Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adam alabiliriz ancak satacak 30 tane futbolcu var, gidişleri ve satışları ile zaten ciddi miktarda bir kazanç sağlamış oluyoruz. Hurma satışları ile hiç uğraşmadı sadece alış kısmına baktı. Bu konu en önemli konulardan biridir Ustanın ki kendisi de televizyonda söyledi. Kadroyu yarıya hatta daha azına indirmek gerekiyor...
    ERsun hocanın istiyeceği 5 transfer 2 stoper-sol bek-...
    hoca da farkında douglas-aykut-yumlu dan total de 1 stoper etmedıgının

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam alabiliriz ancak satacak 30 tane futbolcu var, gidişleri ve satışları ile zaten ciddi miktarda bir kazanç sağlamış oluyoruz. Hurma satışları ile hiç uğraşmadı sadece alış kısmına baktı. Bu konu en önemli konulardan biridir Ustanın ki kendisi de televizyonda söyledi. Kadroyu yarıya hatta daha azına indirmek gerekiyor...
      ERsun hocanın istiyeceği 5 transfer 2 stoper-sol bek-...

Ersun hoca on tarafi costurur zaten onemli olan stoperler ve bekler onlarda iyi olursa surec baslar
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ersun hoca neden gitmişti?

Hatırlayan var mı?

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sıyırma haber bence hoca aramışsa kaptan baska kimseyi arayacagını dusunmuyorum

Bu haberi yazanlar Ekici ile bildiğin arkadaşlar. Devamlı görüşüyorlar. Henüz boşa salladıklarını görmedim.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ( sizin için söylemiyorum genel olarak ) Daha gelmeden adama destek olmak bir yana kuyusunu hemen kazmaya başlarsak tabiki başarılı olma imkanı yok... Değil Ersun Yanalın hiç bir hocanın yok...

Benim eleştirim insanların ikiyüzlülüğüne....

Cebi 3 kuruş para görenlerin azıcık ortamına giren sözde ahlak bekçilerinin ne haltlar işlediğini bolca gören birisi olarak konuşuyorum sadece....

Ersun Yanalın yerinde olsa değil İstanbul' a Moskova'ya hatta Karayiplerde soluğu alacak olanlardan bahsediyorum....

İşte O tip insanlar ahlak bekçiliği yapıyor sanal alemde.....

Dün Akhisar - Galatasaray maçının bitiş düdüğü ile Galatasaraylı futbolcular Sneijder hariç yorgunluktan ölüyorlardı. Resmen yere yattılar. Biz Son 3 haftadır en çok koşan mücadele eden takımlar listesindeyiz. Maçın bitmesine saniyeler Kala Mbia gol atıyor gol sevincinde attığı depar'a bakın. Bu Kondisyon yüklemesinin nedeni işin teorik boyutunu Vahid hoca ve Şhota çok iyi biliyor. Fakat taktiksel anlamda yetersizler. Şimdi seçeceğimiz teknik direktör Hem teorik kısmını hem taktiksel kısmını bilmeli hemde kredisi olmalı. Ersun Hoca seçilene kadar ihtimaller üzerinde durmamızda ve fikir belirtmemizde yarar var. Fakat Ersun Hoca gelir ise hep birlikte destek olacağız. Ben şahsım adına garanti veriyorum.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu haberi yazanlar Ekici ile bildiğin arkadaşlar. Devamlı görüşüyorlar. Henüz boşa salladıklarını görmedim.
              hocanın ekici ile enseye tokat oldugunu dusunmuyorum ben acıkcası o yuzden sıyırma dıye dusundum dedıgın gıbıyse olabılır o zaman

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GÜNDEM TRABZONSPOR ÇOK ÖZEL : Ersun Yanal yeniden Trabzonsp..'daÇok, çok küçük detaylar kaldı.. Masaya sözleşme şartları geldi. .
                Yazının tamamı:
                GÜNDEM TRABZONSPOR ÇOK ÖZEL: Ersun Yanal yeniden Trabzonspor'da!
                Çok, çok küçük detaylar kaldı.. Masaya sözleşme şartları geldi iş an itibariyle bu konumda.. Ersun Yanal sezon başında İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan istediği gibi 3-4 kaliteli transfer ile Muharrem Usta'nın hedefi olan 50. Yılı kapsayan 2 yıl içinde şampiyonluk sözünü verdi.
                Ersun hoca biraz önce eski öğrencisi Mehmet Ekici ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..

