özkan hoca alt yapıya gelirse ahmet suat hoca da teknik direktör olsun derim ben..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'ý görmek demek, behemahal yüzünü görmek deðildir. Erkan'ýn düþüncelerini, duygularýný anlýyorsanýz bu kâfîdir... M.Kemal AtatürkGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'ı görmek demek, behemahal yüzünü görmek değildir. Erkan'ın düşüncelerini, duygularını anlıyorsanız bu kâfîdir... M.Kemal AtatürkOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf bi cevap yazmak için girdim.kayserideki ömer bayram çooook önceden yazmıştım mükemmel ötesi bir futbolcu.mükemmel tercih olur.marin messi karışımı bir futbolcu.kaçtım.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç işi bilmiyorsunuz böyle yapay ve zorlama işlerle deep blue yu sinirlendiremessiniz.onun körü körüne savunduğu bir fikrin tam tersini yazıcaksınız .ve ısrar ediceksiniz.uzatacaksınız.üsütnede hafif sos olarak biraz dalga geçtinizmi istenen kıvam elde edilebilir.yok yaşlandın nutella filan bunlar deep bluyu ancak güldürür.
kankam bu kıyağımıda unutma
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerdiyev isminden yonetimin haberi varmi abi? Varsa nasil bakiyorlar?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda adý geçen hocalardan biri olduðunu sohbet esnasýnda söylemiþtim. Düþünüldüðünü sanmýyorum. Üzerinde çalýþýlanlar belli....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'ın kafasında düşünme yeteneğinin olduğuna inanmıyorum öyle ki Ata'mızın bile olmayan bir düşünce ve duyguyu hayatta olsaydı anlayamayacağı gibi benimde anlayabilmem mümkün görünmüyor.Ersun'da keza böyle.Onun da kafasında futbola dair bir şeyin kaldığına kesinlikle inanmıyorum.İyi bir 3.lig teknik direktörlüğü yapacaktır bu saatten sonra.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavuz sen dalgalı denizde sörf yap. Düz ovada siyaset yapmak sana göre değil oğlum...Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence MRA gelsin Adam filozofŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda adı geçen hocalardan biri olduğunu sohbet esnasında söylemiştim. Düşünüldüğünü sanmıyorum. Üzerinde çalışılanlar belli....
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi bu Özkan Sümer olayı yalan olduğunu söyle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum