Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tevfık lav la ...ersun...ıkı ıdealıst genctı...

ve futbolu bu genc akımla...yonlendırmek ıstedıler...

sahaların ve futbolcu konaklama tesısının...artı ıc dızaynının...akyazıdan bahsedıyorum...

cok elı ve fıkrı degdı...ersunun...hakkını teslım etmelı..

-------

may dada aynısı olmustu ılk gelısınde...ersun baya revıze ettı...tesısı..

sonrası senol hoca ufak rutuslar yaptı ustune...

vahıt bayılmıstı mısal...

bu yapıya...

vs vs...

mısal senol hoca nevzat demır tesıslerınde....muazzam onerılerde bulundu...

zaten turk futbolunda...4/5 akıl adam var...

gerısı gocebe teknık dırektor deyım yerındeyse...
    Eyvallah abi.

Yorum

• Bahsedilen Yusuf konusu tamamen bir yönetim rezaletiydi. Ersun Yanal, ısrarla ve kendi çabalarıyla para mevzusunu da konuşarak Antalya kampına getirtmişti, çok önemli bir takviye olarak görüyordu ama oldurmadılar.
      Yusuf Şimşek de zira aylar önce olayı anlatmıştı; Bjk'nin teklifinin daha azını teklif etmesine rağmen söz verdiği için kampa geldiğini ancak yönetim söz verdiği rakamı değiştirip daha azına razı etmeye çalıştığını belirtmişti. Sonra da tren kaçtı, Bjk'yi şampiyon yapan en önemli etkenlerden birini rakibe elimizle verdik.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• yüregini koy ortaya trabzonspor sayfasi var face de ??? güvenilirmi
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Anket eklenmiştir. Gündemi en çok meşgul eden üç ismi uygun gördük. İyi forumlar.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi ersunla bu kadar yakın olduğuna göre bu işi en iyi sen yaparsın
            Hocayla samimiyetim yok. Ancak her dönem yönetimde yakın arkadaşlarım olur.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hatırlayın... Ersun bize imza atacakken hakkında çok eskiden futbol oynarken şike yaptı iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta o dönemden yalancı bir şahit bile çıkıp konuşmuştu. Tabii işin aslı sonradan ortaya çıktı, bilmekte fayda var.
              Programı yapan S. Ulueren, konuşan da Cafer'di... Şıracını şahidi bozacı.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haberin uydurma olduğunu bildiği için
                Kesin anlasildi demisti biliyorum kendisine güveniyorum

Bugün görüsme olacak diye bilgi verdiler yönetime yakin olduklari kesin detaylarina pek takilmiyorum

Yorum

• En basından soylediğim gibi madem yeni bir şampiyonluk mücadelesine,yeni bir yolculuga cıkacagız.

Neden bunu yepyeni bir teknik direktörle yapmıyoruz?

Dunya uzerinde sadece 3 tane teknik direktörmü var? Neden kendimizi boyle bir kısır dongunun icinden cıkartamıyoruz?

Benim anlamak istedigim tek mesele bu.

Yoksa Ersun Yanal ismine cok fazla takılmıyorum.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Biz sanırım fazla takiliyoruz bu hoca işine. Takımda huzur varsa hoca da rahat başarılı olur. Bu huzuru da yönetim sağlar. Usta ve ekibine güvendiğimize göre ersun hoca gelecekte en azından 2. Gelişi gibi olmayacağı kesin bence.

Asıl sorun kulüp avrupadan men ya da transfer yasağı alacak mı? Transfer yasağı olursa zaten avucladik pirincin taşını da avrupa yasağı olursa da yine 50. yıl hedefine uygun oyuncu getirmekte zorlanacaksin. Esas sınavı burada yonetimin

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Müdahale şansınız var mı bilmiyorum ama Ersun sakın yanına yerli simsarlardan birin yardımcı yapmasın. Hoş o kabul etmez ama, hele hele Hami falan, aman diyim..

Giray da kulüpte bi şekilde görev alacakmış, etraf insan eti yiyen adam kaynıyor aman diyim.

Yorum

• ben oyumu ersun hocaya verdim
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @DEEP BLUE Müdahale şansınız var mı bilmiyorum ama Ersun sakın yanına yerli simsarlardan birin yardımcı yapmasın. Hoş o kabul etmez ama, hele hele Hami falan, aman diyim..

Giray da kulüpte bi şekilde görev alacakmış, etraf insan eti yiyen adam kaynıyor aman diyim.
                          Giray ne iş yapacakmış ya?

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bahsedilen Yusuf konusu tamamen bir yönetim rezaletiydi. Ersun Yanal, ısrarla ve kendi çabalarıyla para mevzusunu da konuşarak Antalya kampına getirtmişti, çok önemli bir takviye olarak görüyordu ama oldurmadılar.
                            Yusuf Şimşek de zira aylar önce olayı anlatmıştı; Bjk'nin teklifinin daha azını teklif etmesine rağmen söz verdiği için kampa geldiğini ancak yönetim söz verdiği rakamı değiştirip daha azına razı etmeye çalıştığını belirtmişti. Sonra da tren kaçtı, Bjk'yi şampiyon yapan en önemli etkenlerden birini rakibe elimizle verdik.
                            Tarih bizi içerden satanları yazacaktır bir gün... Sadece bu hadisenin aktörleri değil, Denizli maçının devre arasında soyunma odasına giren yöneticimizi de... Merak ediyorum, rahat uyuyabiliyorlar mı? Çok merak ediyorum.

Yorum

• Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz.
                              Lucescu dahil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor.
                              Muharrem usta twitter

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi 1 milyona alamazdık o adamı lütfen.

internacional brezilyada 450 bine transfer etmisti..
                                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X