Bu sayfa mehmet ekiciye ve yönetime yakın bir sayfa diye konuşulmuştu burada.
                Hayırlısı diyelim.

Yorum

• Şöyle düşünün FB'nin başına Rıdan Dilmen Oğuz Çetin Yusuf Şimşek Engin vb
                  GS'nin başına Taffarel Tugay Suat vb
                  BJK'nin başına Şifo Mehmet Sergen Ahmet Dursun vb biri hoca olsa Allah için ne düşünürdük??
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• 100 milyon €'luk bütçe istedi, 100 milyon $'lık bütçe istedi

Aaaa o zaman Lucescu olmaz, Ersun olsun

İşte işler böyle yürüyor.

Bu arada Ersun'u bizden çok bekleyenler var, ne güzel yutarız, Lucescu olsa boğazımızda kalırdı diye
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun hoca neden gitmişti?

Hatırlayan var mı?
                      Constant ve transfer talebi yüzünden. Ama ne hikmetse her sezon baştan kadro kuramam diyerek, bana 8 kişi alın şampiyonluğun garantisini veriyorum diyen adamı gönderen İHO Şotaya 10 transfer yaptı ve Constant bizim için çok önemli diyip sezon ortası gelmeden parasını ödemeyip serbest bıraktılar
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Constant ve transfer talebi yüzünden. Ama ne hikmetse her sezon baştan kadro kuramam diyerek, bana 8 kişi alın şampiyonluğun garantisini veriyorum diyen adamı gönderen İHO Şotaya 10 transfer yaptı ve Constant bizim için çok önemli diyip sezon ortası gelmeden parasını ödemeyip serbest bıraktılar
                        İHO bu normal.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İHO yönetimi için ne güzel özet.
                          sürmene

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hami nin hoca olmak için pişmesi gerekiyor hem fikirim de bu ersun u çok övüyorken de geçerli olsa verdiğin örnek geçen sene Balıkesir ve Eskişehir maçlarını hatırlatırım leş takımdan evinde 4 yiyen ersun değil mi .

En kötü ve anlamsız yenilgisi o maçta oldu zaten... Peki neden öyle oldu ? Bknz: Orta sahasında Klara Soner oynayan takımın dramı. Daha beteri de var. Orta sahasında hem Soner hemde Ferhat Yazgan ın ilk 11 çıktığı maç. Bknz: 2-2 lik Balıkesir deplasmanı. Yedekler; F.Atik, İshak, Salih... ))

Eleştireceğim de eleştiremiyorum. İşte böyle bir yokluk vardı geçen sezon... Napoli maçında Zeki Yavru ile oynadık, var mı ötesi ?
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• EfsaneSpor ‏@Efsanespors şimdi
                              Trabzonspor başkanı Muharrem Usta; Lucescu ve Felix Magath'dan sonra rotayı Arjantinli Bielsa'ya çevirdi.

Yorum

• abi Ersun hoca san iyisini mi bulacaz, boşverin ersun iyidir tek şansızlığı iho ile çalışması oldu birde tepesine hurmayı getirdiler Ada'mı zorla gönderdiler
                                Ersun hocayı rahat bırakırsak güzel işler yapar diye düşünüyorum birde aklıma beterin beteri vardır sözü geliyor Giray Bulak gelse çok mu iyi olur şükredelim [emoji3][emoji15][emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X