Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurban Berdiyev
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bielsa bosta.Alın gelin.Lucescu cok iyi olur ama bizim kaybedecek vaktimiz yok.Devre arası 2-3 takviye ike kayıp olan bu sezonda iskelet kurulmalı.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bu giray cıkıp bos bos konusuyor ya tv de.

Galibiyet oranına bakayım dedim.

%25 galibiyet
        %22 Beraberlik
        %52 yenilgi.

Birde utanmadan kendini Trabzonspor a layık goruyorsun.Azıcık aynaya bakın yahu.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Lucescu diğerlerine benzemiyor. Başka hocalarla karıştırmayın.

Romanya'da şampiyonluklar gördükten sonra İtalyan deneyimi yaşamış, 3 İtalyan takımındaki performansıyla Inter'in başına geçebilmiş, ordan gs'ye gelip şampiyonluklara devam etmiş, Ukrayna'ya geçip şampiyonluklarına devam etmiş.

Çalışkan bir adam. Çeşitli ülkelerde başarılı olmuş bir adam. Tecrübenin doruklarında bir adam. Futbolcudan faydalanmasını bilen, takımlarına değerli futbolcular doldurmuş ve bunun verimini almış bir adam.

İdari yöneticileri seçtik getirdik, idari yöneticilerin de teknik yöneticileri iyi seçmesi lazım!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Funes Mori gittikten sonra daha fazla şans buluyor en azından sürekli kadroda. Ama karar vermesi lazım sağ bek mi olacak yoksa stoper mi? Kesinlikle stoper olması lazım onu söyleyeyim ayaklarına hakim ve oyun kurabiliyor. 1-2 sene sonra avrupaya gider ama bize yedirmezler
            kranevitter atletico ile anlastı 8 milyon euro bonservise mammanayı degil biz 4 büyük tkım birleşse alamaz gelmez öyle wonderkit bize muhtemelen ispanya yapar.

Yorum

• Kim olacaksa olsun en kısa zamanda

Yorum

• Bielsa imkansiz diye dillendirmiyorum ama..Bas parayı getir devre arası be başkan
                Kafamız rahat olur,yarım sezon takımı tanımış olur.Transferleri de ona göre yaparız.
                Teknik adamda hata luksumuz olmamali.Futbolcuya nasil yillik 3 milyon euro veriyosak Teknik adama da 4u verecegiz.Onemli olan planlama ve dengeyi iyi kurmak.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gallardo gelecek toprak bordo kokacak yağmur mavi yağacak. Şu adamı kapan takım büyük iş yapacak.
                  Sonra Hamiler Giraylar çıldıracak, tımarhaneler benim hakkımda beniiimm diye inleyen adamlarla dolacak ey gidi eyyy

Yorum

• Lucescu eğer hoca olarak gelmeyecekse hoca her kim olacaksa devre arası gelsin Lucescu sezon sonu gelir.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• bielsa transfer bütcesi ister istedigi bütce 50 milyon euro dan assagı olmaz 2 incisi bielsa ile bizimkiler anlaşamaz 3 hafta sonra kacar.

Yorum

• İki hafta içinde beklenmedik şeyler olacak. Sabredin. Mutlu olacaksınız.

Yorum

• Bu arada Arif Berkay kardeşim. Malum iki arkadaşımızla görüşebilirsen memnun olurum. Detaylı raporlarını acilen hazırlasınlar. Biraz önce arandım... Bekliyorlar... Sanırım yakın tarihte yüzyüze bir görüşme de olacak.

Yorum

• Bielsa diyenler var hala adamı biraz araştırın yahu.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Lucescu ukrayna'da paraya para demiyor..bazı gazetelere göre 4.5 milyon garanti para ve bir sürü bonus reklam vs ....tv yorumcularının bazıları na göre de yıllık 8 milyon euro kazanıyor..gelir mi gelmez mi bilemem ama bu kadar büyük paraları gözden çıkarabilirmiyiz? hadi çıkardık diyelim ,başarılı olacağı garanti mi ?????? bir sürü soru işareti.

Yorum

• Tekrar Ersun Yenal gelsin diyenleri hayret ve ibretle izliyorum. 7 Milyara ulaşmış insan nüfusunda dönüp dönüp aynı adamlardan
                                medet mi umacağız?

Yeni Teknik direktör istiyoruz. Yeni. Yeni. Yeni.
                                TRABZONSPOR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X