Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @yunusemresel: Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yollar her an ayrılabilir, detay olunca yazarım

Daha dün devam edilecek dendi. Bi iş var ama hadi hayırlısı...
    en az zararla gönderilmek isteniyor .. gelecek kendi ekibiyle çalışmak istiyor yönetimde yanlarına eski topçulardan 1 2 sini koymak istiyor....

Yorum

• İnşallah doğrudur.

Trabzonspor’da Sportif Direktör Süleyman Hurma istifa etti. Bordo-Mavili yönetimde 6-7 Aralıkta yapılan kongrenin ardından göreve gelen Muharrem Usta ve yönetimi değişim hareketi başlattı. Trabzonspor’da Çarşamba günü yapılan görüşme sonrasında Teknik Dir

Yorum

• İlk olarak erol taha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mevlana'ya "Şems'in selamı var" demişler, cübbesini hediye etmiş. "Ama yalandı" demişler, "Biliyorum, doğru olsa canımı verirdim" demiş.
        O kadar abartamam ama doğru olmasını can u gönülden dilediğim bir haber.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          en az zararla gönderilmek isteniyor .. gelecek kendi ekibiyle çalışmak istiyor yönetimde yanlarına eski topçulardan 1 2 sini koymak istiyor....
          Tamam gitsin iyi de daha dün devam edilecek falan dedi herkes bir anda tam aksi yapılıyor.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

Tamam gitsin iyi de daha dün devam edilecek falan dedi herkes bir anda tam aksi yapılıyor.
            Üslup esnekliği kardeş. "Yönetim kurulu devam etme kararı aldı" deniliyor. Şimdi "istifa etti" deniliyor. Adam kendi gidiyor yani, tabiî giderse...

Yorum

• sahada olmıcaksın dendi.. birçok yetkiyi elinden alındı istifaya zorlandıçok zor bişe yok ortada

Yorum

• Ayrılmanıza gerekçe neydi ?
                Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.

Armuta bak hele
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Lucescu gelebiliyorsa süper olur, Ama gelemiyorsa Ersun Yanal ile 4-5 yıllık sözleşme yapılsın

Yorum

• Ersun Yanal is coming ???

Hurma yı ezmiş galiba Usta, buda olabilir. Adamsın Usta, çok sevdim ben bu adamı yaw. Ben ne zaman yönetimi sevsem o yönetim başarılı oldu, biliyor musunuz ?
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 11.12.2015, 13:08.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üslup esnekliği kardeş. "Yönetim kurulu devam etme kararı aldı" deniliyor. Şimdi "istifa etti" deniliyor. Adam kendi gidiyor yani, tabiî giderse...
                      Valla eğer yönetim sıfır zararla yetkisiz hale getirip istifa ettiriyorsa helal olsun. Çok akıllıca bi hamle olur.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

Ayrılmanıza gerekçe neydi ?
                        Ben bu konuda görüşmek istemiyorum. Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben 19 yaşımdan beri kendi şartlarımı koyuyorum. Onun için bana bir şart sunacak konumda değiller. Kimsenin öyle bir teklifte bulunmasına hayatımda müsaade etmedim bundan sonra da etmem. Ben kendi şartlarımı sunarım. Burada emeğini kiralayan benim başkası değil dedi.

Armuta bak hele
                        Ya cidden istifa etti mi, gidiyor mu yani?
                        Ya arkadaşlar yüreğime indirmeyin...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya cidden istifa etti mi, gidiyor mu yani?
                          Ya arkadaşlar yüreğime indirmeyin...
                          Valla Tuncay Lakot imzalı haber. YESte yazdı galiba kurtuluyoruz Giderken bi Onurlada vedalaşsın bence
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

Valla Tuncay Lakot imzalı haber. YESte yazdı galiba kurtuluyoruz Giderken bi Onurlada vedalaşsın bence
                            İnşallah doğrudur.
                            Valla ben Onur olsam da vedalaşmaya yanıma gelse dalarım...

Yorum

• can çobanoğlu mu gelecek şimdi hurmanın yerine ?

Aslında fenerin yaptığı güzel bir sistem tabi aziz fazla dayanamaz dayanamadıda avrupada lafı geçen topçuları ismiyle ikna edebilecek birini koy futbolun başına hocasıyla topçusuyla beraber gelsin yönetsin sahadaki futbolu. Ama bu luce olmasın luce saha kenarında olsun olacaksa

Yorum

• A Sporda açıkladılar Süleyman Hurma istifa etmiş. Yunus Emre Sel söylemiş. Onur hadi altın vuruşu da sen yap
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X