Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Köksal Baba olsun bu mevzu tatlılıkla çözülsün
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Lucescu olmayacaksa ki öyle görünüyor, Ersun Hoca en iyi tercih olacaktır. Özel hayatı kendini ilgilendirir. Trabzonspor'u bir Trabzonlu kadar iyi tanıyor. Maceraya gerek yok.
      "Şehitler Unutulursa ölür"
      Unutma-Unutturma

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Köksal Baba olsun bu mevzu tatlılıkla çözülsün
        Koksal babanin amansiz düşmanı "Rıçıt" var. Bu ne demek Richard falan mi demek istiyorlar? 1 aydir bunu düşünüyorum 😀

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zamanında yaklaşık 120 personelin çalıştığı bir kuruma, bu personelin %80'lik teveccühüyle atanmışlığım vardır. Sonuç: 10 milyon avroluk ciro bir yıl sonra 36 milyon avro... Sevgi ve güven çok şeydir.
          Abi Nevzat Aydın sen misin yoksa ?
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi Nevzat Aydın sen misin yoksa ?
            Aydınım ama Nevzat değilim.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi Osmanlı resmen tiki taka şov yapıyor. Ben bizde böyle verkaçlar görmeyeli yıllar oluyor neredeyse.
              Eldekileri sevince böyle oluyor demek ki.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aklı avuca almak da önemli.
                İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eldekileri sevince böyle oluyor demek ki.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi Osmanlı resmen tiki taka şov yapıyor. Ben bizde böyle verkaçlar görmeyeli yıllar oluyor neredeyse.
                  Tiki taka son dakika golüyle son buldu.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Beyler soruma cevap yok mu? Rıçıt derken ne demek istiyor? Richard mi? Uyuyamiyorum 1 aydir 😀

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Önder28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lucescu olmayacaksa ki öyle görünüyor, Ersun Hoca en iyi tercih olacaktır. Özel hayatı kendini ilgilendirir. Trabzonspor'u bir Trabzonlu kadar iyi tanıyor. Maceraya gerek yok.
                      Birazda sabredersek gercekten is yapar Ersun hoca. Aziz Yildirimin yaptigi utanc verici aciklamalar yuzunden adamin ozeli konusulup duruyor. Adamin ozeli konusuldugu o sezonda takimi sampiyon yapti. Gelmesi iyi olur
                      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jajaya gelince adam topunu oynuyor saha dışından size ne kardeşim,Ersuna gelince auuuvv
                        Sevdim bunu.
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tiki taka son dakika golüyle son buldu.
                          Nasıl uyuz oldum var ya. Atağı yoktu şiketaşın doğru dürüst.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aydınım ama Nevzat değilim.
                            Eyvallah abi
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Osmanlı'ya büyük yazık oldu. Bütün maç kargaları madara ettiler. Yine bal işledi.
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Ersun hocanın soyunma odasında bir konuşmasını izledim az önce, çok hoşuma gitti. Etkilendim doğrusu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X