Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsim belli mi abi?
    Lucescu'ya altlık bakılıyor bildiğiniz gibi. Olmadı diğer yabancı... O da olmazsa Ersun dosyası yeniden açılacak. Durum budur.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2. deneme ne ara oldu abi Adamın imza töreninde söyledikleri laf bu sezonu en iyi şekilde bitirip önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak ama adamı sezon başlamadan Constant yüzünden gönderdiler. İlk denemede de başarısız olmadı hatta şampiyon takımı kurdu ve oturttu adam. şbde neler yaptığını gördük mesela adam Türkiyenin en iyi oynayan takımını oluşturdu. Lucescu isim olarak daha üstte ama ben devre arasında daha uygun koşullarda gelecek Ersun Yanalı sezon sonunda gelecek Lucescuya tercih ederim.
      feybe medya, tff, hakemler gibi birçok görünmez koruma ağıyla örülü. Bu kadar iteklemeyle iyi futbol oynatması normaldi. Kaldı ki iyi futbolcuları var. Pek olağanüstü tarafını göremedim. Haklısın ilk sefer takımı hazırlayan. Ama sonra Selçuk'la telefon görüşmesi çıktı. Ben daha çok yıpranma tarafına dikkat çektim. İstanbul Bodrum vs. Bu açıdan ve teknik direktörlük ağırlığı bakımından bence Lucescu olması lazım
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 14:31.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        An itibarıyla Ersun Yanal transferi rafa kalkmıştır. Bilginize... Önümüzdeki sezon hoca yabancı olacak. Net bilgidir.
        Ağzından bal damlıyor Ümit abi saygılar
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Lucescu'ya altlık bakılıyor bildiğiniz gibi. Olmadı diğer yabancı... O da olmazsa Ersun dosyası yeniden açılacak. Durum budur.
          abi esun yanal gelmeye dünden razı dimi ??? hatta hatta bizden haber bekliyor dimi
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

An itibarıyla Ersun Yanal transferi rafa kalkmıştır. Bilginize... Önümüzdeki sezon hoca yabancı olacak. Net bilgidir.
            kötü oldu bu...

lucescu olmazsa nasıl bir plan var merak ediyorum.
            There is no spoon...

Yorum

Abi kim olursa olsun tam olarak ne zaman biter bu sıkıntı? ''Tamam hocamız artık budur'' açıklaması ne zaman gelir?
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi esun yanal gelmeye dünden razı dimi ??? hatta hatta bizden haber bekliyor dimi
                Dünden razı değil ama gidebileceği en sükse takım Trabzonspor.

Yorum

• Mircea Lucesu Trabzonspor'umuzun yeni teknik direktörü o-la-cak! O kadar.
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

An itibari ile dediğine göre hocam çok yeni bir bilgi. Benim henüz haberim yok bu konuda. Hayırlısı olsun. O zaman Lucescu işi de bozuldu ki ben son görüşmenin biraz daha sonra yapılacağını tahmin ediyorum. Ersun Yanal, Lucescu'nun yerli alternatifiydi. Hiç olmayacaksa geriye iki yabancı aday kaldı. Biri Lucescu ama Ersun için kesin karar alındıysa o iş biraz yaşlaştı, diğerinin ismini vermeye ben cesaret edemem
                    En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 14:35.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      denedik ve olmadı derken hocalık özellikleri yetersizdiyi savunuyorsanız orayı ayrıca tartışabiliriz. ancak olmama gerekçesi camiadan mı yoksa hocadan mı kaynaklandı bunu iyi tespit etmek lazım.

mourinho chelseayi geçen sezon şampiyon yapmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum? denenmiş ve olmuş...

Denedik olmadıdan ziyade adamın son gelişinde heyecanını yitirdiğini bariz gördük. Aklının nerede olduğunuda az çok biliyoruz. Yerel medyanın kendisine olan tutumu da dikkate alırsak işi çok zor. Bence artık bu riski kaldıracak durumda değiliz. Bu yüzden ısrarla Lucescu diyorum ben.

Yorum

• Ne sabırsız insanlarız hala daha bu yıldan beklentisi olan var acele karar vermek zarar getirir iyi bir hoca gelsin de yıları kurtaralım yoksa gömlek değiştirir gibi hoca değiştirmenin manası yok istikrara muhtacız resmen
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Saat 18de Ntvsporda başkan
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            An itibari ile dediğine göre hocam çok yeni bir bilgi. Benim henüz haberim yok bu konuda. Hayırlısı olsun. O zaman Lucescu işi de bozuldu ki ben son görüşmenin biraz daha sonra yapılacağını tahmin ediyorum. Ersun Yanal, Lucescu'nun yerli alternatifiydi. Hiç olmayacaksa geriye iki yabancı aday kaldı. Biri Lucescu ama Ersun için kesin karar alındıysa o iş biraz yaşlaştı, diğerinin ismini vermeye ben cesaret edemem
                            Neden cesaret edemiyomussun ? Isim biliyosun söyle iste. Nevar Bunda.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• PEP diyorum. Duyum değil sadece istek. Adam king. Düşünsenize havalimaninda omuzlara alınıp yerin göğün Guardiola diye inletildigini. Madem küçük bir takımda büyük başarı yakalamak istiyor buyursun gelsin
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi bu forumda adı geçti mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X