İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkum Şenol hocanın kovulup soluğu bizde bulması. Olmaz olmaz demeyin. Şenol hocanın TS ye gelip gitmeleri mezara kadar surecek
İşin özü: Adına ister "Özevlatçılık" ister "Derin Trabzon" diyin o malum yapı etkisizleştirilmedikçe bu takımın başına gelen her hoca ya kurban ya da Şenol Güneş'in mayın eşeği olacak...
Mevzu Ersun mu Lucesku mu tartışmasından çok daha büyük...En son poetricus tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 22:32.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana alt yapı eksikliği izafe ederken, yorum yazdıkça okuduğunu anlamada ne kadar alt yapının eksik olduğunu ispat etmeye çalışmanı da ironik buldum doğrusu.Yazılanı üzerine alınmandan bir paranoid reaksiyon havası sezdim.Anlaman için daha açık anlatayım, burada Mra iyi hoca felan felan geleceğine o gelsin diyenler de vardı, benimkisi genel bir eleştiri.Senin kullandığın tiki taka tabiri, o eleştirinin yüz tane odağından sadece birinin senin yazdığınla alakalı olduğunu gösterir, bütün bölümünün değil.Neyse size 50-70 arası başarılar diliyorum.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanın bu istanbula gitme olayı ustaya geçen seçimde yapılan propagandanın bir benzeri. Çok rahat söyleyenlerden etkileniyoruz, analitik düşünemiyoruz, geçen seçimde düşünemediğimiz gibi. Kaç kere istanbula gitti bu adam diye sorsak cevap verebilecek olan var mı?
Ersun hoca bizde kaç hafta çalıştı, bu sırada kaç kere bodruma gitti?Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bu sorunun cevabını merak ediyorum
Ersun hoca bizde kaç hafta çalıştı, bu sırada kaç kere bodruma gitti?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam şikecileri yense idik, şehir ve bir çok kişi sadi hoca arkasında olacaktı. Çünkü 18 yıl sonra gelen galibiyet sembol gibi bir şey. Devreden sonra gelen hoca 12-13 galibiyet alırsa eğer gelecek senenin iddialı takımlarından birisi olduğunu ortaya koyar. Aksi taktirde yapılanma için bir yarı dönem daha kaybederiz
desenize mağlubiyet hayırlı oldu.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani benim yazdığım gayet sübjektif bir tanımlamayı referans alıp sonra ''genel eleştiri'' diyerek kıvırmaya çalışman, ilk cümlendeki anlatım bozukluğunun dibi falan neye cevap vereyim ben burada şimdi? Hadi ben, senin söylemek istediğin şeyi -anlatamasan da- anladım; peki sen söyle okuduğumu neden anlayamıyor muşum? Benim verdiğim tiki taka örneği üzerinden gidip, sanki Mra gelsin demişim gibi kıytırık bir sarkazm ile eleştiride bulunup ardından ''genel yahu'' deyince haklı olduğunu zannettin. O seviyede normaldir, diyecek bir şey yok.
Yorum
-
İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bu sorunun cevabını merak ediyorum
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok dogru. Birde durun bakalim bi sabredelim madem o kadar etkisi var dersin ikidebir gitme. Hayvan degil ya. Konusup anlasirsin. Adam bizim o 2010 2011 kadrosunun mimari. Turk futboluna kazandirdigi futbolcular asikar. Biraz guvenelim artik. Biraz birilerinin isbecerisine saygi duyalim. Bu adamlar yillardir bu isi yapiyor. Herkesin onunde yapiyor daha ne referansi ariyoruz? Baskanin tek hatasi var burada lucescu demesi. Hic dememis olsa daha temiz olacakti. Herkesi beklentiye soktu. Ee lucescu gelmedi mourinho olsun havasina girdik. Ersun Yanal soyle 5 yil kalsin. Istikrar olsun. Ama nerdee.. Insallah o rahat eder bizde ederiz soyle gozumuz yine guzel futbol izler. Yillardir iflas futbolu izliyoruz. Biraz istikrar biraz sabir bu is olacak. Ersun Yanal yapar bu isi.
Ha yanal olmadi? O zaman hami + tercubeli sportif direktor (eski teknik direktor beenhakker gibi biri). Yada bert van marwijk, martin jol veya baska basarisi olan plan projeden genc futbolcudan anlayan teknik direktor olabilir
Ayrıca zaten dediğiniz gibi oturulup bir pazarlık yapılacak bu adamla. Sonuçta iki insan oturup konuşacak çok önemli bir konu değil bu bir şekilde anlaşılır. Hatta uzun vadeye bakarsak 5 sene içerisinde Ustanın dediği İstanbul tesisleri yapılırsa takım bazen orada kampa girip arada bir futbolcuların şehir sıkıntılarını da halledebilir. Ne sorunlar hallediliyor bu sorun bile sayılmaz.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ersun hoca bizde kaç hafta çalıştı, bu sırada kaç kere bodruma gitti?"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sorunun cevabını biri bulup yazsın buraya. Bensiz Bodrum'a kaçmak ha....Ulan Ersun, bağrımıza bastık taş çıktın olum...Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
hizli yasadigim gencligimde en pisman oldugum olay antalya bodruma gitmemek oldu ..ah be ahhBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖlümünden sonrası için de emin olma. "Ölmedi, kalbimizde yaşıyor" muhabbetiyle Atatürk'e dönüştürülme ihtimali hayli yüksek.
İşin özü: Adına ister "Özevlatçılık" ister "Derin Trabzon" denen malüm yapı etkisizleştirilmedikçe bu takımın başına gelen her hoca ya kurban ya da Şenol Güneş'in mayın eşeği olacak...
Mevzu Ersun mu Lucesku mu tartışmasından çok daha büyük...
Aslında bu durum Trabzonumuzun sosyo-ekonomik ve kültürel yapisi ile de alakali.
Olanı bozmamaya devam ettirmeye çalışan sert bir muhafazakâr yapı. Kabuğun kırılıp da dışarı yayılmasıni asla istemiyor. Çünkü bir kez ellerinden giderse bir daha alamayacak lar.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet beş ay önceden hocasını açıklıyor bişe olmuyor da biz niye kasımpaşa maçını bekliyoruz bunu anlamıyorum. Anlaşmazsın tamam da anlaşıp açıklamamak şu durumda mantıksız.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum