İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen cok yasa nazim [emoji4]
Hep beraber renkdas, dünya ikimizede yeterAllah saglik Huzur versin önce.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar Ersun hoca ile bi böbrek ameliyatına girsin doğruyu bulurlar.Hem 4s kuralı var hani seven bise oluyor sevilen bişey yapıyor :-)
bence sen yorumlarında bişey yapıyorsun
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar Ersun hoca ile bi böbrek ameliyatına girsin doğruyu bulurlar.Hem 4s kuralı var hani seven bise oluyor sevilen bişey yapıyor :-)
trabzonspor sevgilinmi değilmi onu de bana
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence sen yorumlarında bişey yapıyorsun!
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takimii sahiplenecek olan hoca hami dir.
Fazla butce istemez ve maliyeti dusuk bir kadroyla basarili olur bence.
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.Hakaret eden,üyeyi kışkırtan kişiler ceza alacaktır.Kimsenin şüphesi olmasın.
Herkes ne düşündüğünü açıklamakla ve savunmakla özgürdür.
Karşılığında dalga geçiliyorsa cezasını da çeker.
Kimse forumun düzenini bozmaya çalışmasın.
bu yorumunuzu cok cok begendim iste budur Forum yöneticilik sizi tebrik ediyorum öyle olmali ..icimden gecenleri yazdiniz
insan birsey yazmak istiyor düsüncesini yaziyor hemen saldiran oluyor neye ugradigini sasiriyorsun..burasi bir Forum herkes seviyeli sekilde düsüncelerini yazabilmeli .İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yeni mi bu
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan olduğum gün Ronin'i Trabzonspor TV'nin yayın sorumlusu yapıyorum. Şimdiden ilan ediyorum. İtirazı olan varsa şimdi söylesin...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum