Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hami gitsin 1461'i bir çalıştırsın ondan sonra...
    Trabzonspora gelecek genç tecrübesiz antrenörler neden 1461 de denenmez ki
    Sizce böyle bir şeyi kabul eder mi Hami?
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Hocanın yaptığı sizin deyiminizle hovardalık benim deyimimle ahlaksızlığı hoş görmek doğru değil. Sadece bizi ilgilendirmez diye olaya bakmakta fayda var. Erkektir yapar mantığını def etmek gerekir. Sibel'in Ersun Hoca'yı sevmeme nedeni bu olabilir. Kadını obje olarak gören bir erkek hastalıklıdır.
      Hocam yanlış anladın aman...Ersun Hoca boşanmış ve bir (BİR) (1) kişi ile ilişkisi olan bir insan. Ona bun kapı arkasında zıplamıyor.
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Önümüzdeki maçtan önce açıklanmaz bence. K.paşa maçı sonrası her şey belli olur ve büyük ihtimal Ersun Yanal olur.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizce böyle bir şeyi kabul eder mi Hami?
          Haminin bir önce Halildozic döneminde neyi kabul etmediğini açıklamasını çok istiyorum ki herkes ne olduğunu görsün. EGO tavan yapmış arkadaş...
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Hocam yanlış anladın aman...Ersun Hoca boşanmış ve bir (BİR) (1) kişi ile ilişkisi olan bir insan. Ona bun kapı arkasında zıplamıyor.
            Yok Hocam zaten Ersun Hoca'yı ben çok severim ama Forumda bir Sizde olsanız yaparsınız lafı ağır bir itham. Eğer bir bayanla takılıyorsa bunda tabiki sorun yok. Ama kadını obje olarak görüp parasını verip alan bir tip ise burada savunulamaz. Savunan kişi insanlıktan nasibini almamıştır. Sadece bizi ilgilendirmez denebilir.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Artık durum ile ilgili herhangi bir şey söylemeyi düşünmüyorum. Özelden ve buradan haber isteyen arkadaşlar önceki mesajları okuyabilir. Değişen bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hemşerim size ne ersunun çapkınlığından ,cinsel hayatından cizvit rahibi mı adam.Eşinden boşanmış ,zengin,karizmatik,ünlü bir insan yer içer bilmem ne yapar size neeeeeeeeeeeeee size ne. Hoca olarak başka alternatif yok lucescu baştan beri söylüyorum gelmeyecek vahit gibi rica minnet geleceksede hiç gelmesin.Hanı herşeyi geçtim hami diyen adam var ya hami hami kimdir hemşerim ligde en önemli 2 sınavı vardı fB ye iptal oluncaya kadar yeniliyordu gs'den kendi sahamızda 4 yedik 50.yılda tekrar dirilecez, zirve yarışı verecez diyoruz adam hami diyorya.Hasbin Allllah....
                haftanın 3 günü takım ile çalışmayıp istanbulda takılamaz. işinin başında olması lazım.

imam böyle yaparsa cemaat ne yapar. ondan sonra oyuncularda niye hırs yok niye koşmuyolar. koşmaz tabi başındaki adam piyasada yok. maç günü gel taktik ver. oh ne ala memleket...
                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• zeki uzundurukanın açıklamalarından anladığım kadarıyla;
                  -takımdaki oyunculara hangi td ile çalışmak isterdiniz gibi bir anket yapılmış. %80-90 gibi oyuncular ersun yanalı tercih etmiş.
                  -muharrem usta bunun üzerine ersun yanal ile görüşülmüş.
                  -ersun hoca sezon başında trabzonspor takımı için hazırladığı listeden bahsetmiş. (alınmasını istediği 8 futbolcu vardı ve hurma ile o meseleden dolayı kulüpten ayrılıdı o işte liste)
                  -devre arası 5 tane direk futbolcu istemiş.
                  bu gelişmeler ışığında kulübü takımı bilmesi gibi nedenlerle büyük oranda ersun hoca ile anlaşıldı dedi z. uzundurukan.

(ayrıca e.yanal kendi haricinde ayrıca sportif direktörlük istemiyormuş tek yetkili olmak istiyormuş.
                  f.tekke ise gelmeye sıcak bakmıyormuş. hami konusunda ise; yerli olması nedeniyle çok yıpranır düşüncesiyle bu isme sıcak bakılmıyormuş.)

lucescu konusunda ise;
                  gelmek için 80-100 milyon "dolar" bütçe istemiş.yani gelmeye çokta istekli değil,gelmek istemiyorum demenin farklı versiyonunu zikretmiş.

kişisel fikrim lucescunun gelme olasılığı çok düşük hele ki şu mali tablo göz önünde iken yaptığı 100 mil dolarlık bütçe imkansız. velev ki bu kadar isteksiz biçimde gelse dahi 2. halilhodzic olur ötesi değil.
                  En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 13:57.

