Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi hayırlı olsun...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hadi hayırlı olsun...

vaybee zuper helal olsun sana renkdaşım süper paylaşım bi repi hakettin

Yorum

Hadi hayırlı olsun...
        abi yeni mi bu

Yorum

• Bu kayıt yenimi ???
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bazen şurada diyorum ki ya ben Trabzonspor'u gözümde büyütüyorum ya da buradaki bazı arkadaşlar Trabzonspor'un büyüklüğünü kaldıramıyor.Hami ne ya ne başarısı varmış.Neymiş efendim juventus maçında iyi oynatmış.Maçı bilmesem tur atladık gs den 4 yemedik sağlı sollu çatır çatır top oynadık sanacağım yarım sezon.Hami belki iyi futbolcu idi çocukluk gençlik kahramanınızdı ama 50 yaşına kadar doğru düzgün bir takım çalıştırmamış,birinci ligin en iyi kadrosunda başarılı olamamış(antalyaspor) ardından kovulmuş,hiç bir teklif almamış,teknik direktörlük konusunda "berbat" bir özevlattır hepsi bu.
            En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 23:49.
            !

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakın beyler adam 3 kız kardeşe dünden meraklı ama bizi maddeye koydurmamış.
              Iste dusuncem anlatmak istedigim buydu sanki bir 3 kiz kardesten az mi ucrete verecegiz bence hayir. Ayrica yanilmiyorsam bizdeyken en cok kazanan 3. Hocaydi galiba neyse hoca ile coktan anlasilmis gibi hayirli olur umarim takimimiz ayrica takim yapilanmasi INSALLAH bu sefer iyi olur buda yonetimin ozverili calisip herseyi bilincli programli dusunerek yapmasindan gecer.
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Sosyal Medyadan alinti,

kendisi karı kız vesilesiyle gönderilmemiştir, karı kız bahanesiyle gönderilmiştir.

aziz yıldırım fenerbahçe'de kendisinden öne çıkan kim olursa harcar. bugüne kadar hep harcadı, başkanlıkta kalırsa da harcayacak. tribünlerde futbolcular hariç kimin adı yankılanırsa fenerbahçe'den çok yakın zamanda ayrılacaktır, aklınızda bulunsun. elinde olsa jelko obradoviç'i de gönderecek ama elinde değil, basketbol takımını ülker yönetiyor. ama ne ilginçtir, 2013-2014 sezonunda şükrü saraçoğlu stadyumunda yankılanan "obradoviç obraaa dooo viiiç" tezahüratı yok, kayboldu, bitti. koç her sene üstüne koyarak büyüyor, büyütüyor hem de fenerbahçeyi.

aziz yıldırım'ın bencilliği -geçmişi bırakın- güzelim takımı mahvetti, dominasyonu engelledi, 4. yıldızı ezeli rakibe hediye etti.

Herkes Ersunu da azizide cok iyi biliyor, herkesin ici rahat olsun, Ersun Hoca, Usta Baskan ile bizi tekrar zirveye tasiyacaktir.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Hadi hayırlı olsun...
                  Eski bu
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Hadi hayırlı olsun...
                    Fazlası

En son guarin tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 00:02.
                    BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• Türkiyede iyi hocaları saysak ilk 5te Ersun Yanal var. Ersun Yanal, Şenol Güneş, Fatih Terim, Mustafa Denizli belki birde Ertuğrul Sağlam. Son 10 yılda Türkiyede başarılı olan yabancı hoca sayısı bir elin parmağını geçmiyorken Ersun Yanal neden beğenilmiyor? Tek sorun İHO gibi biriyle gelip olaya odaklanamadığı iddiası mı? İHO yönetimine azıcık kariyeri olan hangi hoca gelse kendi kurmadığı bir kadroyla ancak bu kadar motive olabilir. Niye illa kabul etmek için Ersun Yanal veya Lucescu gelmeli? Hangisi gelirse kabul edip destekeleyemiyor muyuz?

