Kurban Berdiyev
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bielsa bosta.Alın gelin.Lucescu cok iyi olur ama bizim kaybedecek vaktimiz yok.Devre arası 2-3 takviye ike kayıp olan bu sezonda iskelet kurulmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
bu giray cıkıp bos bos konusuyor ya tv de.
Galibiyet oranına bakayım dedim.
%25 galibiyet
%22 Beraberlik
%52 yenilgi.
Birde utanmadan kendini Trabzonspor a layık goruyorsun.Azıcık aynaya bakın yahu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Lucescu diğerlerine benzemiyor. Başka hocalarla karıştırmayın.
Romanya'da şampiyonluklar gördükten sonra İtalyan deneyimi yaşamış, 3 İtalyan takımındaki performansıyla Inter'in başına geçebilmiş, ordan gs'ye gelip şampiyonluklara devam etmiş, Ukrayna'ya geçip şampiyonluklarına devam etmiş.
Çalışkan bir adam. Çeşitli ülkelerde başarılı olmuş bir adam. Tecrübenin doruklarında bir adam. Futbolcudan faydalanmasını bilen, takımlarına değerli futbolcular doldurmuş ve bunun verimini almış bir adam.
İdari yöneticileri seçtik getirdik, idari yöneticilerin de teknik yöneticileri iyi seçmesi lazım!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFunes Mori gittikten sonra daha fazla şans buluyor en azından sürekli kadroda. Ama karar vermesi lazım sağ bek mi olacak yoksa stoper mi? Kesinlikle stoper olması lazım onu söyleyeyim ayaklarına hakim ve oyun kurabiliyor. 1-2 sene sonra avrupaya gider ama bize yedirmezler
Yorum
-
Bielsa imkansiz diye dillendirmiyorum ama..Bas parayı getir devre arası be başkan
Kafamız rahat olur,yarım sezon takımı tanımış olur.Transferleri de ona göre yaparız.
Teknik adamda hata luksumuz olmamali.Futbolcuya nasil yillik 3 milyon euro veriyosak Teknik adama da 4u verecegiz.Onemli olan planlama ve dengeyi iyi kurmak.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGallardo gelecek toprak bordo kokacak yağmur mavi yağacak. Şu adamı kapan takım büyük iş yapacak.
Yorum
-
Lucescu ukrayna'da paraya para demiyor..bazı gazetelere göre 4.5 milyon garanti para ve bir sürü bonus reklam vs ....tv yorumcularının bazıları na göre de yıllık 8 milyon euro kazanıyor..gelir mi gelmez mi bilemem ama bu kadar büyük paraları gözden çıkarabilirmiyiz? hadi çıkardık diyelim ,başarılı olacağı garanti mi ?????? bir sürü soru işareti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum