Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birileri Ersun Yanal'a enteresan şeyler üzerinden muhalefet ettikçe, ben takımın başına gelmesini çok daha fazla istiyorum.
    Hamiş

Yorum

• Sadi hoca feneri yense idi burda şuan hoca arıyor olmazdık. Futbolda hersey sonuçtur. Gerisi hikaye gibi, gelen hoca 17 maçta 12-13 maç kazansın herkes arkasında durur.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• arkadaslar varmi bir gelisme ??
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tiki-Taka benzetmesini Osmanlı için tek kullanan ve bunu 5 dakika önce yapan birisi olarak, üzerime alınmak için bir alıntıya ihtiyaç duymadım. 50-70 arası gayet güzel oynadılar izledin mi bilmiyorum. Ama Osmanlı iyi top oynuyor demek ''MRA bize gelsin'' demek olmuyor, böyle söylemek istesem söylerdim.
          Bana alt yapı eksikliği izafe ederken, yorum yazdıkça okuduğunu anlamada ne kadar alt yapının eksik olduğunu ispat etmeye çalışmanı da ironik buldum doğrusu.Yazılanı üzerine alınmandan bir paranoid reaksiyon havası sezdim.Anlaman için daha açık anlatayım, burada Mra iyi hoca felan felan geleceğine o gelsin diyenler de vardı, benimkisi genel bir eleştiri.Senin kullandığın tiki taka tabiri, o eleştirinin yüz tane odağından sadece birinin senin yazdığınla alakalı olduğunu gösterir, bütün bölümünün değil.Neyse size 50-70 arası başarılar diliyorum.

Yorum

• Ersun sadece bir takimda basarili olsa eyvallahta Ankaragücü ve Gençler de yaptigi ziplamalar,2009 da kendi kurduğu kadroyla şampiyonluğa oynamasi(Denizli ve Konya macini icerde kazansak sampiyonduk )feneri 2 3 hafta kala sampiyon yapmasi hep tesadüf değil herhalde..

Takimla ilgilenmiyomusmus..Vallahi billahi yazik..

Yorum

• Adamın İstanbul a Bodrum a kaçması futbolcuyu rahatsız etmiyorsa bize ne ? Yusuf değil miydi Ersun hoca gelince değişimi hemen fark ettik diyen ? Oyuncular beğeniyor da bize ne oluyor onu anlamadım ?

Biraz abartmıyor musunuz bu gezme tozma olaylarını ? İzin gününde istediği yere gider, siz izin günü kulüpte yatacak antrenör arıyorsanız öyle biri yok, yerelciler bile Akdeniz, Ege biletlerini maçtan sonra ayırtıyor. Şehirde topçu kalmıyor, ne yapacak adamlar tesislerde mi yatacaklar ?

Ersun da disiplin eksikliği olsa kulübü katar kulübü sanan Constant ı çizmezdi. Bir yanlışını gördü ki takımdan uzaklaştırdı. Benim bildiğim Ersun disiplinden taviz vermez. Siz magazinsel boyuttan vuruyorsunuz, buda Aziz in algısıydı işte. Ersun a karşı bu algıyı kim yarattı ?
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 22:21.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Söylenenler doğruysa kiralık gönderdiği oyuncular hariç bütün futbolcular Ersun Yanalın gelmesini istiyormuş. Başta Onur ve Mehmet olmak üzere. Bu durumda neyin takıma etkisini tartışıyoruz? 7-8 yaşında çocuk değil ki bunlar 25-30 yaşında koca adamlar ve sektörün en önemli isimlerinden hepside. Onlar bir etki görmüyorda bizim burda etki yapar mıyı tartışmamız çok anlamsız bence.
                cok dogru. Birde durun bakalim bi sabredelim madem o kadar etkisi var dersin ikidebir gitme. Hayvan degil ya. Konusup anlasirsin. Adam bizim o 2010 2011 kadrosunun mimari. Turk futboluna kazandirdigi futbolcular asikar. Biraz guvenelim artik. Biraz birilerinin isbecerisine saygi duyalim. Bu adamlar yillardir bu isi yapiyor. Herkesin onunde yapiyor daha ne referansi ariyoruz? Baskanin tek hatasi var burada lucescu demesi. Hic dememis olsa daha temiz olacakti. Herkesi beklentiye soktu. Ee lucescu gelmedi mourinho olsun havasina girdik. Ersun Yanal soyle 5 yil kalsin. Istikrar olsun. Ama nerdee.. Insallah o rahat eder bizde ederiz soyle gozumuz yine guzel futbol izler. Yillardir iflas futbolu izliyoruz. Biraz istikrar biraz sabir bu is olacak. Ersun Yanal yapar bu isi.

