Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah Ersun Hoca gelir takımın başına.

İster sev ister sevme bu adam yıllardır peşinden koştuğun 2011 şampiyonluğunun hazırlayıcısı.

Gelsin takımı şampiyon yapsın özel hayatı falan beni ilgilendirmez.

Garip olanda Jaja'nın özel hayatına karışılıyor diye burada veryansın edenler şimdi hocanın özel hayatından dolayı kulübe yakışmadığını düşünüyor.

Resmen komedi.

Kop gel hocam aldırma sen bunlara.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal, Ekici'nin alternatifini bulduğu an ondan formayı alır.
      Ersun Hoca sistemini bozan adamı sevmez...
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla hocam duyumun nerden geldiği önemli
        mesela bunu açıklarsanız hep birlikte doğruluk oranına karar verebiliriz
        Muharrem usta.....

Yorum

Ekici böyle bencil oynamaya devam ederse çok da haksız olmayacaktır.
          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Uzun soluklu bir yola çıkacaksak, yılmayan,hırslı ve en önemlisi karakterli bir hoca gerek.
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ooo mesele bitmiş. Zeki bile haber yaptıysa. Onur won.
              Ona kalsa Doumbia'yı almıştık.Arada troller kendisi ama gerçektir insallah

Yorum

• İho nun Ersunu yolladıktan sonra söylediği "Onur-Erkan-Yusuf-Cardozo "dışında 7-8 11 oyuncusu istiyorum dedi "diye demeci vardı mehmeti saymamasına iho sinirlenmişti doğru olabilir.
                Artık bu hafta belli olur td.
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekicinin ersundan hoslandigini dusunmuyorum cunku Umit abi(@deep blue) sigurdsson u ersun hocanin ozellikle istedigini ekiciyi yetersiz gordugunu hatirliyorum hafizam yaniltmiyorsa

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  karierini tavana tasiyan hocasi
                  gecen sene man u. scout yollarken bu sene anca waterboy listesinde
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Ersun Hoca takimin basindayken hanig mac oldugunu hatirlayamiyorum ama 1 mac Ekici yi 8 numarada oynatti, sonra hemen vazgecti, bence Ersun Hocanin su orta sahada Ekici den cok daha iyi yararlanacagini düsünüyorum, yoksa Ekici sikeciler dahi su ligde her takimda ilk 11 oynayacak bir oyuncu.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• [QUOTE=Umut Kanber;1920328391]Ersun hocanin bize bir sampiyonluk borcu var odemeli diyorum

Ersun Yanal bize şampiyonluk yaşatmadı ama unutmayalım 2010-2011 şampiyon kadrosunun mimarıdır.Ayrıca 2.Ersun Yanal döneminde kabul edersiniz ki İHO başkan ve arkadaşlarının yönetiminde başarı sağlaması mümkün değildi.Bende yerli hocalar içerisinde bize şampiyonluk yaşatabilecek hocalar arasında Ersun Yanal'ın borcunu ödeyebilecek bir hoca olduğuna inanıyorum.

Yorum

• Lucescu gs deki M.Denizli gibi bir şey olur, bakın gs liler daha şimdiden pişman ayrıca bu saatten sonra hele ki 1-2 yılın hesabını yapıyorsa buna güvenip yola çıkılmaz. Eğer söylenti doğruysa 2 yıl oğluna stajyerlik yaptırmak istiyor, Türkiye kariyeri başlatmak istiyor.

Bana en mantıklı gelen düşünce budur. Lucescu 70 yaşından sonra kalkıp yeni proje başlatmaz, oğluna yeni proje başlatır. İşte o zaman burada tüm hava tersine döner. Ersun gelirse direk hedefi çizmiş oluruz kafamız rahatlar, ben sancılı bir süreç yaşamak istemiyorum. Yarım devre Luce gelecek diye bekleriz bide yan çizer hepten yanarız.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ersun hocanın takımı hangi şartta olursa olsun karşı kaleye gider, rakibi bir şekilde tehdit eder.gururlu bir duruşu vardır.tekme tokat dayak yese de diklenecek cesareti vardır. bu tavır kısa dönemde çok ağır faturalar çıkartabilir ama iyi bir yönetimle çok uzun dönemlerde ne olacağını düşünmek bana heyecan veriyor.ikinci bir devrim olabilir avrupada. hocaya sen rahat ol, bize en ideal trabzonspor oyununu üret, futbolcularını bul derse farklı olur sonuç. çok tehditkar bir takım çıkar ortaya.buna yürekten inanıyorum. tek korkum hocanın ve camianın çabuk sıkılabilmesi. bu oyun planının uzun döneme ideal oyunculara ihtiyacı var ama çabuk yol alacağımızdan eminim.sıfırdan başlamayız.

Yorum

• Daha öncede yazdım. Lucescu'nun sistemi Türkiye'de kabul edilebilir bir şey değil. Trabzonspor deneme tahtası değil. Çok kurcalamayayım ama büyük camia değil miyiz biz kardeşim.

Yorum

• Taktik fauller Ersun Hoca'nın oyununda önemli bir yer tutuyor. Trabzonspor olduğumuzu unutmayalım hakemlerin neler yapabileceğini kestirmek zor değil.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim duyumdan anladigim 1 yil Td olarak gelip oglunu yardimci alarak sistemi kurmak.2.yildan sonra Genel manager olarak arka plana cekilip TD olarak ogluna birakmak

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                iyide ilk yıl şampiyon olamazsan millet sana birader nereye gidiyorsun demezmi
                                veya lucescunun şampiyon yapamadığı takımı oğlumu yapacak
                                bi kere lucescu sistem hocası 1 yıl sonra emeklimi olacak
                                boş bir duyum
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X