Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ersun hoca neden marini istemiyorki bu büyük hata.
    Marin mevcut kadroya bakıldığında kalite anlamında çoğu oyuncudan önde bir oyuncu ama fiyat performans açısından bakarsak o katkıyı verdiğini söyleyemeyiz. Zaten mevcut maddi koşullar ortadayken 4 milyon euro bonservis vermemiz söz konusu değil...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dostlar herkes burda ersun hoca soyle iyi boyle takimi taniyor diyir bence ersun hoca bize yaramaz cunku kendini takimdan ve sehirden ustun goruyor tam anlamiyla burada isine konsantre olacagini dusunmuyorum pitasada kalayim paralari alayim derdinde bence. Lucescu gelirse muhtesem olur normalde ben turk hocadan yanayim ama iste istanbul medyasi , yerel medya hocalari bitiriyor. Yilmaz vurali medya medyatik hoca yaptilar ama bilgi beceri anlaminda bence bir cok. Hocadan ustun ama medyatik oldu diye kikse begenmiyor. Eger ersun hoca gelecekse baskanimiz lucescuyu getiremeyecekse ven hami veya fatih tekkeden yanayim bi demek oluyor ki takim yapilanmasini yonetim ustlenecek lucescu gelmiyorsa o zaman pozitif futbol oynatan hami hoca gelsin yardimcisida kavule ederse fatih tekke olsun diyeceksiniz vizyonumuzu genis tutalim ama sampiyonluk yolunda teknik direktor tek basina yeterli degil tum yan unaurlarinda iyi yonetilmesi gerekiyor ben diyorum. Madem oyuncu ve yonetim anlaminda yapilanacagiz o zaman antrenor anlaminda da hami hocamiz gayet iyi bir yapilanma olur .
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 gün sonra luce ile görüşülür,eğer luce kabul etmezse devre arasındaki yeni hocamız ersun yanal olacaktır.seneye de ersun yanal..
        buda tuttu..
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Not: ersun yanalin oynattigi futbolu begenmiyor degilim fakat burayi takimimizi gercek anlamfa sahiolendigini dusunmuyorum akli fikri istanbul takimlarinds veya yurt disinda maalesef durum boyle keske gercek bir profesyonellik gosterip bizim takimi muharrem baskan ile bir kariyer planlamasi yurt disi icin bir yukselis olarak gorse.
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Marin mevcut kadroya bakıldığında kalite anlamında çoğu oyuncudan önde bir oyuncu ama fiyat performans açısından bakarsak o katkıyı verdiğini söyleyemeyiz. Zaten mevcut maddi koşullar ortadayken 4 milyon euro bonservis vermemiz söz konusu değil...
            ama ustayı hepimiz çok istedik çok zengin dedik tüm maddi sorunları halleder dedik şimdi ise feda muhabbeti çıktı.

ve ersun hocada 500 bin euroluk futbolcular istemiyecek .şampiyonluk için hep winner oyuncular isteyecek ve onlarda en az 5-6-7-8-9- milyondan başlıyor.marinde winner bir oyuncu şehre alıştı sevdi iyi bir kadroda marin messi gibi şov yapardı.

Yorum

• luce mi
              ersunmu
              gözüm kapalı ersun derim

bu arada hocamız ismi garantiledi. luce yada ersun.ikisinden biri yüzde yüz olacak
              ersun %90
              luce %10
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Zafer abi ne derse o.

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                luce mi
                ersunmu
                gözüm kapalı ersun derim

bu arada hocamız ismi garantiledi. luce yada ersun.ikisinden biri yüzde yüz olacak
                ersun %90
                luce %10
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Not: ersun yanalin oynattigi futbolu begenmiyor degilim fakat burayi takimimizi gercek anlamfa sahiolendigini dusunmuyorum akli fikri istanbul takimlarinds veya yurt disinda maalesef durum boyle keske gercek bir profesyonellik gosterip bizim takimi muharrem baskan ile bir kariyer planlamasi yurt disi icin bir yukselis olarak gorse.
                  Bu takimii sahiplenecek olan hoca hami dir.

