Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• t.d sımdı gelmesı bu sezonu kurtarsın dıye degılk gelecek sezona hazırlık yapsın dıye devre arası ıstıyoruz..bunun ne ada avantaj saglıcanı anlayamıcak kadar futboldan anlamayan bazı arkadaslar bu sezon gectı demektedır.

Yorum

• Sayın başkan hoca konusunda sınıfta kalmıştır kimse kusura bakmasın,takımda hoca gidelim 7 maç olmuş nerdeyse 2 ay olacak sizin planınız programınız neydi.Sadece lucescu olmazsa ersun diyerektenmi geldiniz.A,b,c,d planları nerde,vizyon naraları atarak göreve getirdiler başkanı fakat ersunla anlaşıp lucescunun peşine düşmekle en büyük vizyonsuzluğu yaptılar.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lucien favre de düşünülebilir.
        10 milyon alıyodu o bize gelmez

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 milyon alıyodu o bize gelmez
          ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          mantıklı şeyler de konuşuyorum ben demiş adam, niye bozuyorsun yav

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla Shakhtar'ı bırakıp Trabzonspor'a gelmesi için kafasının kırık olması lazım
            Yav amma abarttınız ha. Gelmesi için birçok sebep var. 11 yıl aynı takım, aynı şehir. Ülke karışık. Şampiyon olunca sarmıyodur bile. Alışık herkes. Adam yaşlı ve belki birdaha takım çalıştıramayacak. Yeni bir lig, yeni bir takım, yeni oyuncular. 30 küsür yıldır kupa hasreti çeken bir takım. Neden gelmesin ? Cm-Fm oynarken bile 10 günde 5 sezon geçirince sıkılıyoruz. Bu adam sıkılmadıysa o zaman kafası kırık demektir.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• seçnekler çoğaltılmalı.
              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yav amma abarttınız ha. Gelmesi için birçok sebep var. 11 yıl aynı takım, aynı şehir. Ülke karışık. Şampiyon olunca sarmıyodur bile. Alışık herkes. Adam yaşlı ve belki birdaha takım çalıştıramayacak. Yeni bir lig, yeni bir takım, yeni oyuncular. 30 küsür yıldır kupa hasreti çeken bir takım. Neden gelmesin ? Cm-Fm oynarken bile 10 günde 5 sezon geçirince sıkılıyoruz. Bu adam sıkılmadıysa o zaman kafası kırık demektir.

30 küsür yıldır kupa hasreti çeken bir takımdan bahsediyorsanız lucescu Trabzonspora değil başka bir takıma gelecek galiba...
                Ben 18 yaşındayım ve 1 şampiyonluk gördüm.
                Sizin göremiyor olmanız ne üzücü

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kesınlıkle lucescu o olmazsa hamı mandıralı .ersun yanal bence kesınlıkle olmamalı ...ertugrul saglamda olabılır
                  attan in esesğe bin.
                  ne vr bu e.S da abi
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• çok kritik karar çoooooook.

dünya çapında bir hocada olsa bizim lig çok cins bir lig ne dünya çapında hocalar futbolcular arkalarından teneke bağlanılarak gönderildi.

dünya çapında hoca iyi güzelde dedim ya ligimiz cins.millet vatan millet sakarya iman gücüyle oyuyor yani dünya çapında hocanın vereceği taktik teknik oyun şablonu tamamen etkisiz hale gelebilir.acaba diyorum hem kariyerli hem manyak hem bu ligi bilen bir yabancı hoca nasıl olur hemde alman disiplinli mesela daum gibi.

kesinlikle hata yapılmaması lazım bu ustanında bizimde geleceğimiz için çok önemli.

ya kardeşim araştırsınlar dünya liglerini işte hem futbolcuları tarafıdan çok sevilen hem saygı duyulan hem korkulan hemde ligini domine eden bir hoca getirilsin.

en önemli faktör hocayı futbolcuların sevmesi yoksa dünya çapıda hoca değil marstanda hoca getirsek fayda etmez.

