Mantıklı karar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Amerikaya haberler daha tez ulaşıyor sanırım.Şimdi teknik direktörlüğe kim getirildi,biz henüz bilmiyoruz da ? Sen taaaa oralardan veryansın etmeye başladığına göre bişeyler biliyorsun bence
Yorum
-
Kötü karar.
Aklımdan Sadi bu 3 maçı en az zararla kapatıp yeni başkana kendinin de idare edebileceğini gösterdi ve bunun için iğrenç -rezil bir futbol oynattı diye geçiyor ama yok . 15 sene öncede 9 kişi geriye yığıp 1-2 kişini maharetiyle gol bularak üzerine yatma taktiğinden zerre taviz vermiyor
Adamın bir disiplini varsa işte bu.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Devre arasına kadar denilen süre 17 gün arkadaşlar. Yeni hoca gelse idman yapmadan maça çıkacak. Devam kararının tek bir sakıncası var olur da hoca 3 maçı da alırsa 5 maç 12 puan toplamış olacak. Korkarım buna aldanıp ikinci yarıya onunla başlar mıyız?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Hakikaten şu saydığınız adamlardan illallah edip bırakmıştı. Bilhassa Kevin Constan yüzünden takımdan ayrıldı. O vakit ben de ne istersin constantan diye Ersun hocayı eleştirmiştim. Hoca her sözünde her zaman haklı. Futbolun profesörü, Lucescunun genç olanı Ersun Yanaldır. Dahası Trabzon hakkında hep olumlu düşünen bir adamdır. Aslında bu tarafıyla bize bizden daha yakın. Bir de televizyonda izleyenler yorumlarını takip edin bir tek boş sözü dedikodusu olmayan bir adam. Özel hayatını düzene koyması şartıyla gelsin diyorum başka da bir şey demiyorum. Olmazsa Hamza hoca ve Reşit Akçay diyorum. Trabzonlular arasında Reşit hoca diyorum. Lazio ve Legia ile bulunduğumuz grupta Caner Osmanpaşa kadir keleş zeki yavru, abdulkadir emre güral gibi adamlarla lider çıktı. 13 maç avrupada kaybetmedi. Ligde de toparlayacaktı fırsat bulamadı. Hacıosmanoğlu başkanın en büyük yanlışı reşit hocaya sahip çıkmamasıydı.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun gelmeyi kabul etmez bence.. belki 3-5 sene sonra olabilir..
ersunun şart koştuğu her şey gerçekleşti.. adam constant, yatabare ve waris gidecek dedi; peyüg başganımız olmaz dedi .. gelinen noktada ersunun dediği çıktı..En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 18:40.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum