Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyon olmak istiyorsan Ersun Yanal en uygunudur. Lig tv'de izleyin arkadaşlar adamın bir futbol profesörü olduğunu anlarsınız. Hepsini dinliyoruz izliyoruz, Ersun Yanal dışındaki adamların gördüğünü ben de görüyorum. Ersun Yanal konuştu mu haa vayy oluyorum. Babamın oğlu değil ama tek sevdamız Trabzonspor.
    ersun kışın iyide havalar ısındımı kötü hoca ya yatıyla alemlerde yada istanbulun pahalı semtlerinde alemlerde

Yorum

• Allah aşkına şu Sadi'yi tutmayın şu takımda da naparsanız yapın..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük topçulardan kasıt 27-32 yaşları arası değeri 7 ve üstü olan oyuncular ise zaten onlar sana gelmez ve gerek de yok. Shaktar'ın son yıllardaki kadrosuna bakılırsa takımın lokomotif oyuncuları kulübe hep 20 yaş civarlarında transfer olmuş. Bize de böyle bir yapı şart. Ve sen bu sistemi 3-4 yıl ısrarla devam ettirirsen başarı kendiliğinden gelir ve dünya çapında bir marka oluşur. Tıpkı Shaktar'da olduğu gibi.

Bu Güney Amerikalı gençleri bize çekecek olan da Lucescu'dur.
        bizim camia beklemez hocam sende biliyorsun bize acil bir başarı lazım ondan sonrada yavaş yavaş bu denilenler olur slamani mi neydi vahid dediğinde ortalık yıkıldı 300 bin dolarlık forvetlemi oynayavaz diye sonra biraz ismini duyurdu ulan ne beceriksiz adamlar şunu bile alamadılar dendi.

Yorum

• sadi ile devam edecekler diye bi söylenti var resmi açıklama gelecekmiş... bu yapılmaz...!!! olmadı usta

Yorum

• Hacıosmanoğlu şu an bile neden Ersun hocayı gönderdim diye düşünüyor dizlerine vuruyordur.

Yorum

• Vizyon vizyon diyip eski başkanı bu konuda eleştirip, onun getirdiği Ersunu tekrar getirecekse Muharrem Usta sözüm yok.
              Luce gelmezse ersun gelsin diyenleri görüyorum, Luce zaten böyle bir kıyaslamayı görse geleceği varsa da gelmez.
              Allah aşkına bırakalım şu ersunu, iyi bir yabancı hocayla anlaşalım yolumuza bakalım.

Yorum

• Sadi hoca ile devam kararı çok dogru

Yorum

• Bu Sadi abi meselesi hiç olmadı ama Muharrem Usta başkana güvenim tam , hayırlısı bakalım .

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadi hoca ile devam kararı çok dogru
                    bence çok yanlış

Yorum

• Daha bir sürü maç var ligin bitmesine. Bu takımı sadiye vermek bu seneyi tamamen çöpe atmak demektir. Yazık oldu.
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir cisim yaklaşıyor ...
                        Hocam bu ne ya koptum : ) : )
                        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Sadi yerine bana emanet edin takımı daha iyi.
                          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İHO'nun oğlu gelsin ya ne Sadisi ne Girayı
                            Bizim insanımızın espiri anlayışı süper ya..

Şöyle göz gezdireyim dedim yazıları okumak bile keyif veriyor çok yaşayın..
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Benim Sadi hocayla ilgili tam bir fikrim yok suan ama neden bu kadar elestirildigini de anlamiyorum acikcasi. Sonucta geldi 3te 2 yapti, sikebahce macinda hatalari olmustur ama yedigimiz kirmizi kart ta kabul etmek gerekir ki planlarimizi bozdu. Ayrica sikebahce macini yenmemiz zaten mucizeydi? Hanginiz inaniyordunuz yenecegimize?

Belki bu surecte de bize 2 genc kazandiracak.
                              En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 16:55.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Büyük topçulardan kasıt 27-32 yaşları arası değeri 7 ve üstü olan oyuncular ise zaten onlar sana gelmez ve gerek de yok. Shaktar'ın son yıllardaki kadrosuna bakılırsa takımın lokomotif oyuncuları kulübe hep 20 yaş civarlarında transfer olmuş. Bize de böyle bir yapı şart. Ve sen bu sistemi 3-4 yıl ısrarla devam ettirirsen başarı kendiliğinden gelir ve dünya çapında bir marka oluşur. Tıpkı Shaktar'da olduğu gibi.

Bu Güney Amerikalı gençleri bize çekecek olan da Lucescu'dur.
                                schaktar da para bol bizde bütçe 160 trilyon eksi veriyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X