Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Osmanlı 2-1 önde, kompakt fubol vs felsefeye karşı round 2
    .

Yorum

• 100 milyon olayı bariz yalan. Kılıf uydurmak için hazırlanmış. Ersun Yanal hayırlı olsun.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        100 milyon olayı bariz yalan. Kılıf uydurmak için hazırlanmış. Ersun Yanal hayırlı olsun.
        guardiola istemez 100 milyon euroyu kuyruklu yalan.

Yorum

• Yahu arkadaşlar adam dul. Artık yeni kimliklerde "dul" değil, "bekâr" yazıyor. Burayı geçelim. Ersun Yanal'ın bir sevgilisi var ve onunla yaşıyor. Bunu Trabzon'da da yapabilir. İddia ve ima edildiği gibi öyle hovardalık alemlerine aktığı falan yok. Birkaç sayfa geride bizim "efsane" isimlerden birkaçından bahsettim. Bu adamlara niye böyle bir tepki yok? Maksat bağcıyı dövmek galiba...

Trabzonspor'un başına kim gelirse gelsin kuyusu kazılacak. Ersun Yanal gelirse daha derin ve hızlı kazınacak.
          Kim olursa olsun hocasını yem eden yönetim başarısızdır. Muharrem Bey daha ilk başta bu derin yapıyla mücadele sözüyle yola çıkmıştı. İnşallah o yapıya teslim olmaz.

Yorum

• İlk fırsatta para için takımı satıp Bjk' ye giden, ordan da yine para için Şb' ye giden ama gittiği her takımda terinin son damlasına kadar savaşıp katkı yapan Egemen mi, yoksa yıllardır takıma zerre fayda sağlamadan her yıl aldığı 1 Milyon € ile yattığı yerden sülalesine bakacak parayı kazanan sadık Soner mi ?

Ersun Şb li de değil, Ts li de... İşini yapan bir profesyonel sadece. Seçim sizin.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu arkadaşlar adam dul. Artık yeni kimliklerde "dul" değil, "bekâr" yazıyor. Burayı geçelim. Ersun Yanal'ın bir sevgilisi var ve onunla yaşıyor. Bunu Trabzon'da da yapabilir. İddia ve ima edildiği gibi öyle hovardalık alemlerine aktığı falan yok. Birkaç sayfa geride bizim "efsane" isimlerden birkaçından bahsettim. Bu adamlara niye böyle bir tepki yok? Maksat bağcıyı dövmek galiba...

Trabzonspor'un başına kim gelirse gelsin kuyusu kazılacak. Ersun Yanal gelirse daha derin ve hızlı kazınacak.
              Kim olursa olsun hocasını yem eden yönetim başarısızdır. Muharrem Bey daha ilk başta bu derin yapıyla mücadele sözüyle yola çıkmıştı. İnşallah o yapıya teslim olmaz.
              Hocam onlara tepki yok çünkü onlar bizim uşaklar onlara her şey serbest )

Yorum

• Başarıların devamını dilerim.Bu saatten sonra dönüşü olacağını düşünmüyorum.Hayırlı olsun Ersun Hoca.

Yorum

• Olay bu kadar açık ve net.

Muharrem Başkan bu yapıya teslim olmamalı. 2013 yılında ona yapılan iftiralar şimdi bir başkasına yapılıyor.

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    guardiola istemez 100 milyon euroyu kuyruklu yalan.
                    100 milyonu 8'er milyonluk taksitlerle bolemeyince gelmemiş Özkan abi
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yunus Emre Sel Lucescu 100 milyon istiyor haberi yapmış. Bu haberi muhtemelen yöneticiler ona söyledi. Ya Lucescu aptal mı böyle bir bütçe istesin. Ne zaman böyle birşey yapmış. Haber ateşletmişler Yunus Emre Sel'e. Yunus Emre Sel'in kabahati yok tabi o ona söyleneni haber yapmıştır.
                      Yalan. Her zaman karşılaştırğımız şey bu camiada. En kötüsünden en ümitverenine kadar herkes yalanın içinde. Yazık.
                      O haberi Yunus Emre Sel yapmadı

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        100 milyonu 8'er milyonluk taksitlerle bolemeyince gelmemiş Özkan abi
                        Bu iyidi��
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence fazla ön yargılı davraniyorsun.

Bu adam 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor demis birisi.

Senin dediğin gibi bi düşüncesi olduğunu sanmıyorum Trabzon hakkında.
                          onuda dedi mi demedi mi oda muama..

ben ztn kötü hoca demedim.

Ersun Yanali sevmem ama iyi Hoca bana göre dedim
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ersun Yanalın "her hafta" takım antrenmanlarının bir bölümüne katılmayıp istanbula gittiği,thy'nin en verimli müşterisi olduğu, nerde akşam orda sabah yaşadığı gibi ifadeler bir bilgi midir yoksa düşüncenizin doğruluğuna kanıt olsun diye bir abartı mıdır? eğer ikincisiyse çok ahlaki hareketler bunlar!!

bu kadar rahatına düşkün adam izinli olduğu bir dönemde günlerce fantezinin dibine vuracağına neden ihoyla isveçtir almanyadır transfer peşinde koşturuyordu?
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben hocalık adına bişey demedim zaten adamlar bursa stadının açılışında oynadılar onu söyledim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Ha bende yorum yapıyorlar sandım ama nihayetinde futbolcu olarak sahaya çıkmışlar, hocalık yaptıkları bir takım yok yinede, Trabzonspor'a hoca olmak için bi fırın ekmek yemeleri lazım hem de Vakfıkebir ekmeği. [emoji4] [emoji4]

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onuda dedi mi demedi mi oda muama..

ben ztn kötü hoca demedim.

Ersun Yanali sevmem ama iyi Hoca bana göre dedim
                                Anladım, oda senin görüşündür saygı duyarim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X