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      30 küsür yıldır kupa hasreti çeken bir takımdan bahsediyorsanız lucescu Trabzonspora değil başka bir takıma gelecek galiba...
                      Ben 18 yaşındayım ve 1 şampiyonluk gördüm.
                      Sizin göremiyor olmanız ne üzücü
                      Şampiyonluk gördün genç kardeşim, kupa değil. Boltladığını düzgün okusaydın bari.

Yorum

• Şu anket yenilensin, sıfırdan kim çıkarsa o gelsin. Biraderle konuştum, futboldan çok iyi anlar, ersun dedi. Lucescu'ya ne dersin, çok tecrübeli teknik taktik; şunu söyledi: yaşı da problem olabilir ayrıca Luce gelirse para için gelir dedi. Ben ise artık yönetimin en iyisini yapacağına inanmak istiyorum.

Yorum

• Vakti zamanında Ustaya büyük başkan helal olsun diyenler yine teker teker kararları sorgulamaya başlamış. Ya bi durun belki adamın aklında bir şey var bir bildikleri var. Yönetim listesi çıktığında bunlar Türkiyeyi yönetir denildi şimdi hata yapıyorlar deniliyor. Bir bırakalımda adamlar bildiklerini yapsın abi sabır ya.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Hami, Sadi, Fatih diyenleri hayretle takip ediyorum. Biz yapılanma diyoruz, yeni Trabzonspor diyoruz adam Hami diyor. Hami dediğimiz adamın teknik direktör olarak kazandığı toplam maç sayısı 7 filan. Fatih'in o da yok. Sadi hocanın da benzer şekilde teknik direktör olarak en ufak bir başarısı yok. Şota da aynıydı mesela. Sırf Şota diye getirdiler, iyi bir teknik direktör olduğu için değil. Böyle olunca da takım 10 maç sürünüyor, karaktersiz, taktiksiz leş gibi futbol oynuyor, takımda hiçbir düzen, saygı kalmıyor, bütün kulüp birbirine giriyor, sonra kulübümüzün geçmişinde kıymeti olan bu isimler küfürle kovuluyor. Yıllardır uyguladığımız bu sistemin adı da "Öze dönüş". Öze dönüş olayı Fatih ve Gökdeniz satıldığında bitti bu takımda. Şimdi o ikisinin 10'da 1'i kadar iyi futbolcu dünya üzerinde Trabzonlu adam yok. Sen zamanında bunlarla özüne dönemediysen, bundan sonra özüne değil, küme potasına dönersin ancak. Gökdeniz'i arkasından hakaret ederek takımdan kovan Nuri Albayrak bugün utanmadan çıkıp öze dönüş projelerini anlatıyor mesela. Fatih Tekke dünya futbol tarihinin en yetenekli forvetlerinden biriydi. Bu adam 31 yaşında Trabzon'a dönmek için yalvarırken, Sadri Şener "Çok para istiyor" yalanıyla takıma almadı, bugünkü öze dönüşçüler de Fatih'i aforoz etti o dönem. Şimdi Fatih'in teknik direktörlüğü, futbolculuğunun 10'da 1'i değildir ama öze dönüş adı altında teknik direktör olarak görmek isteyenler var.

Hep bu düşüncesizlik ve sabırsızlık yüzünden başarısız oldu bu takım. Şimdi sıra Muharrem Usta'yla farklı bir şeyler denemeye geldi, hele şükür. En doğru kararı verecektir başkan. Tek korkum sabırsızlar ve öze dönüşçülerin başkanı baskı altına alıp yanlış hamle yaptırması.

Yorum

• baskanın önünde uzun bir dönem var gönül ister hemen gelsin hoca ama iyi düşünmeli sonucta gelen hoca uzun vadede hocamız olucak.

Yorum

• O değilde Usta twitterdan anket yaparmış bide Lucescu mu Ersun mu diye.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X