Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özkan hoca alt yapıya gelirse ahmet suat hoca da teknik direktör olsun derim ben..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bence MRA gelsin Adam filozof

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erkan'ý görmek demek, behemahal yüzünü görmek deðildir. Erkan'ýn düþüncelerini, duygularýný anlýyorsanýz bu kâfîdir... M.Kemal Atatürk
        Berdiyev isminden yonetimin haberi varmi abi? Varsa nasil bakiyorlar?
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Erkan'ı görmek demek, behemahal yüzünü görmek değildir. Erkan'ın düşüncelerini, duygularını anlıyorsanız bu kâfîdir... M.Kemal Atatürk
          Erkan'ın kafasında düşünme yeteneğinin olduğuna inanmıyorum öyle ki Ata'mızın bile olmayan bir düşünce ve duyguyu hayatta olsaydı anlayamayacağı gibi benimde anlayabilmem mümkün görünmüyor.Ersun'da keza böyle.Onun da kafasında futbola dair bir şeyin kaldığına kesinlikle inanmıyorum.İyi bir 3.lig teknik direktörlüğü yapacaktır bu saatten sonra.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sırf bi cevap yazmak için girdim.kayserideki ömer bayram çooook önceden yazmıştım mükemmel ötesi bir futbolcu.mükemmel tercih olur.marin messi karışımı bir futbolcu.kaçtım.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hiç işi bilmiyorsunuz böyle yapay ve zorlama işlerle deep blue yu sinirlendiremessiniz.onun körü körüne savunduğu bir fikrin tam tersini yazıcaksınız .ve ısrar ediceksiniz.uzatacaksınız.üsütnede hafif sos olarak biraz dalga geçtinizmi istenen kıvam elde edilebilir.yok yaşlandın nutella filan bunlar deep bluyu ancak güldürür.

kankam bu kıyağımıda unutma
              Ronin'im.... Bu forumda beni en iyi anlayan sensin şerefsizim. Sana ve tüm adminlerimize saygılar sunuyorum.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Berdiyev isminden yonetimin haberi varmi abi? Varsa nasil bakiyorlar?
                Forumda adı geçen hocalardan biri olduğunu sohbet esnasında söylemiştim. Düşünüldüğünü sanmıyorum. Üzerinde çalışılanlar belli....

Yorum

Forumda adý geçen hocalardan biri olduðunu sohbet esnasýnda söylemiþtim. Düþünüldüðünü sanmýyorum. Üzerinde çalýþýlanlar belli....
                  Tamamdir tesekkur ettim abi.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erkan'ın kafasında düşünme yeteneğinin olduğuna inanmıyorum öyle ki Ata'mızın bile olmayan bir düşünce ve duyguyu hayatta olsaydı anlayamayacağı gibi benimde anlayabilmem mümkün görünmüyor.Ersun'da keza böyle.Onun da kafasında futbola dair bir şeyin kaldığına kesinlikle inanmıyorum.İyi bir 3.lig teknik direktörlüğü yapacaktır bu saatten sonra.
                    Yavuz sen dalgalı denizde sörf yap. Düz ovada siyaset yapmak sana göre değil oğlum...

Yorum

Yavuz sen dalgalı denizde sörf yap. Düz ovada siyaset yapmak sana göre değil oğlum...
                      Abi ne güzel gidiyorduk neden bozuyorsun
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence MRA gelsin Adam filozof
                        İncilden kopya çekiyor.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

Forumda adı geçen hocalardan biri olduğunu sohbet esnasında söylemiştim. Düşünüldüğünü sanmıyorum. Üzerinde çalışılanlar belli....
                            Ümit abi bu Özkan Sümer olayı yalan olduğunu söyle

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ümit abi bu Özkan Sümer olayı yalan olduğunu söyle
                              Yalan.

Yorum

• Mourinhoya söyleyin ekibi toplayıp gelsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X