Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolcularda onu istiyor cunku bizzat onur konustu ersun hoca olsun diye.... ama zor... lucescu oldu gibi 2 yil. Anlasacaklar gibi....
    tekbiiiiir

Usta bundan sonra bütün dualarımın içinde olur

Yorum

Futbolcularda onu istiyor cunku bizzat onur konustu ersun hoca olsun diye.... ama zor... lucescu oldu gibi 2 yil. Anlasacaklar gibi....
      Lucescu nun devre arası gelme ihtimali sıfır mı.olur da gelirse formül belli mi?

Yorum

Abi kim gelecekse gelsin ama devre arası gelsin ya. Bu sezonu çöpe atmayalım devre arası 2-3 net isimle çok ciddi bir 3.lük şansımız var. Direk gruplardan katılmak varken bu fırsatı tepmemeliyiz.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun yanal çoktan geldi siz hala konuşun
          Valla bende öyle hissediyorum

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açıkçası Ersun hoca furyası seçimden önce hemen sonrasında yoktu. Nerden çıktı acaba. Kimsenin aklında değildi hani. Herkes yabancı hocaya odaklanmisti ki bir anda yerli hocanın daha faydalı olacağı konuşulmaya başlandı.
            oyuncularin rizasi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim tahminim tüm camianin bir sekilde gönlü alinip Ersunu aciklayacak Usta, bu adam cok zeki bir adma öyle camiayi karsina alip fevri hareketler yapacak birisi degil.
              Benim gönlümü alamaz. Çok zor.

Yorum

• ilk defa ortasaha ersun hocaya uygun bence. allah ne verdiyse şut çeken iyi çalıştığında rakibi yıldıracak boylu poslu bir ortasahamız var.belki tempo sorunu olabilir ama yedekleyecek oyuncu da var. daha önceki dönemde selçuk ve colman ersun hocanın futboluna yüzde yüz uygun değildie altrnatif hiç yoktu. şenol hocanın pas futbolunda daha iyi performans gösterdiler.daha ekonomik oynadılar. atik'li soner'li döneme hiç girmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim gönlümü alamaz. Çok zor.

Özeri gönderirse?????
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• yönetime yakın olan biri lucıen favre ismini verebilirmi ben bu adamı çok tutuyorum tam bizlik hoca nedenmi hucum futbolu oynatıyor.

Yorum

Ahaa hocam gece gece bombayi birkatin, peki Lucescu reyizin gelis sekli naisl olacak, Menejerlik falan filan mi direk Hoca olarak mi ayrica ne zaman gelecek devre arasi mi gelecek sezon basi mi ?
                      Hoca olacak ...aslinda 1 yil diye diretiyor yonetimde 3 yil. Arada anlastilar gibi...

Yorum

Mra Osmanlidan kovuldu mu ne ara oldu o is
                        osmanlı'dan sonra dedi.kovulma yok.

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersun yanal çoktan geldi siz hala konuşun
                          Aynen öyle...

Yorum

Hoca olacak ...aslinda 1 yil diye diretiyor yonetimde 3 yil. Arada anlastilar gibi...

2 bucuk olsun, peki gelecek sezon basi mi gelecek ?
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Haydaaa.. Futbolcular belli bugün selam söyleye söyleye bi hal oldular. Ben futbolcuların bu kadar sevdiklerini bilmiyordum Ersun Hocayı. Ah yerel basın ahh..

Lucescu çok büyük isim ama ben de Ersun Yanal cıyım
                              Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• [QUOTE=F. Yıldırım;1920328347]tekbiiiiir

Usta bundan sonra bütün dualarımın içinde olur[/QUOTE

tekbir mi.Aalalaaahaha enteresan .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X