Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koksal babanin amansiz düşmanı "Rıçıt" var. Bu ne demek Richard falan mi demek istiyorlar? 1 aydir bunu düşünüyorum 😀

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende epey merak etmişimdir riçıt kimdir diye

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
    Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Sadece y.e s değil sabah z.uzundurukan söyledi.luce gelirsem 80- 100 milyon " dolar" transfer bütçesi istemiş.maaş değil. ( euro yada tl değil spiker para birimini özellikle sormuştu)
      Yani luce bir anlamda grlmrmek için bahane üretti filan dedi z.uzundurukan

Yorum

• Korkum Şenol hocanın kovulup soluğu bizde bulması. Olmaz olmaz demeyin. Şenol hocanın TS ye gelip gitmeleri mezara kadar surecek
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Enişte almıyoruz hoca almıyoruz.
          Bunu diyen yok zaten.
          Ama hâlâ anlamakta ısrar edilmemesi ilginç.
          Sorun bu tarz davranışların takıma etkisi. Misal antrenmana katılmıyor adam da İstanbula uçuyor.
          Yani savunma argümanları "antrenmana katılmaması takımı etkilemez" vesaire olsun bari. Çok ilginçtir ki hep böyle oluyor. Aslında ortada olmayan söylemler varmış gibi gösteriliyor.

Yorum

• 8taş maçında efsane kaleci ahmet şahin şikevari oyun oynadı resmen
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Osmanlı'nın tiki takasından sonra Arsenal Manchester City maçı da hiç sarmıyor! Tabi teknik direktör farkı var! Kimse bir Mra olamaz..
              Keşke bizim başımıza gelse, ahh ahhh..

Yorum

• 100 milyontransfer bütçesi Mersin idman yurdunun olsun şampiyon olur. O para ile 15 tane üst düzey oyuncu alırsın
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Osmanlı'nın tiki takasından sonra Arsenal Manchester City maçı da hiç sarmıyor! Tabi teknik direktör farkı var! Kimse bir Mra olamaz..
                  Yav MRAyi severimde gulmedende edemedim😜
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

Osmanlı'nın tiki takasından sonra Arsenal Manchester City maçı da hiç sarmıyor! Tabi teknik direktör farkı var! Kimse bir Mra olamaz..
                    Öyle bir şey söylemedim kardeşim. Kinaye yapacaksan alt yapın olsun, beceremiyorsan bulaşma.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Enişte almıyoruz hoca almıyoruz.
                      Bunu diyen yok zaten.
                      Ama hâlâ anlamakta ısrar edilmemesi ilginç.
                      Sorun bu tarz davranışların takıma etkisi. Misal antrenmana katılmıyor adam da İstanbula uçuyor.
                      Yani savunma argümanları "antrenmana katılmaması takımı etkilemez" vesaire olsun bari. Çok ilginçtir ki hep böyle oluyor. Aslında ortada olmayan söylemler varmış gibi gösteriliyor.
                      Söylenenler doğruysa kiralık gönderdiği oyuncular hariç bütün futbolcular Ersun Yanalın gelmesini istiyormuş. Başta Onur ve Mehmet olmak üzere. Bu durumda neyin takıma etkisini tartışıyoruz? 7-8 yaşında çocuk değil ki bunlar 25-30 yaşında koca adamlar ve sektörün en önemli isimlerinden hepside. Onlar bir etki görmüyorsa bizim burda etki yapar mıyı tartışmamız çok anlamsız bence.
                      En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 22:07.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Öyle bir şey söylemedim kardeşim. Kinaye yapacaksan alt yapın olsun, beceremiyorsan bulaşma.
                        Birilerine gönderme yapacak olsam alıntılar yaparım, sadece bir kaç kişiden Osmanlısporun futbolu ile ilgili aşırı abartılı yorumlar yazıldığını eleştirmek için böyle bir şey yazdım.Alt yapı eksikliği ve beceriksizliğime ver..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu kardeşim inanmayın bu palavralara... Kulüpten sordum, bu iki kez olmuş. İkisinde de yönetim kurulunun yazılı izni var. Millet pilav üstü bir buçuk dönerin üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı yer gibi sallıyor. Rahat olun... Onunla çalışıp onun aleyhine konuşacak bir tane yönetici bulamazsınız.
                          Ümit abi kurban olsunlar diet yaparım açıktim zaten etme da
                          !

Yorum

Birilerine gönderme yapacak olsam alıntılar yaparım, sadece bir kaç kişiden Osmanlısporun futbolu ile ilgili aşırı abartılı yorumlar yazıldığını eleştirmek için böyle bir şey yazdım.Alt yapı eksikliği ve beceriksizliğime ver..
                            Tiki-Taka benzetmesini Osmanlı için tek kullanan ve bunu 5 dakika önce yapan birisi olarak, üzerime alınmak için bir alıntıya ihtiyaç duymadım. 50-70 arası gayet güzel oynadılar izledin mi bilmiyorum. Ama Osmanlı iyi top oynuyor demek ''MRA bize gelsin'' demek olmuyor, böyle söylemek istesem söylerdim.

Yorum

• Arkadaşlar sakin olalım. İkili tartışmalara girmeyelim lütfen
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ümit abi kurban olsunlar diet yaparım açıktim zaten etme da
                                Pardon kardeşim :-)))))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X