Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyse girmeyelim o konuya Yeni hocamiz hayirli olur insallah.
    Hepimizin dileği.
    İnşallah.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir de mimar abim söyleme sıkıntı oluyor demişti ama üzerinden zaman geçti, affına sığınarak söylüyorum. Ersun hoca akyazıya yapılan kamp eğitim merkezi binasının takıma uygun hale getirilmesi işinde bizzat çalışmış hatta kendisi bile çizimler yapıp o ekibe öneriler sunmuş -çizimi de iyi imiş-

Yani adamın kafası burda değildi gibi eleştiriler tamamen bu algı operasyonunun sonucunda ortaya çıkan şeyler. Adam kulübün geleceği ile bile ilgilenmiş, kaldı ki takımla ilgilenmesin.

Propagandalara alet olmayalım arkadaşlar, analitik düşünmeye çalışalım. Sonuçta bir karara varalım. Ama bu gezme-tozma, Bodrum -İstanbul olaylarının kararımızı etkilemesine izin vermeyelim.
      Helal be hocammmmmmmmmm benim )

Yorum

• Hayat ne garip.
        Ersun Yanal 2009 da geldiginde, karakteri, huyu, suyu nasildi acaba?
        Ozamanlar ahlak uzerinden konusacak olur isek, takimin moral ve motivasyonu da mi dibe vurmustu?
        Yok yani, bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de oyle degil mi?

Ben sahsen utaniyorum bir insanin bu kadar karalanmasina.
        Bilip bilmeden sayfalarca zan altinda birakiyoruz diye dusunuyorum.
        Adamin ahlaki degerlerini yerle bir edip, takim psikolojisine hangi derece etki yapabilecegini de anlattik cumle aleme.

Forum da herkesin gorusune saygi vardir.

Lakin:
        konusanlari kendi kulaklari ile duymadan,
        Hangi sartlar altinda izin aldigini bilmeden,
        Kac kez gidip geldigini ogrenmeden,
        Takimdaki futbolcularin ne dusundugunun bile farkinda olmadan,

Bu kadar atip, tutup ve karalamanin hangi gerekce ile yapildigini bilemiyorum vallahi.

Sakizi cigneyip, masa ustune koyup, tekrar agiza alip cignemeye devam ediyoruz.

2009 da istedigi topcular ile (benim gozumde buyuk basari) yakaladigi o cikis takdiri hak ediyor. Ikinci gelisinde ise, herkesin migdesini bulandiran bir yonetim anlayisi ile calisabilmenin ne kadar zor oldugunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek (herseyi biliyoruz bunu da bilmemiz gerek dimi?).

Su dibe vurmus kulubun birlige ihtiyaci var arkadaslar, abiler, kardesler! Neden bazi seyleri oldugundan daha buyuk ve kotu gostermeye calisiyoruz?

Neden bu kotu durumda, secilecek olan hoca nin arkasinda (kim olur sa olsun ama yerel olmasin) duramiyoruz?

Hayatimizdaki bakis acimiz bazen cok tuhaf gercekten. Ben derim ki, Ersun gelirse basimizin ustunde yeri var.

Bizim dusunduklerimizi yonetim dusunemiyor mu? Sartlari onune koyar iken bunlari dile getiremiyor mu? Biz herseyi biliyoruz ama bunca akli basinda, okumus, ceo, yonetim vasfi tasiyan adamlar dusunememis....

Bazen mantik disi kaldigimizi dusunuyorum. Herseye bir muhalefet havasi yapmamiz bizi ileriye degil aksine gerilemeye goturur.

Basarili kulupler, isyerleri zaten en az muhalefet olan en az incik boncuk isleri ile ugrasan dir.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• gorunen su...

bu takımın antrenoru olmaya karar verecek kısı luce...

ersun degıl...

---------

mısal senol hoca bursadan sonra bosta olsa...

3 sene senol hoca bızdeydı...

---------

ıhonun en buyuk artısı...

ersun olacaksa sayet....

burnu bıraz surtulerek gelecektır...

-----

yenı yonetım secılenden berı tek bır hata yapmadı, yapmayacakta gozukuyor...

zıra sadrı senerı dınlemelerı her acıdan hos bır hamle olmus...

---------

ve bu gozden de kactı...

6 baskan...tribundeydı...

voltran olusuyor...yavas yavas...

------

3.dunya savası cıkmazsa...

guneyımızde...

2sene renklı sezonlar bızı bekleyecek bence...

--------

hayırlısı
          ....

kupa macı aksamı...

yarınmı oluyor netlesır... durum az kaldı...

