Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    senol günes bizde
    fatih terim gassarayda
    Terim gassaraya 2. Kez geldiğinde de gördük ne olduğunu 10 sene üstüne gelince de başarılı olması tesadüf zaten terimin ki. Şike dvasının ekmeğini yediler

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mourinho Man Utd ile anlaşmışken,Van gaal bize gelmez mi [emoji16]

Bizden uzak olsun ya ..Sirf onun yuzunden man utd maci olunca izlemek istemiyorum.O kadar kotu futbol oynatip basin aciklamalarinda oyunu begeniyorum demesi beni benden alali cok oldu.
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

yok artık mourinho man utd ilemi anlaştı.

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          EfsaneSpor ‏@Efsanespors şimdi
          Trabzonspor başkanı Muharrem Usta; Lucescu ve Felix Magath'dan sonra rotayı Arjantinli Bielsa'ya çevirdi.
          dogru olmasını cok isterdim.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok artık mourinho man utd ilemi anlaştı.
            5 senelik anlaşmış hemde öyle yazıyor ingiliz medyası.

Yorum

Aman aman uzak dursun.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• şimdi ersun.mu bizim yeni hocamız

yani şimdi biz

koyunun olmadığı yerde keçiye mi abdurrahman çelebi diyeceğiz .

Yorum

• Bize çılgın adam gelmiyor. Normal adamlar lazım. Bielsa falan olmasın . Sonu Vahid gibi olur.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Lucescu iyi antrenör fakat 75 yaşına geldi bu adam,tabi gerçekleşme ihtimali varsa gelsin lakin ısrar edilmesin gömmeye yer ararız sonra.

Yorum

• Fantazileri bir kenara bırakırsak takımın başına gelebilecek 3 tane isim var.

1- Şenol Güneş: Malesef boşta değil.
                      2- Ersun: Boşta, kaçırılmaması gerekiyor.
                      3- Ertuğrul: Ersun olmuyorsa bir sonraki alternatif olmalı.

Bence konu bu kadar basit, neyini tartışıyoruz anlamıyorum.

Şunu da ilave etmek gerekir. Mesele hocanın kim olacağı değil, mesele gelecek olan hocaya 3 yıl sabır gösterip destek olmak. Sabır + Destek olmazsa Morinho'yu getirsen nafile.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun olmamali. Acik ve net sayin renktaşlar.
                        ersun olmalı, bence bu daha açık ve net

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun olmalı, bence bu daha açık ve net
                          hayırrrr olmamalı

bize kalite bir alman lazım. yerli hocalar ile gitmeyecek bu is..

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fantazileri bir kenara bırakırsak takımın başına gelebilecek 3 tane isim var.

1- Şenol Güneş: Malesef boşta değil.
                            2- Ersun: Boşta, kaçırılmaması gerekiyor.
                            3- Ertuğrul: Ersun olmuyorsa bir sonraki alternatif olmalı.

Bence konu bu kadar basit, neyini tartışıyoruz anlamıyorum.

Şunu da ilave etmek gerekir. Mesele hocanın kim olacağı değil, mesele gelecek olan hocaya 3 yıl sabır gösterip destek olmak. Sabır + Destek olmazsa Morinho'yu getirsen nafile.
                            3'ündende Allah Korusun.

Özellikle Şenol'dan.

Yorum

• Berdiyev
                              Bielsa
                              hakan yakın
                              Laudrup dururken daha once takımın basına gelmiş ve bana gore cok buyuk bir basarı elde edememiş bir adama tekrar şans vermek akıl karı degil.

Sampiyonluk yuruyusunu yapacagınız isim Ersun Yenal dan cok daha iyi olmalıdır.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Terim gassaraya 2. Kez geldiğinde de gördük ne olduğunu 10 sene üstüne gelince de başarılı olması tesadüf zaten terimin ki. Şike dvasının ekmeğini yediler
                                dogru zaman dogru yerde olmak basarini sirridir
                                hani su senol hocaya hep düsen hazir kadrolar gibi

heynckes 2. döneminde 5 hafta münihde kalabilmisdi, 3döneminde bütün kupalari toplamisdi

oda ersun hoca gibi gönlen bayernin en büyük rakibi gladbach li

buda ugurlu bir omen olsun
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X