Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hala devre arasında kalıcı çözümün üretilmesini savunuyorum. Bence yanlış yapılıyor ama hayırlısı olur inşallah...

Yorum

• Daha ligin yarısı bile bitmedi, puan olarak yukarıları zorlayabiliriz. Daha tecrübeli birisi hoca olmalı.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yılmaz vural çok degerli bir insandır bu ülkede sivri dili yüzünden gereken ilgi ve alakayı görememiştir.
        ligde 33. hafta olsun son maç fenerbahçe ile yenende şampiyon olsun aziz yıldırımın bir telefonunda istifa edip fenerbahçeye gider

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yılmaz vural çok degerli bir insandır bu ülkede sivri dili yüzünden gereken ilgi ve alakayı görememiştir.
          bize iftira atarkenmi degerli oldu
          sampiyonluga giderken takimi capkinlik kacislarinlan sabote ederkende

bu adam sanki hic bizim tdmiz degildi
          sanki tanimiyoruz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hiçbir takımı çalıştırmadan Trabzonspor hoca olmak o zaman bu sezon toptan gözden çıkarıldı.Güvenç kurta bile hoca diyebiliyoruz bakıyosun 10 tane takım çalıştırmış Fatihhhhh??!!??!!!!!! .
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha ligin yarısı bile bitmedi, puan olarak yukarıları zorlayabiliriz. Daha tecrübeli birisi hoca olmalı.
              Hoca fatih tekke olmuş galiba. Hem futbolculupuna hem kişiliğine hayran olduğum insan. Tribünlerin en sevdiği oyunculardan biri. Gerçek efsanelerden. Umarım çabuk hatcanmaz. Veya futboşcularla sorun olmaz. Çünkü biraz agrrsif kişiliğidr vardır. Asla haksızlıpa dayanmaz. Hami veya tekke ismi yarım dönem için mantıklıydı. Bn hamiyi tercih ederdim en azından trcrübesi daha fazla. Ama tekke de yarım sezon için iyidir. Hrm masrafı olmaz.bu arada hasan tuncel fatih tekke yenş hocamız diye birşey paylaşmamış henüz. Bn o paylaştı diye kesindir diye yorym yazdım.
              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 16:09.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gora'dan:

- Bak yanlış olmasın? Hava olmasın?
                Element uydurmayalım, değil mi?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bize iftira atarkenmi degerli oldu
                  sampiyonluga giderken takimi capkinlik kacislarinlan sabote ederkende

bu adam sanki hic bizim tdmiz degildi
                  sanki tanimiyoruz
                  Hemşerim ne sapotesi ilk yarı biiti lig 2.sin özkan sümer denen BUNAK adamı gondertti m.yılmaza takım kamptayken .Sebepte şotayı yılmaz hoca göndermiş kıçını yırtıp ajax'a gidecem diyen şotayı.... insanlara iftira almayalım.Bu huyumuz yüzünden bula bula Fatihi bulup getiriyoruz.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hikmet karaman olabilirdi. Ertuprul sağlam ve hamza hoca bizde yapamazlar. Yılmaz vural asla olmazdı. Ersun yanal büyük bir külfet ve geçen gelişşnde hiç sallamadı takımı. Trabzonlu biri olmalıydı. Tekke. Hami. Ünaldan birisi veya hikmet kaeaman gibi bir tecrübe. Bakalıö kim olacak.
                    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 16:09.

Yorum

• 1-yerlinin yerlisi yardımcı ya da hoca adaylarının teknik direktörün kuyusunu kazma konusunda endişe duymaktayım.
                      2-ligi çok erken çöpe atmışız kafada.bir şekilde avrupaya gitmeliyiz.bunu kupa ile ya da ligde biraz kaliteyi artırıp sıralamaya girerek yapmalıyız.
                      yönetim inşallah düzgünce plan yapıpta adımlar atıyordur
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• sabah giray bulak üzerindn bölünme şimdi fatih tekke üzerinden akşama da hikmet karaman olur herhalde.. Merak ediyorum taraftarın birleşeceği isim olur mu şu dönemde...Hayırlısı kimse o olsun

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hala devre arasında kalıcı çözümün üretilmesini savunuyorum. Bence yanlış yapılıyor ama hayırlısı olur inşallah...
                          Aynen en iyisi bu olurdu. Lucescu'dan kesin cevap alınır yola devam edilirdi...
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• gelen hocanın ekibinde olacaksa devam eden yapı yararlı olabilir. dünkü maçı gördükten sonra bu seneden ümidi kestim ben. bir haftada süper bir hoca bulmak zor gelmiş olabilir. yarım sezon düşünüp taşınsınlar.morinho bile yoklanabilir

Yorum

• yanlış değilse rakamlar erciyeste 9 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet 4 yenilgi almış tekke

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yanlış değilse rakamlar erciyeste 9 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet 4 yenilgi almış tekke
                                Genelde genç oyunculara sans verdi bu süre zarfında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X