Yorum

• Beyler inanmayin 100 milyon dollar/euro haberine.. barcelona baskani daha yeni acikladi gelecek sezon transfer bütcesini. 60 milyon euro arti satilan oyunculardan gelen para. yani lucescu bunu bizden istemesi cok mantiksiz olur.

Yorum

• Ersun Yanal başarısız olması neredeyse imkansız bir teknik direktör, geriye dönüp bakınca bu apaçık ortada.

İHO yönetimiyle çalışması bir talihsizlikti. Yine de yazın bırakmasaydı şu anda 10 puan daha yukarıdaydık.

Muharrem Usta'nın yönetimi gayet ciddi, düzgün bir yönetim. Ersun Yanal geldiği takdirde mutlaka bir öncekine benzemeyecektir.Avrupa çapında kariyerli bir hoca gelmiyorsa Ersun Yanal en pratik çözümdür.
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Hocanın yaptığı sizin deyiminizle hovardalık benim deyimimle ahlaksızlığı hoş görmek doğru değil. Sadece bizi ilgilendirmez diye olaya bakmakta fayda var. Erkektir yapar mantığını def etmek gerekir. Sibel'in Ersun Hoca'yı sevmeme nedeni bu olabilir. Kadını obje olarak gören bir erkek hastalıklıdır.
                        Ahlaksızlık derken neyi kastettiğinizde önemli....

Adamın kız arkadaşıyla yata binmesi güneşlenmesi ahlaksızlıktır derseniz o zaman başka tabi.

Sanki Trabzon'da çok daha kötü şeyler yapılmıyor. Sanki biz çok temiziz. Çömlekçi Mahallesinde hala 60-70 yaşında kadınlar bile ( mübalağa etmiyorum ) kötü şeyler yapmak için fink atıyor. Bunların müşterisi varki buradalar....

Yani Kadını meta olarak gören zihniyeti arıyor isek o zaman temizliğe Ersun Yanaldan değil bizatihi Trabzon'dan başlayalım.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• GÜNDEM TRABZONSPOR ÇOK ÖZEL : Ersun Yanal yeniden Trabzonsp..'daÇok, çok küçük detaylar kaldı.. Masaya sözleşme şartları geldi. .

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zeki uzundurukanın açıklamalarından anladığım kadarıyla;
                            -takımdaki oyunculara hangi td ile çalışmak isterdiniz gibi bir anket yapılmış. %80-90 gibi oyuncular ersun yanalı tercih etmiş.
                            -muharrem usta bunun üzerine ersun yanal ile görüşme talebinde bulunmuş
                            -ersun hoca sezon başında trabzonspor takımı için hazırladığı listeden bahsetmiş. (alınmasını istediği 8 futbolcu vardı ve hurma ile o meseleden dolayı kulüpten ayrılıdı o liste)
                            bu gelişmeler ışığında kulübü takımı bilmesi gibi nedenlerle büyük oranda ersun hoca ile anlaşıldı dedi z. uzundurukan.
                            lucescu konusunda ise;
                            gelmek için 80-100 milyon "dolar" bütçe istemiş.yani gelmeye çokta istekli değil,gelmem demenin farklı versiyonunu zikretmiş.

kişisel fikrim lucescunun gelme olasılığı çok düşük hele ki şu mali tablo göz önünde iken yaptığı 100 mil dolarlık bütçe imkansız. velev ki bu kadar isteksiz biçimde gelse dahi 2. halilhodzic olur ötesi değil.
                            bunlar cumartesi aksami burada yazilmisdi
                            zeki bey geriden geliyor
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Haminin bir önce Halildozic döneminde neyi kabul etmediğini açıklamasını çok istiyorum ki herkes ne olduğunu görsün. EGO tavan yapmış arkadaş...
                              Ego, sadece hak edene yakışıyor maalesef. Kimsenin Mourinho'nun veya İbrahimovic'in egosuna bir şey dediği yok. Çünkü buna hakları var, yaptıkları işte en iyilerdenler. Hami'nin teknik direktörlük konusunda en iyilerden değil, vasatlardan olduğunu bile düşünmüyorum.
                              8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zeki uzundurukanın açıklamalarından anladığım kadarıyla;
                                -muharrem usta bunun üzerine ersun yanal ile görüşme talebinde bulunmuş
                                -ersun hoca sezon başında trabzonspor takımı için hazırladığı listeden bahsetmiş. (alınmasını istediği 8 futbolcu vardı ve hurma ile o meseleden dolayı kulüpten ayrılıdı o liste)
                                lucescu konusunda ise;
                                gelmek için 80-100 milyon "dolar" bütçe istemiş.yani gelmeye çokta istekli değil,gelmem demenin farklı versiyonunu zikretmiş.

ersun yanal değilmiydi geçen sezon sonu verdiği raporda ekiciyi bile yedek bırakıp çoğu futbolcuyu gönderelim diyen.

o zaman ya rapor yalan. ya da anket.
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X