Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Azrail_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    lucescu icinmi geldin yoksa
    burada gelecektir diyenler vardi

bmn azrailinde duyumculuguna soyundu
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• zaman kaybetmemek için ersun diyorum.

Yorum

• Arkadaş çalıp çırpmadığı, kulübün itibarını yerle bir etmediği sürece bize ne adamın özel hayatından.
        3 senedir gelen hocalar ve takımın oynadığı futbolla biz eziyet çekiyoruz.
        Ersun döneminde rakipler eziyet çekiyordu. Hiç unutmam Bursa'ya Bursa'da 2-1 yenildiğimiz bir maç vardı (Sercan'ın 1,5 m ofsayttan gol attığı maç) . Bursa tarihinde kendi sahasından öyle ezilmemiştir.
        Bırakın biraz futbol izleyelim artık...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selam azrail kardeş. 8 yıl sonra ilk mesajın olduğunu görünce ruhumu teslim ediyordum az kalsın. Tekrar hoş geldin...
          Ya süpersin abi..
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Yahu Azrail_61 nickli arkadaş, 8 yıl önce üye olmuşsun. 8 yıl hiç mesaj atmamışsın. 8 yıl sonra benim mesajıma gözlüklü bir smile koymuşsun.
            Tırssam mı sevinsem mi gururlansam mı bilemedim...
            En son cubido tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 15:52.

Yorum

• Bugün bir arkadaşım aradı Bodrumdan.Ersunla ilgili.Ersun bitmiş.Trabzonspora hayırlı olsun.Ersun bitmiş.Başkan para+özel hayat için 1 yıllık sponsorluk teklif etmiş.Hayırlı olsun.

Şaka bir yana yine söylüyorum inşallah Luce olur ama o olmayacaksa tek aday Ersun Yanal olmalı.Bizi adam edecek tek Türk hoca kendisidir.
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• içim ürperdi yeminle
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu Azrail_61 nickli arkadaş, 8 yıl önce üye olmuşsun. 8 yıl hiç mesaj atmamışsın. 8 yıl sonra benim mesajıma gözlüklü bir smile koymuşsun.
                  Tırssam mı sevinsem mi gururlansam mı bilemedim...
                  Bence sana gelmiş... :-)))

Yorum

• Vallahi ilk mesajı olduğunu farketmiştim ama sen yazana kadar üyelik başlangıcının 2007 olduğunu farketmemiştim. Tırstım vallahi

Yorum

• Töbe töbe daha 2 çocuk var büyütülecek, şampiyonluklar görecekler, beraber söveceğiz fenere vs vs. Benden uzak olsun mümkünse bir 35 yıl daha.
                      İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence sana gelmiş... :-)))

Yorum

• Azrail forumca tırstık kimsin kardeşim sen

Forum tırıs tırs.

Yorum

• Ersun'un üstüne niye bu kadar düşülüyor anlamış değilim, ben olsam şuan Lucescu'nun kapısında yatıyor olurdum. Artık böyle çocuğumu kaçırsanız bu iş olmaz raddesine gelirsek, anca o zaman Ersun'a dönerim.

Ersun'un bu saatten sonra gideceği hiç bi kulüp yok zaten, Gs işi zaten kapandı, Beşiktaş keza, e Aziz varken Fb kapısından girmesi mümkün değil. Zaten her türlü bizim elimize bakıyor, öyle "aman kaçırmayalım"lık bi durum ortada yok.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Düşünsene 71 yaşında bir bilge gibi lucescu soyunma odasına giriyor. Tüm futbolcular pür dikkat kesilir laubaliliği bırakır saygı ile sessizce onu dinler ve söylediklerini aynen uygular.en basitinden kahvede ben otursam lucescu gelse bi istifimi düzeltirim ama Ersun falan gelse çayımı içerim.

Sent from my D5503 using Tapatalk
                            Çay içersen de Constant muamelesi yapar sana işte.

Çay içenleri; Constant ı Yatabare yi diğerlerini ve hatta Özer i postalayacakken Hurma geldi, Ersun u postaladılar. Ersun un CV sine dikkat çekerim, oyuncak diye tabir ettiğimiz antrenörlerden değildir. Fb de bile öyle antrenör olmadı, Aziz kıskandı onu ve yat karı kız dedi algı yarattı, fb nin tatil isteyen oyuncuları Ersun u başkana şikayet etmişti zaten. Gitmeden önce soyunma odasında hepsine biptir çekti gitti. Kaydı da duruyor hala internette. Çalışmak istemeyen, antrenmanlardan kaçan Ersun söylüyor bunları.

Lucescu gelmesin demiyorum ama gelirse 3 maç sonra kendisine M.Denizli muamelesi çekecek çok adam var. İşi bitmiş, heyecanı kalmamış, emekliliği gelmiş, para yemeye gelmiş vs.. Luce de eleştirilecek burada. Bilmiyor musunuz sanki, bunlar 2 maç kazanılamaması halinde olacak şeyler. İçimden geçen nedir ? 3 senelik proje söz konusuysa ve Ersun boştaysa başkasına gitmem. Usta ve yönetimi ne düşünüyor bilemem ama yerel medyadaki 3-5 gariban bizi eleştirecek diye Ersun dan vazgeçeceklerse benim gözümde ilk hatalarını yapmış olurlar.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hocam bu Ersun Yanal olmasın???
                              Ersun'un ilk geliş tarihi ile örtüşüyor mu?[
                              Araştırmacı gençler bir el atın duruma
                              QUOTE=DEEP BLUE;1920325765]Bence sana gelmiş... :-)))[/QUOTE]

Yorum

• Lucien Favre
                                Jose Mourinho
                                Herve Renard
                                jorge sampaoli

aşağısı kurtarmaz...
                                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                                Milton Friedman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X