Başkanın konuşmasından Razvan önerisi gerçek gibi geldi.2 tane Ukrayna Kupası varmış bir tane de Türkiye Kupası eklenir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
.
Dinlemeyen ve İzlemeyen arkadaşlar için paylaşımda bulunmak istedim tüm isteklerimize ve taleplerimize cevap verecek ve yarınlar için anahtar olacak bir söyleşi..
Ben keşke diyorum bir önceki dönem gelseydi ama 3 sene sonra oldu..
Muharrem Usta bence başaracaktır inanıyorum..
Söylediği gibi taraftarın ne istediğini biliyorum ben de onu istiyorum sadece "Sabır" diyor.
Sabır lütfen hoca şu olacakmış bu olacakmış saha sonuçları şöyle böyle bırakalım yönetim çalışsın o gelmesin şu gelmesin değil tabiki fikrimizi söyleyeceğiz lakin yıkıcı değil yapıcı çünkü bu güne kadar hep böyle olmadımı sonuçlarınıda hepimiz biliyoruz..
Beyler "Sabır"..En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 14:03.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Kendi liginden dışarı çıkmamış, farklı ülkelerde çalışmamış ve yerel kalmış bir teknik direktöre sıcak bakmıyorum. Bu noktada Türkiye ve özellikle Trabzon'a alışma durumları çok zor oluyor. Zaten bu konuda başkan da fikrini beyan etti. O yüzden Jorge Jesus gibi ülke dışı deneyimi olmayan isimlere karşıyım.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Lig tv de raslantı sonucu denk geldim Muharrem Ustanın konuşmasına.
Dinlemeyen ve İzlemeyen arkadaşlar için paylaşımda bulunmak istedim tüm isteklerimize ve taleplerimize cevap verecek ve yarınlar için anahtar olacak bir söyleşi..
Ben keşke diyorum bir önceki dönem gelseydi ama 3 sene sonra oldu..
Muharrem Usta bence başaracaktır inanıyorum..
Söylediği gibi taraftarın ne istediğini biliyorum ben de onu istiyorum sadece "Sabır" diyor.
Sabır lütfen hoca şu olacakmış bu olacakmış saha sonuçları şöyle böyle bırakalım yönetim çalışsın o gelmesin şu gelmesin değil tabiki fikrimizi söyleyeceğiz lakin yıkıcı değil yapıcı çünkü bu güne kadar hep böyle olmadımı sonuçlarınıda hepimiz biliyoruz..
Beyler "Sabır"..
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de konuşulmuştu ama tekrar edeyim; Usta'nın bu dönem seçilmesi aslında büyük şans. Çünkü geçen seçim Usta kazansaydı şike davasından dolayı kellesini alacaktık. Artık bu dava ile yaşamak zorunda değil Usta, üç senede çok azap çektik ama Usta için bence çok iyi oldu bu. Dolayısı ile bizim için de iyi olacak inşallah...Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
Hoca (Sadi) karşısına Ekici, Onur, Özer, Yusuf, Aytaç ve Okay'ı alsın. Ve hatta Muhammet Beşir'i de alsın. 2016 Avrupa Şampiyonasını hedef olarak göstersin bu arkadaşlara. Çalışın, odaklanın, konsantre olun, takım olun, hedef için mücadele verin ve o kadro içinde siz de yer alın desin. Önlerinde 6 ay var ve hepsinin bir şekilde bu potansiyeli var, eğer performanslarının üst seviye taşırlarsa neden olmasınlar milli takımda ?
Hoca kim olur bilmem ama sezonun geri kalanında benim hocadan beklediğim bu. Bu 5-6 yerli oyuncuda bir patlama yakalayabilirsek takım için çok şey farkeder.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakışacak birini arıyorum ama yok. Ersun konusundaki subjektif yorumlar haricinde şöyle adam akıllı gıcık olacağım yorum bulamadım ki dalayım... Çok bereketsiz bi gün...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Taha Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana Demirspor teknik direktörü Osman Özköylü, istifa etti. 1461 e alsak keşkeALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi akşamlar arkadaşlar ... ümit abi selamlar...TRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi akşamlar arkadaşlar ... ümit abi selamlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum