Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun yeni teknik direktörü o-la-cak!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl Jazera'yi çalıştıran Eric Gerets'te olabilir.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMircea Lucescu Trabzonspor'umuzun yeni teknik direktörü o-la-cak!
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence BMC
Bakıyorum, bakıyorum çözemedim şifreyiOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence BMC
Okuldan eve otobüsle gelirken yanımda bulunan iki öğrenci şöyle konuşuyordu,
- "biemsi" çok güzel olmuş,
- evet evet çok güzel olmuş...
Araba markalarını iyi bilen birisi olarak otobüsten inene kadar düşündüm, "biemsi " ne lan diye, böyle bir marka var da ben mi bilmiyorum.
Sonra önümdeki kamyonda beliren BMC yazısını görünce insan ne kadar yanılıyor diye düşünmüştüm.
Bizim BMC hamiyi b iem si diye okusak bir lucescu çıkarmıydı içinden acaba
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaktir ediyorum istikrarlı ve kararlı bir şekilde devam ediyosunSistem ve istikrarı seçtik bizde ona göre hareket edip istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Yahu sanki camiye imam, kiliseye papaz, eve koca alıyoruz. Altı üstü 20 küsür tane adamı idman yaptırıp, akıllarına taktik sokacak bir teknik direktör alacağız. Yolda her gördüğü dişi için olmaz hayaller kuran, resmi olarak genelevi olan, ilk kazanılan para ile karıya gidilen bir memlekette cebinde zibilyon tane para olan, yer yer karizmatik ve sağlıklı adamın çapkınlıklarını tartışıyoruz. Aziz meğer ne kadar değer görüyormuş bizim forumda. Adamın bir söylemi bizim taraftara dahi etki etti.
Bırakın boş işleri.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal yada bir başka hoca bulamıyorsak takımı Cardozo ile Mbia çalıştırsın kaybedecek birşeyimiz yok.
Yorum
-
Düşünsene 71 yaşında bir bilge gibi lucescu soyunma odasına giriyor. Tüm futbolcular pür dikkat kesilir laubaliliği bırakır saygı ile sessizce onu dinler ve söylediklerini aynen uygular.en basitinden kahvede ben otursam lucescu gelse bi istifimi düzeltirim ama Ersun falan gelse çayımı içerim.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa gelsin o çalıştırsın
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum