinden 1 saat geçmiş ..Ne burada, ne medyada, ne başka bir sitede

Dediğiniz gibi işin prosedörü mutlaka öyledir...

Ancak ben başka bir şeye dikkat edip mübalağ yapmak istemiştim.

Yani Lucescu böyle bir teklif sunmuş ise ( 2 yıl teknik adamlık, sonrasında sportif direktörlük) "daha ne bekliyorsunuz, Ukrayna takımından alacağı 6 aylık parası dahi ödenip, apar topar getirilmesi, sözleşmesi yapılmalı"
                    Ha evet anladım. Yani dediğiniz gibi olsa çok daha hoş olur ama sanırım bu da Lucescu'ya ters. Açıklamalrında güzel bir şekilde ayrılmak istiyorum flan demiş. E hakkıdır da. O yüzden sözleşmesinin bitmesini bekler heralde.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zafer abi, vallahi inanmam.
                      Yakar yikariz ortaligi.. Kelle isteriz sampiyonluk sezonundan sonra boyle bir durum olur ise.

Yeme bizi simdi
                      ben gayet ciddiyim....
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 61saata bakilirsa ve donezkin aciklamasida varmis ?? onlarada demis iki sene ve sonra oglu felan olacakmis diye ..

yani büyük ihtimal anlastik ?? lucescu hayirli olsun diyebiliriz bence ..
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Eğer böyle bir durum varsa ve oğlu boştaysa yarım dönem o götürsün o zaman. Bubacuğuna bilgileri versin.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• lucescu sezon sonu gelsem diyor ? baskanimiz olmaz simdik gel diyor

bir saat iki Saat veya yarin öbürgün ya tamam ya devam aciklama gelecek ..az kaldi
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Lucescu bana Boyle bi teklifle gelse gozum kapali atarim imzayi

Parasi dert degil tum takımların daglar kadar borcu var kimseye birsey oldugu yok.

Yorum

• Şu parreira m.denizli ş.güneş falan kovulmadan alsak Luceyi sonra salça olurlar falan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X