Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avec 18 millions d'euros de revenus par an, José Mourinho reste l'entraîneur le mieux payé au monde. Le coach de Chelsea devance d&e ...

Mart 2015'ten
    Ne kadar dogrudur bilmem, bazen saçmaliyorlar, ama Lucescu ilk 20'de gözükmüyor... 4'ten fazla aldigini da zannetmiyordum zaten...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu da 2013-2014 sezonu içindi
      Fin d'année oblige, les classements vont bon train mais celui-ci, réalisé par l'agence de marketing brasilienne Pluriconsultaria est très intéressant car

Lucescu, ilk 30'da, 25.sirada
      Yillik : 2.560.000 €

Kurban hoca daha da az aliyordur herhalde, öyle tahmin ediyorum...
      Ama Lucescu simdi belki daha fazla aliyordur, 3,5milyon€ falan

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu da 2013-2014 sezonu içindi
        Fin d'année oblige, les classements vont bon train mais celui-ci, réalisé par l'agence de marketing brasilienne Pluriconsultaria est très intéressant car

bence luceyi alcan karşına al kardeşim kadro bu kaç para lazım şampiyon olmak için 20 milyon euromu tamam yarısını topçu satarak elde ederiz yarısıda kulup karşılar. Sana 500 bin dolar sakal 2. olursan 1 milyon şampiyon olursan 2.5 milyon artı avrupa için de tur başına para belirlersin olur biter.

bence hocanında sabit maaş almaması lazım topçu gibi amannn koy gitsin kovarlarsa tazminatımı alırım diyen çok gördük 300 bin dolar için istifa etmeyen efsaneler gördük

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu da 2013-2014 sezonu içindi

Futbolda herzaman bu kadar paranın dönmesine karşıyım açıkçası dünyada bu kadar yoksulluk varken..

Neyse.

Şimdi Ersun Hocamıza bakalım 1,5 senelik imzasını ne kadara atmış..

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katıldığı tören sadece 2.5 dakika sürerken, ünlü teknik adama toplam 3 milyon 270 bin Euro ödeneceği açıklandı.

O zaman demek oluyor ki Lucescu bedava !
          Ersunun bu kadar ettiği ortamda gerçekten söylüyorum Lucescu, Kurban veya X bir isim sudan ucuz diyorum..
          Birde 750 bin € fesih bedeli almıştı birde icra takibi başlatmıştı federasyondan değilmi
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Başkan açıkladı, acil karar verip hata yapmak istemiyoruz dedi. Devre arasına kadar bu konu çözülecekmiş. Sezon Sadi hoca ile bitmeyecek yani.

Yorum

• [MENTION=50717]BERBATOV61[/MENTION] [MENTION=30640]Oğuz KUL[/MENTION]
              Ikinize de tamamen katiliyorum
              Bu kadar paranin dönmesini ben de istemem ama piyasa maalesef bu....
              Bunlarin haricinde, Lucescu bizden senelik en az 3 ister, haydi 3,5 olsun, 1,5 da sampiyonluk için verilsin, avrupa'dan çeyrek final için de 500bin, gelir herhalde...
              Kurban hocayi arastirmam lazim, orada belli olmaz belki de Lucescu kadar aliyordur, pek zannetmesem de...

Yorum

• Bu dedğin Lucescu da olmaz... adam 70 yaşında kendini ispat etmesi gerekmiyor... böyle bir sözleşmeyi kabul etmez...

Senn dediğini başarıya aç kendini ispat etmek isteyen bir hoca kabul eder ancak...
                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kurban dediğiniz adamın Hamza ya da Ertuğrul'dan fazlası neymiş anlatsın her hafta Rostov maçı izleyenler.
                  Tesbihi...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence luceyi alcan karşına al kardeşim kadro bu kaç para lazım şampiyon olmak için 20 milyon euromu tamam yarısını topçu satarak elde ederiz yarısıda kulup karşılar. Sana 500 bin dolar sakal 2. olursan 1 milyon şampiyon olursan 2.5 milyon artı avrupa için de tur başına para belirlersin olur biter.

bence hocanında sabit maaş almaması lazım topçu gibi amannn koy gitsin kovarlarsa tazminatımı alırım diyen çok gördük 300 bin dolar için istifa etmeyen efsaneler gördük
                    Bu dedğin Lucescu da olmaz... adam 70 yaşında kendini ispat etmesi gerekmiyor... böyle bir sözleşmeyi kabul etmez...

Senn dediğini başarıya aç kendini ispat etmek isteyen bir hoca kabul eder ancak...
                    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• !olgun! aşağıdan bakıyorsun da Bielsa ile ilgili söyleyeceklerin var senin anlat dinleyelim.

Yorum

• devre arasında neler olacak bekleyip göreceğiz ... ustaya güvenimiz tam

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu dedğin Lucescu da olmaz... adam 70 yaşında kendini ispat etmesi gerekmiyor... böyle bir sözleşmeyi kabul etmez...

neden kendini ispat etmesi gerekmiyorki zaten en iyi bildiği şeyi şampiyon olmayı vaad ettiği için lucescu ismine gidiyorsun. Zaten kendine güveniyorsa bunu kabul edecektir veyada normal düzende etmelidir. Ayrıca şampiyonluk için istediği belli şartlar vardır bunlarıda uyguladıktan sonra tamam adama al zekilerle mustafalarla beni şampiyon yap yaparsanda bu kadar yapamazsan da 3ün 1 i dersen tabi hadilan bak işine der. Ama aslında kişiye has yazmadım ben bunu kim olursa olsun hoca.

Şimdi ben şöylede diyebilirim yaş olmuş 74 bu yaştan sonra ne kasacak kendini alır 3.5 milyon eurosunu bakar keyfine

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tesbihi...
                            Evleneceksen gel programinda tesbih ile taliplerini bekleyen Mujdat bey var, madem tesbih ise mesele

Yorum

• İyi şeyler olmaya devam ediyor...

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• CEO'luk sistemi iyi de Direktör Razvan olacaksa o iş olmaz. Luce EPL tarzında Menajer+Teknik Direktör olsun oğlu antrenör olsun, yardımcılığını yapsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X