Fazla butce istemez ve maliyeti dusuk bir kadroyla basarili olur bence.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostlar herkes burda ersun hoca soyle iyi boyle takimi taniyor diyir bence ersun hoca bize yaramaz cunku kendini takimdan ve sehirden ustun goruyor tam anlamiyla burada isine konsantre olacagini dusunmuyorum pitasada kalayim paralari alayim derdinde bence. Lucescu gelirse muhtesem olur normalde ben turk hocadan yanayim ama iste istanbul medyasi , yerel medya hocalari bitiriyor. Yilmaz vurali medya medyatik hoca yaptilar ama bilgi beceri anlaminda bence bir cok. Hocadan ustun ama medyatik oldu diye kikse begenmiyor. Eger ersun hoca gelecekse baskanimiz lucescuyu getiremeyecekse ven hami veya fatih tekkeden yanayim bi demek oluyor ki takim yapilanmasini yonetim ustlenecek lucescu gelmiyorsa o zaman pozitif futbol oynatan hami hoca gelsin yardimcisida kavule ederse fatih tekke olsun diyeceksiniz vizyonumuzu genis tutalim ama sampiyonluk yolunda teknik direktor tek basina yeterli degil tum yan unaurlarinda iyi yonetilmesi gerekiyor ben diyorum. Madem oyuncu ve yonetim anlaminda yapilanacagiz o zaman antrenor anlaminda da hami hocamiz gayet iyi bir yapilanma olur .
                    Minicik bir soru sorabilir miyim...

Trabzonspor Teknik Direktörü olması halinde kazanacağı paranın neredeyse aynısına İstanbul'da yaşayıp Lig Tv'nin sıcacık stüdyosunda yorum yapmak varken, bu çapkın Ersun niye Trabzon'a gelmek istiyor olabilir?

Cevabınızı imla kurallarına uygun yazarsanız anlamam kolaylaşacaktır.

Yorum

• Evet biz sampiyonluga aciz dogru ama takim surekli sampiyonluga oynuyorsa maliyetler duzgub isliyorsa takim zevk veriyorsa aza kanaat getirmek gibi dusunmetin ama bizi cok mutlu eder yoksa vi sacma sapan para harcamalarla bir yere varilmaz avrupa bile bunu anladi biz erken davranalim ist takimlari birbiriyle sidik yaristiriken iyice batacaklar goreceksiniz. Biz uyanik olalim dogru yonetelim dogru ilerleyelim
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• .Hakaret eden,üyeyi kışkırtan kişiler ceza alacaktır.Kimsenin şüphesi olmasın.
                        Herkes ne düşündüğünü açıklamakla ve savunmakla özgürdür.
                        Karşılığında dalga geçiliyorsa cezasını da çeker.
                        Kimse forumun düzenini bozmaya çalışmasın.

bu yorumunuzu cok cok begendim iste budur Forum yöneticilik sizi tebrik ediyorum öyle olmali ..icimden gecenleri yazdiniz
                        insan birsey yazmak istiyor düsüncesini yaziyor hemen saldiran oluyor neye ugradigini sasiriyorsun..burasi bir Forum herkes seviyeli sekilde düsüncelerini yazabilmeli .
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• [MENTION=30976]tanjugunduz[/MENTION]

Sanırım telefondan yazıyorsunuz. İmla biraz sıkıntılı olmuş. Ama özetle "Ersun kendini şehirden, takımdan üstün görüyor o yüzden Hami olsun" demişsiniz. Bu tespite nasıl ulaştınız?

Ayrıca Hami'nin hücum futbolu oynattığı kanısına nereden vardınız. 10-15 maça çıktı sadece ligde.

Ersun hoca zaten piyasanın göbeğinde reklama falan da ihtiyacı yok. Piyasada kalma derdi olan adam dün "teklif gelirse uça uça gelirim" diyen adamdır.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• usta şampiyonluk sözü verdi
                            riske giremez tanımadığı hocayla
                            ya lucescu olur ya ersun
                            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• ben sahsen ersun yanalin gelmesine seviniyorum ...aklimda basaksehirin hocasi var milli takimida calistirmis Abdullah Avci ?? bu hocanin bize bir yanlisi olmusmuydu biri beni bilgilendire bilirmi ??
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Minicik bir soru sorabilir miyim...

Trabzonspor Teknik Direktörü olması halinde kazanacağı paranın neredeyse aynısına İstanbul'da yaşayıp Lig Tv'nin sıcacık stüdyosunda yorum yapmak varken, bu çapkın Ersun niye Trabzon'a gelmek istiyor olabilir?

Cevabınızı imla kurallarına uygun yazarsanız anlamam kolaylaşacaktır.
                                son durum olarak ersun geliyormu sizce ne olacak
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X