Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gelsin görelim çocuklar

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lucescu'nun olma ihtimali devam ediyor. Hami'nin sanırım kulağına gitmiş yerli. O konuda küçük bir sıkıntı hazıl. Lucescu olmadı yarım kalan aşk tamamlanır. Boşların boşda durması boşa değil.
      Hurma neden duruyor hala onu anlayamiyorum renktas...
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Başkanın basın toplantısı yaparken karar alması yerine böyle yönetimin toplantı yaparak sakin bir şekilde hesaplı planlar yapması gelecek için umut vericidir.

Yorum

• Ya getirelim Ersun'u işte hiç maceraya gerek yok..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hurma neden duruyor hala onu anlayamiyorum renktas...
            Her şeyin bir sırası var. Şu an kulüpte karar mercii Hurma. Futbolculara yeni baş atana kadar başsız kalmamalılar.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şeyin bir sırası var. Şu an kulüpte karar mercii Hurma. Futbolculara yeni baş atana kadar başsız kalmamalılar.
              İtidalli, sakin, 10 hamle sonrasını düşünerek hareket etmek, yönetimde bunu yapabilecek çok adam var.

Yorum

• maalesef yeni yönetimin bir planı olmadığını gördük
                TEKKEBALL

Yorum

• Sakin bir kafa ve vizyonu geniş insanlar tarafından alınan bu kararlara sabır gösterip sonucu görme taraftarıyım

"Köpeklerin dudakları deydi diye deniz kirlenmez"
                  ''KÖPEKLERİN DUDAKLARI DEĞDİ DİYE DENİZ KİRLENMEZ''

Yorum

• Devre arasina kadar Sadi hoca ile devam edilmesi kadar mantikli birsey yok. Ama Hurma'nin akibetini merak ediyorum. Bence iyi bir sportif direktör ama yasanan olaylardan sonra takimdaki durum ne bilmiyoruz. Oyuncularla arasi iyiyse kalmasinda sorun yok bana kalirsa.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      maalesef yeni yönetimin bir planı olmadığını gördük
                      Bunu böyle söylemek biraz aceleci olur.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Habunu yazmak için üç gün beklemek zor mu oldu?

Yorum

Nasıl bir plan olmalıydı sizce? Bu yoklukta Hurma'yada mı tazminat ödeseydik?
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

---61

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hoca seçimi bana göre önceki yönetimi götüren bir konudur. Borç da önemli oranda bu nedenle artmıştır. Kaç yanlış yapıldı, kendimce size özetlemek isterim.
                              YANLIŞ: Tolunay Kafkas'la oturmadan gönderilmesi yanlıştı
                              YANLIŞ: Reşit Akçay'ın gönderilmesi yanlıştı
                              YANLIŞ: Hami Mandralı'nın gönderilmesi yanlıştı.
                              YANLIŞ: Vahid Halildziç'in gelmesi yanlıştı, gönderilmesi de yanlıştı. Bir hoca da iki yanlış.
                              YANLIŞ: Ersun Yanal'ın gönderilmesi yanlıştı.
                              YANLIŞ: Şota Arvaladze'nin gelmesi yanlıştı, gönderilmesi de yanlıştı. Bir hocada iki yanlış daha.
                              SONUÇ: Hoca konusunda 8 önemli yanlış yapıldı. Sonuçta aradakileri saymaya gerek kalmadı; Tolunay Kafkas'ın yerine Sadi Tekelioğlu getirildi. Bu arada 50 tane futbolcu alındı; bunların çoğuna gelirken bonservis bedelleri ödendi, giderken fesih bedeli.
                              İlk hoca (Reşit Akçay) kalsaydı kulüp ekonomisi 100 milyon Euro maliyete katlanmayacaktı. HOCA SEÇİMİ OLMAZSA OLMAZDIR.

Yorum

• Planlar en başından beri böyleydi. Burada değil fakat özel mesajda mesajlaştığım bir arkadaşa durumu izah etmiştim bir ay önce falan. Sıkıntı yok, her şeyin bir sırası ve yordamı var. Müsterih olun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X