En son The Ciks tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:15.
          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
          --------------------------Novalis--------------
          ------------

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Üstadım bu bodrum modrum işleri faso fiso orası kesin de şu metin korkmaz ile ersun hocanın muhabbet boyutu nedir acaba?

Tabi ki her dedikoduya cevap verilmez ama transfer işleri futbolun en pis tarafı ve çok laf dönüyor.
            Bak kardeşim net söyleyeyim; Ersun Yanal'a bu konuda laf edecek herif bildiğin şerefsizdir.... Ömer hocam anlatmış. Benim de o dönem yöneticilerden duyduklarım var.

Kimse bilmez burada. Alanzinho'yu istemiyordu. Alex Meschini adında bir oyuncuyu ısrarla istiyordu. Alex'in 1 milyon gibi bir maliyeti vardı. Alanzinho alındı. Aradaki diyalogları yazamam burada. Yusuf'un kamptan bir gidişi var, maaşallah diyorum. Bu adama bok atıp durmasın kimse. Ersun paracıdır filan diyen de bildiğin zağardır... Yeterli mi bilmem.

Yorum

• Bu takımdan bir iskelet ve şampiyonluk için bir takım çıkarırsa ersun çıkarır...Tek güvencem yönetimin akıllı adamlardan oluşması...Kulübü çiftliği gibi gören anlayışta t.drektörde görür oyuncuda...
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Konu Dışı ( yoğunluk burada diye )

Hakan Arıkan bütün şartlarda Trabzonspor ile anlaştı. Devre arasında ve diğer sezonun başında çok ciddi transferler yapılacak [MENTION=12274]yetkin[/MENTION]etkin

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tekke'yi yanına alma ihtimali var mı? yoksa gereksiz bir hamle mi olur?
                  Bence gereksiz, hatta zararlı olur.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bak kardeşim net söyleyeyim; Ersun Yanal'a bu konuda laf edecek herif bildiğin şerefsizdir.... Ömer hocam anlatmış. Benim de o dönem yöneticilerden duyduklarım var.

Kimse bilmez burada. Alanzinho'yu istemiyordu. Alex Meschini adında bir oyuncuyu ısrarla istiyordu. Alex'in 1 milyon gibi bir maliyeti vardı. Alanzinho alındı. Aradaki diyalogları yazamam burada. Yusuf'un kamptan bir gidişi var, maaşallah diyorum. Bu adama bok atıp durmasın kimse. Ersun paracıdır filan diyen de bildiğin zağardır... Yeterli mi bilmem.
                    Ahaha

Alanzinho olayı doğruysa kanım bir derece daha ısındı hocaya

Yorum

• FutbolArena Özel - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ile bu gece biraraya geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmenin ardından gerçekleşen bu buluşmada prensipler üzerinde konuşuldu.
                      Maddi konulara hiç girilmedi. Daha önce teklife sıcak bakmayan Yanal, Başkan Usta tarafından büyük ölçüde ikna edildi. Haftasonu bir kez daha buluşacak Usta ve Yanal bu sefer maddi konuları masaya yatıracak.
                      Ücret ve maddi konularda da anlaşma sağlandığı taktirde Yanal için tekrar Trabzonspor macerası başlayacak.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi 1 milyona alamazdık o adamı lütfen.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hatırlayın... Ersun bize imza atacakken hakkında çok eskiden futbol oynarken şike yaptı iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta o dönemden yalancı bir şahit bile çıkıp konuşmuştu. Tabii işin aslı sonradan ortaya çıktı, bilmekte fayda var.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi 1 milyona alamazdık o adamı lütfen.

Sözleşmesi bitiyordu.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hatırlayın... Ersun bize imza atacakken hakkında çok eskiden futbol oynarken şike yaptı iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta o dönemden yalancı bir şahit bile çıkıp konuşmuştu. Tabii işin aslı sonradan ortaya çıktı, bilmekte fayda var.
                              Ersun hiç futbol oynamadı hacı
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FutbolArena Özel - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal ile bu gece biraraya geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmenin ardından gerçekleşen bu buluşmada prensipler üzerinde konuşuldu.
                                Maddi konulara hiç girilmedi. Daha önce teklife sıcak bakmayan Yanal, Başkan Usta tarafından büyük ölçüde ikna edildi. Haftasonu bir kez daha buluşacak Usta ve Yanal bu sefer maddi konuları masaya yatıracak.
                                Ücret ve maddi konularda da anlaşma sağlandığı taktirde Yanal için tekrar Trabzonspor macerası başlayacak.
                                Bu haber atmasyon. Ücretler belli. O safhalar çoktan geçildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X