Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak evranosbey61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabanci hoca severlere soru! Bu takimin son 25 yilindaki yabanci hocalarin basarisi nedir.eger beklenilen şampiynluksa getirecegn hoca söyle bi bakar ben kimle yarisacagim diye.fb gs bjk kadroruna bakar bide kendi kadrosuna ve butcesine ve kusura bakmayin dalga mi geciyorsunuz der.
    Yabancı hocalar değil Lucesku Ortada uzun vadeli bir proje var. Adam projenin ve hedeflerin de farkında olarak geliyorsa zaten dalga geçmediği anlaşılır
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz 2. seçeneğin yanlış olduğunu olduğunu çok kısa zaman önce yaşayarak anladık
      (bkz:Vahid Halilodzic)
      Bkz: İHO
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Hami hoca bu takıma ne şartlarda neler kazandırmış bir hoca
        El oğlu gelsin takıma leş doldursun
        hami hoca gelsin temizlesin
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok arkadas baskiyi kendi uzerine niye aliyosunki taraftari dinle ramos ersun kolay olani ne sezon sonunu bekliyosun bu kadroyla getir yeni hocayi sezon sonuna kadar baskiyla onuda gonderelim...bence artik uzatma sureci...kolay olani var
          İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlatmak istedigim baskani mantiksizliga suruklemek istiyorsunuz sanirim buda ise yariyacak gibi...yeni hoca yakinda gelir...ama sadece umutla birkac mac izlersiniz okadar buda sahsi gorusum...luceyle imza atildi....2+1 on sozlesme ama suanki durumu kaldirmasi cok zor...bunu neden aciklamiyo diceksin...aciklamamasi gerekti aslinda sintalini verdi...neyse 1 hafta icinde yeni hoca gelecek gorusundeyim bende artik.. 50. Yil cokta onemli diiil onemli olan hocanin karizmasi olsun...yeni bir heycan olsun...
          İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olgun Bey eğer teklifi kabul etseydi Ersun Yanal......Lucescu yalan mı olacaktı?.....
          Yapamadim sanirim eski mesajlarimi oku ersun diye.ne kadar baski oldugunu anlarsin...

Yorum

• UEFA dan FFP kapsamında dilerim ceza almayız ama muhtemeldir ki en az 1 yıl ceza alacağız, 50.yılda şampiyonluk parolası ile çıktığımız yolda şampiyon olursak veya 2.sıradan şampiyonlar ligine katılırsak cezamızı tamamlayabilmek için bu sene Avrupa kupalarına katılmamız şart olmuştur, bu camia şampiyon olur şampiyonlar ligine FFP cezası nedeni ile katılamazsa camia bir daha şike süreci gibi parçalanabilir. Bu nedenle Trabzonspor un başına gelen kim olursa olsun tek hedefi olmalıdır Avrupa kupaları başarı noktasıdır gerisi başarısızlıktır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yabancı hocalar değil Lucesku Ortada uzun vadeli bir proje var. Adam projenin ve hedeflerin de farkında olarak geliyorsa zaten dalga geçmediği anlaşılır
              Uzun vadeli proje dediğimiz iki sene?
              Yalnız UEFA'DAN transfer yasağı gelirse o zaman değil baba, oğul Lucescu bile gelmez. Hami ile devam deriz.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapamadim sanirim eski mesajlarimi oku ersun diye.ne kadar baski oldugunu anlarsin...
                Teşekkür ederim cevap için....Taraftarı rahatlatacak hoca ismi vermeden bir açıklama yapsalardı iyi olurdu.....

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadi hoca'da aciklamis, Hami hayirli olsun. Sezon sonuna kadar Hami gelecekse hic sorun yok yönetim dogru hamle yapti. Yazin gidecegini bile bile kimse bir takimin basina gecmez. Ersun hoca dahi. Burda yönetimin tek hatasi Hami veya Ünal gibi isimlerle bir ay önce anlasmamasi. Sene sonuna kadar Hami, Ünal veya baska hoca gelse iyi olurdu gibi takinti yapmayacagim cünkü gelenin tek hedefi takimi idare etmek olacak. Ortada yönetilecek veya planli programli calisilacak takim yok. Hedef ilk 4 olmali ama bunun gerceklesmesi mucize gibi birsey olur. Kupa'yi zaten alacagimiza hic inanmiyorum. Hami sadece alabildiigi kadar puan alsin ligde ve eldeki genclere sans versin.

Yönetimin bu saatten sonra yapabilecegi en dogru hamle mayis ortasindan haziran ortasina kadar uzun vaade calisabilecegi bir proje hocasiyla anlasmak olur. Hoca isi temmuz ayina kadar uzamamali.
                  Aynı şekilde düşünüyorum.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak evranosbey61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yabanci hoca severlere soru! Bu takimin son 25 yilindaki yabanci hocalarin basarisi nedir.eger beklenilen şampiynluksa getirecegn hoca söyle bi bakar ben kimle yarisacagim diye.fb gs bjk kadroruna bakar bide kendi kadrosuna ve butcesine ve kusura bakmayin dalga mi geciyorsunuz der.
                    bu takımın son 25 yıldır şenol hoca dışında ne başarısı var ki? şenol hoca hariç bir tek urbain breams bence bir miktar başarılı sayılabilir..

yerli hoca da tam tersine takıma falan bakmadan bu takımı ben şampiyon yaparım der ama sonu gene hüsran olur.. örnek giray bulak..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız UEFA'DAN transfer yasağı gelirse o zaman değil baba, oğul Lucescu bile gelmez. Hami ile devam deriz.
                      Gelecek gibi de.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lucescu ile anlaşılmışsa ve de gelmesi için sezon sonu beklenecekse sıkıntı yok bence. Ama bekleriz de bir de 6 ay sonra Lucesku da olmazsa o zaman ortalık karışır işte
                        Sayet öyle olsa bile yeni yapilanmayi yönetecek adam Hami gibi birinden mi rapor alacak yani? Onun yapacagi analizlerden ne olur Allah askina? Getir Ersin Düzeni veya televizyondan takip eden birini ayni randimani alirsin. Sacma sapan isler yapmaya basladik yine...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• umalım da luceyle kesin anlaşma yapılmış olsun.. eğer takım avrupadan men yerse luce vazgeçmez işallah.. hoş takımın avrupa kupalarına katılabileceğini de pek sanmıyorum..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu takıma Lucescunun gelmeyeceğine adım gibi eminim

bi tarafı yorozdan görünen kulüpde ne işi olur adamın..
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle. Simdi transfer yapma imkanimiz varken saglam bir hocayla son bir atak yapma sansimiz var. Onu Hami ile heba edip kurbanlik koyun gibi transfer yasagimizi mi bekleyecegiz yani? Bu mudur...
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Muharrem Usta seçim sürecinde ne diyordu?

"Devre arası uzun vadeli bir planlama yapacağımız bir hoca ile anlaşamazsak bu dönem için geçici bir çözüm bulur, gelecek sezona da LuceScu ile kol kola gireriz"

Şimdi yapılan hamlelere bakıyorum da, ben bu söylemin dışına çıkıldığını henüz görmedim. Uzun vadeli planlama yapılacak hocalar ile(Ersun,Ramos) öyle veya böyle anlaşılamadı. Şimdi geçici bir çözüm bulundu ve uygulanıyor. Sene Sonu da Lucescu(bence şart değil) ile anlaşılır..

Bu süreçte tek eleştirebileceğim nokta bu geçici çözüm için bu kadar beklenmesi olur.. Sadi hocayla bu geçiş sürecini götürebilme fikri çok yanlıştı.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X