Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hoca biraz önce eski öğrencisi Mehmet Ekici ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..Ersun Yanal sezon başında İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan istediği gibi 3-4 transfer ile 50.Yılı kapsayan 2 yıl içinde şampiyonluk sözünü verdi

Yorum

• abi 100 milyon dolar-euro sallamasyon çok net. o kadar bütçeye şampiyonlar ligi finale gidecek takım kurulur. belki anlaşamadılar ama bu haberlerle kapatmaya çalışıyorlar. açıkçası muharrem beye de çok yakıştıramadım şöyle ki, ilk başta o fotoğrafı atarak zaten insanların kafasını karıştırdı. ilk başlarda lucescu ismi sadece geçiyordu konuşuyoruz görüşüyoruz diye, sonra lucescu variye döndü, şimdi de direk başka isimler geçiyor. madem lucescu vari istiyordu en başta lucescu ismini değil sadece o tarz istiyoruz deseydi. bu muharrem beyin yanlışı değil ufak bir hatası olarak görüyorum.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun hoca biraz önce eski öğrencisi Mehmet Ekici ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi..Ersun Yanal sezon başında İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan istediği gibi 3-4 transfer ile 50.Yılı kapsayan 2 yıl içinde şampiyonluk sözünü verdi
        Sıyırma haber bence hoca aramışsa kaptan baska kimseyi arayacagını dusunmuyorum

Yorum

• Şahsen Ersun hocanın gelmesini isterim. İHO yönetiminde heba oldu adam. Üzerine bir de Hurma gelince ipler hepten koptu. Bu yönetimde çok güzel işler yapacağını düşünüyorum.
          Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Ersun yanalın tek hatası veya bana göre başarısızlığı iho nun karşısına çıkıp da hurmayı istemiyorum deyip hurmanın gelmesini engellememesi. Sonra çıkıp hurma ile aramda sorun yok demesi
            Bunlar dışında Ersun hoca başarılıdır başarılı da olur

Yorum

• Takıma kendini vermediği sürece Ersun Yanal başarılı olamaz hem de Trabzon'da hiç başarılı olamaz.

Ama yönetimin projesine inanır, takımı sahiplenir ve taraftarı bi kaç söylem ile arkasında tutarsa Ersun Yanal çok başarılı olabilir.
              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Yeni Hocamız Cübbeli Ahmet Hoca olsun....

Hemde ahlaklı hemde oyuncuları güzel motive eder....

O'na kimse bir şey demez sanırım...

Teknik direktörlüğü kimse sormuyor nasılsa.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun yanalın tek hatası veya bana göre başarısızlığı iho nun karşısına çıkıp da hurmayı istemiyorum deyip hurmanın gelmesini engellememesi. Sonra çıkıp hurma ile aramda sorun yok demesi
                  Bunlar dışında Ersun hoca başarılıdır başarılı da olur
                  Burak Gürdal gidince, Ersun Hoca transferler futbolcu menajer gibi işlerle ilgilenmek zorunda kaldı. İHO'ya Burak Gürdal'ın görevini yapacak birini çok acil bulması gerektiğini belirtti. Hurma bir şekilde burada devreye girdi. Yani Hurma'yı Ersun getirdi, Ersun'u da Hurma götürdü gibi bir durum oldu aslında...
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahlaksızlık derken neyi kastettiğinizde önemli....

Adamın kız arkadaşıyla yata binmesi güneşlenmesi ahlaksızlıktır derseniz o zaman başka tabi.

Sanki Trabzon'da çok daha kötü şeyler yapılmıyor. Sanki biz çok temiziz. Çömlekçi Mahallesinde hala 60-70 yaşında kadınlar bile ( mübalağa etmiyorum ) kötü şeyler yapmak için fink atıyor. Bunların müşterisi varki buradalar....

Yani Kadını meta olarak gören zihniyeti arıyor isek o zaman temizliğe Ersun Yanaldan değil bizatihi Trabzon'dan başlayalım.....
                    Benim Ersun Yanal'ı istememe nedenim '' Çapkınlık '' değildir. İstememe nedenim camiayı bölecek olması ve kredisinin olmayışı olacaktır. Ersun gelir beceremezse biz Ersun'u değil Usta'yı hedef alacağız. Ersun İlk yenilgide sabırsızca eleştirilecek. Ben en azından yapılanma senesinde Kredisi olan bir hoca ile başlanmasını olumlu buluyorum.

Burada bahsedilen bazı olaylar var. Ukrayna olayı vs. Doğruluğunu bilmediğim için itibar etmiyorum. Dediğim gibi isterse Türkiye'nin tamamı kadını obje olarak görsün umurumda değil. Kadını obje olarak görmek ahlaksızlıktır. Ersun hoca görüyor görmüyor bu konuyu bilemem. Sadece bir yanlışı doğru olarak göstermekten vazgeçin.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Facebook'ta bir abimiz Ersun Hocayı destekleyen bir paylaşımda bulundu..Cevat Kol altına hemen yorumu yapıştırmış..Aynen şu..

''Senin gibilere Ersun Yanal yakışır. Şike davasında dosyaya adı teşvikçi diye koyulmuş. Alemede birlikte gidersin..'' bu adam her şeye muhalefet bir tavır içinde..yorum sizin.
                      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sıyırma haber bence hoca aramışsa kaptan baska kimseyi arayacagını dusunmuyorum
                        sayfa güvenilir. yalan haberini görmedim

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak Gürdal gidince, Ersun Hoca transferler futbolcu menajer gibi işlerle ilgilenmek zorunda kaldı. İHO'ya Burak Gürdal'ın görevini yapacak birini çok acil bulması gerektiğini belirtti. Hurma bir şekilde burada devreye girdi. Yani Hurma'yı Ersun getirdi, Ersun'u da Hurma götürdü gibi bir durum oldu aslında...
                          İşte abi Ersun yanal hurma gelirse olacak sorunları keşke düşünse idi. Veya mesela erkan tolgay transferlerinde kendisinin futbolcu ayağına gitmesi metin korkmaz Vs işleri bunlar hataları. Tamam Ersun hoca sahada iyi oynatıyor listesi iyi ama bu dış faktörleri ayarlama konusunda yetersiz kalıyor bence. Ha muharrem usta gibi bir başkan ve ekibi ona bu dış faktörlerde sorun çıkarmayacaktır profesyonel çalışacaktır bu da hocanın başarısız olma olasılığını azaltacaktır. Hayırlısı olsun olursa.

Yorum

• Basket takımından biliyorum. Usta eğer teknik direktör olarak birisi ile anlaşırsa peşinden sonuna kadar gider. Yani kaza bela bir yanlış kişi ile anlaşırsak Usta kolay kolay vazgeçmez. Sonuna kadar arkasında durur.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu yönetim ile hangi hoca çalışırsa çalışsın potansiyelinin maksimumunu ortaya çıkartır.
                              Aynı şey üç aşağı beş yukarı futbolcular içinde geçerli.
                              Yeterki yönetim baskıları göğüsleyip hocası ile 3 sene çalışsın, sıkıntılı zamanlarda başta çizdiği yol haritasını unutmasın.
                              Ersun hoca mevcut futbolcuları mental olarak sağlam duruma getirsin yeter.
                              50. Yıla gerek kalmadan seneye istanbulu korkutan takım çıkacaktır.
                              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Basket takımından biliyorum. Usta eğer teknik direktör olarak birisi ile anlaşırsa peşinden sonuna kadar gider. Yani kaza bela bir yanlış kişi ile anlaşırsak Usta kolay kolay vazgeçmez. Sonuna kadar arkasında durur.
                                Olması gereken de o.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X