Ha yanal olmadi? O zaman hami + tercubeli sportif direktor (eski teknik direktor beenhakker gibi biri). Yada bert van marwijk, martin jol veya baska basarisi olan plan projeden genc futbolcudan anlayan teknik direktor olabilir
                "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Ersun hocanın bu istanbula gitme olayı ustaya geçen seçimde yapılan propagandanın bir benzeri. Çok rahat söyleyenlerden etkileniyoruz, analitik düşünemiyoruz, geçen seçimde düşünemediğimiz gibi. Kaç kere istanbula gitti bu adam diye sorsak cevap verebilecek olan var mı?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun hocanın bu istanbula gitme olayı ustaya geçen seçimde yapılan propagandanın bir benzeri. Çok rahat söyleyenlerden etkileniyoruz, analitik düşünemiyorum, geçen seçimde düşünemediğimiz gibi. Kaç kere istanbula gitti bu adam diye sorsak cevap verebilecek olan var mı?
                    usta özel uçakla istanbula götürür getirir hocayı göz önünde tutar.

Yorum

• lucesku transferinin olmayacağı belliydi yabancı hoca şu saatten sonra biraz riskli olabilir ersun hoca şuan için en mantıklı aday olarak göze çarpıyor.ben kendi adıma ersun yanal ı isterim .

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi hoca feneri yense idi burda şuan hoca arıyor olmazdık. Futbolda hersey sonuçtur. Gerisi hikaye gibi, gelen hoca 17 maçta 12-13 maç kazansın herkes arkasında durur.

Şikecileri yenmek tek başına yeterli olmaz. Bunu son İstanbul galibiyetimizi alan Yılmaz Vural'dan biliyoruz. Şikecilerde gs'ye 6 atan Werner Lorant'a bile yetmedi o maç.

Sadi hocanın ne öyle bir seri yakalayabilecek ne de geleceğe dair umut verecek durumu var. Teşekkür edilip kulüple ilişkisi kesilmeli.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ersun ne zaman idmana katılmadı ya keyfi olarak? Ben hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun ne zaman idmana katılmadı ya keyfi olarak? Ben hatırlamıyorum.
                            Sadece siz değil o tezi ortaya atanlarda hatırlamıyor çünkü öylebirşey yok.

Yorum

• tahminim kasimpasa macindan önce birsey olmaz lakin kasimpasa macinda yeni hocamiz muhtemelen tribünde olacak ...

yeni hoca gelseydi bügün gelirdi bu yüzden dün gece yazdim bügün cok önemli diye ,artik kasimpasa macindan sonra aciklanir
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şikecileri yenmek tek başına yeterli olmaz. Bunu son İstanbul galibiyetimizi alan Yılmaz Vural'dan biliyoruz. Şikecilerde gs'ye 6 atan Werner Lorant'a bile yetmedi o maç.

Sadi hocanın ne öyle bir seri yakalayabilecek ne de geleceğe dair umut verecek durumu var. Teşekkür edilip kulüple ilişkisi kesilmeli.
                                Hocam şikecileri yense idik, şehir ve bir çok kişi sadi hoca arkasında olacaktı. Çünkü 18 yıl sonra gelen galibiyet sembol gibi bir şey. Devreden sonra gelen hoca 12-13 galibiyet alırsa eğer gelecek senenin iddialı takımlarından birisi olduğunu ortaya koyar. Aksi taktirde yapılanma için bir yarı dönem daha kaybederiz
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X