Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun yeni teknik direktörü o-la-cak!
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Al Jazera'yi çalıştıran Eric Gerets'te olabilir.
      Sağlık problemleri nedeniyle kariyerini noktaladı diye biliyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mircea Lucescu Trabzonspor'umuzun yeni teknik direktörü o-la-cak!
        taktir ediyorum istikrarlı ve kararlı bir şekilde devam ediyosun

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence BMC
          Ibo nun reklami

Yorum

Bence BMC

Bakıyorum, bakıyorum çözemedim şifreyi
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Bence BMC
              BMC demişken bir anımı hatırlatayım,

Okuldan eve otobüsle gelirken yanımda bulunan iki öğrenci şöyle konuşuyordu,

- "biemsi" çok güzel olmuş,
              - evet evet çok güzel olmuş...

Araba markalarını iyi bilen birisi olarak otobüsten inene kadar düşündüm, "biemsi " ne lan diye, böyle bir marka var da ben mi bilmiyorum.

Sonra önümdeki kamyonda beliren BMC yazısını görünce insan ne kadar yanılıyor diye düşünmüştüm.

Bizim BMC hamiyi b iem si diye okusak bir lucescu çıkarmıydı içinden acaba

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                taktir ediyorum istikrarlı ve kararlı bir şekilde devam ediyosun
                Muharrem Usta'nın başkan olacağına nasıl inandıysam buna da öyle inanıyorum abi Sistem ve istikrarı seçtik bizde ona göre hareket edip istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz

Yorum

• Yahu sanki camiye imam, kiliseye papaz, eve koca alıyoruz. Altı üstü 20 küsür tane adamı idman yaptırıp, akıllarına taktik sokacak bir teknik direktör alacağız. Yolda her gördüğü dişi için olmaz hayaller kuran, resmi olarak genelevi olan, ilk kazanılan para ile karıya gidilen bir memlekette cebinde zibilyon tane para olan, yer yer karizmatik ve sağlıklı adamın çapkınlıklarını tartışıyoruz. Aziz meğer ne kadar değer görüyormuş bizim forumda. Adamın bir söylemi bizim taraftara dahi etki etti.

Bırakın boş işleri.

Yorum

• Ersun Yanal yada bir başka hoca bulamıyorsak takımı Cardozo ile Mbia çalıştırsın kaybedecek birşeyimiz yok.

Yorum

• İyi tarafından bakalım en azından düzgün isimler geçiyor piyasada. Lucescu, Yanal, Schaaf falan... İHO olsaydı şimdi Hagi mi Arçil mi diye o piti piti yapıyoduk
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Dün bir üstat yazmıştı Ersun Yanal Lucescu'nun yanında oyuncak gibi kalır diye.Ne güzel adamsın sen.Keşke 1 değil 61 kere falan rep verebilsem sana

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Yanal yada bir başka hoca bulamıyorsak takımı Cardozo ile Mbia çalıştırsın kaybedecek birşeyimiz yok.
                          Bosingwa gelsin o çalıştırsın

Yorum

• Düşünsene 71 yaşında bir bilge gibi lucescu soyunma odasına giriyor. Tüm futbolcular pür dikkat kesilir laubaliliği bırakır saygı ile sessizce onu dinler ve söylediklerini aynen uygular.en basitinden kahvede ben otursam lucescu gelse bi istifimi düzeltirim ama Ersun falan gelse çayımı içerim.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Yorum

• puan celtveline baktımda galibiyet sayımız 6 yenilgimiz 7 avarajımız -3
                              sıradan bir takım olmuşuz. kurtar bizi başkannnn. senin en iyisine karar verecegine eminiz
                              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bosingwa gelsin o çalıştırsın
                                Valla olur hemde süper olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X