Ayrıca burda Usta seneye şampiyonluk diyor, istikrar ve kalite diyor burada Lucescu, Ersun gelmesin Hami gelsin diyenler çıkıyor. Hami bu takıma teknik direktör olmak istiyorsa önce gidip ya başka takımda yada kulübün içinde rol alıp tecrübe kazanması lazım. Şimdi ben sadece teknik direktör olursam gelirim diyen bir adama 16 maçta 6 galibiyet için mi o koltuk verilecek?
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazen şurada diyorum ki ya ben Trabzonspor'u gözümde büyütüyor ya da buradaki bazı arkadaşlar Trabzonspor'un büyüklüğünü kaldıramıyor.Hami ne ya ne başarısı varmış.Neymiş efendim juventus maçında iyi oynatmış.Maçı bilmesek tür atladık gs dem 4 yemedik sağlı sollu çatır çatır top oynadık sanacağım yarım sezon.Hami belki iyi futbolcu idi çocukluk gençlik kahramanınızdı ama 50 yaşına kadar doğru düzgün bir takım çalıştırmamış,birinci ligin en iyi kadrosunda başarılı olamamış(antalyaspor) ardından kovulmuş hiç bir teklif almamışu teknik direktörlük konusunda "berbat" bir özevlattır hepsi bu.

peki aykut kocaman ismail kartal hocamıydı ne başarıları vardı.

hami hocalıkta aykutuda ismail kartalıda cebinden çıkarırdı.kendi değerlerimizi küçük görmemeliyiz aşağılamamalıyız sonra elin oğlu alır şenolgüneşi ve ligi domine eder.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja nerde ne yapıyor şu an biliyorsun değil mi? Oynadığı son 5 kulübün ve ligin kalitesi ne? Jaja bu forumun şişirmelerindendir maalesef benim için.
                          şimdi ne yaptığının ne önemi var önemli olan o zamanki jajayı takımda tutmaktı, adam kötü oynadı da biz mi yolladık? ona bakarsanız szymkowiak performansı mı düştü de yolladık, adam ligin en iyi orta sahasıydı mantalite kurbanı oldu. bu saydığım adamlar bizde oynasa fiyatını katlayıp iyi bir yere gidip oynarlardı.

takımda disiplin üst düzey olsa, bütün topçular nizami olsa bir jaja bozguncu olsa anlarımda arkadaş o kadar adamın içinde bir bu mu yakışmadı trabzona ? çömlekçiyi tavaf edenlermi ararsın, belinde silahla gezenlermi, üniversite kurşunlayıp doktor dövenler mi, takım arkadaşını yumruklayanlar mı o zaman bunlarıda gönderseydiniz ya

Teofilo jajadan daha beterdi adam şimdi nerde oynuyor

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde aklima geldi forumda bir cok kisi yaziyordu ersun hocanin kendi oyuncu listesi var genc gelisime acik oyunculari bulup takima kazandiriyor diye tamam bizdeyken yonetici kismi iyi olmayabilirdi ama bize iskelet ablaminda ne kazandirdi he diyeceksiniz yonetim almadi o zaman yonetime istedigi oyunculari aldiramayacaksa nasil basarali olabilsin neyse ersun hocada gelse baska hocalarda gelse ben takimimizin her anlamda iyi yonetildiginde basarili olunacagi kanaatindeyim.

Adam senle yarım devre çalıştı, A takıma transferi iskeleti geçtim gençlerle hangi vakit uğraşacaktı ? Devre arası dönemde gelir gelmez takıma yıldız mı yağdıracaktı ? 10 gün içinde onuda becermeye çalıştı, 10m euro luk orta saha kazandıracaktı sana. Tolgay ı İho gitti bjk nin kucağına bıraktı. Son gün Aytaç ı aldık adamın ayağı kırıldı, Bosigwa mefta oldu. Yarım devre Fatih Atik ile Salih ile oynadı bu adam ne iskeletinden bahsediyorsunuz ? Ayrıca Ersun gitmese Özer in yerine Yunus Mallı muhtemelen bizdeydi. En azından o bölgeye iyi bir oyuncu istiyordu, Özer i başımıza bela etmezdi. Adam futbolcudan anlıyor. Ligde Ersun dan zeki spor adamı olduğunu düşünmüyorum.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• vay be repide verdik haa eskiyse repimi geri istiyorum

Yorum

• Yeni değil tabii ki ama deja vu olmaması için bir sebep yok. Adam daha önce de Lig TV'yi bırakıp bize gelmişti...

Bu arada alıntıları kaldırın ses yankı yapıyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X