Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ........................onur...............
    .........douglas................aykut
    ........................m'bia
    .cavanda......ekici........okay......yusuf
    ..........................marin
    ................cardozo.......n'doye

ersun hoca gelirse buna yakın birşey oynatır, en azından zevk alırız.

ersun hocanın geleceğini düşünüyormusun hala ? ümidin varmı ? enteresan gerçekten......

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadi hocanın oyuncu tercihleri, değişiklikleri, taktik teknik bilgisi bence gerçekten çok yetersiz. Onunla olacak iş değil bu abi, mutlaka yeni biri gelmeli.
      İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eleştiririm abi, Sadi ile devam etme kararını eleştiririm. Tamam elinde sinirli değnek falan yokta, takım harbiden çok kötü üç haftadır. Bundan daha kötüsü ise Sadi hocanın tercihleri. Hem oyuncu, hem diziliş hem de oyun felsefesi inanılmaz kötü. Beyler, lig sonuncusu Eskişehir bizden daha çok pas yaptı, daha çok topla oynadı biliyor musunuz? Ben bunu kaldıramam birader.
      İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadi hoca camia için büyük şans. Etinden, sütünden iliklerine kadar yararlanmalıyız.
      son cümlenizin ironi olduğunu zannediyorum...
      There is no spoon...

Yorum

• Yazıklar olsun ustaya. Bu kadar büyük destek var arkanda güvendiğin adama bak. Kumarbazın önde gideni.

20 hafta ligin bitmesine 7-8 maçta kupada var . Bu adamın bilgisi ne usta. 30 maç kaldırabilecek kapasite mi var. Küme düşmesi kesinleşecek olan eskişehire bile 5 defans 3 önlibero ile çıkan tam bir felaket.

tek kelimeyle yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun hocanın geleceğini düşünüyormusun hala ? ümidin varmı ? enteresan gerçekten......
          Yönetim isterse neden gelmesin?

Yorum

• Muharrem Usta yönetiminde en azından sıklıkla hoca değiştirmeyeceğimize inanıyorum zaten akside intihar olur Bence Lucescu gelmez gelirse çok sevinirim fakat zor gözüküyor, Lucescu gibi hocalarla anlaşılır büyük ihtimalle sadece tahminlerim böyle.
            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Ben Kurban Berdiyev'e Lucescudan da daha fazla sevinirim. Berdiyev bize 100% yakisiyor ve burada kesinlikle basarili olur. Zaten Trabzona kozmopolit, büyük sehir asiklari herzaman ters gelmistir. Oyuncu olsun, td olsun fark etmez.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazıklar olsun ustaya. Bu kadar büyük destek var arkanda güvendiğin adama bak. Kumarbazın önde gideni.

20 hafta ligin bitmesine 7-8 maçta kupada var . Bu adamın bilgisi ne usta. 30 maç kaldırabilecek kapasite mi var. Küme düşmesi kesinleşecek olan eskişehire bile 5 defans 3 önlibero ile çıkan tam bir felaket.

tek kelimeyle yazıklar olsun.
                Hocam Amerikaya haberler daha tez ulaşıyor sanırım.Şimdi teknik direktörlüğe kim getirildi,biz henüz bilmiyoruz da ? Sen taaaa oralardan veryansın etmeye başladığına göre bişeyler biliyorsun bence
                anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadi hoca gesinliglan yederli bir hoca.
                  profille uyumlu olmuş.

...

Sadi hocanın sezon sonuna kadar takımda kalmasını Lucescunun gelişinin garantiliğine alamet olarak yoranlardanım.

Ama bence Fatih Tekke'yi getirip sezon sonuda Lucescunun yanına pişmek üzere verseydik daha iyi olurdu. Sadinin ne pişicek hali var ne de Luce böylesini yanına ister. Görürsünüz altyapıda durmasını bile reddedecektir.

Adam bildiğin amatör futbol hocası.

Kötü bir tercih oldu bence yinede. 20 maç var. Sadi ile gitmez o iş.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• rize maçını kaybederse sadi olacakları düşünemiyorum bile ustanın pabucu dama çıkaiblir sadi yanlış karar bana göre de

Yorum

• Şimdi düşünüyorum toplantıda kim Sadiyle devam edelim der diye?
                      Nevzat başkan,Tuncay B,İsmail Yüksek,M Y Alp kafadan hayır der
                      Emre Aksoydan tırsıyorum biraz Usta ?
                      Ahmet Ç Suat Şen evet der
                      Kısacası ort o zaman Sadi HO
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• m.r.akçay deseniz başımın üstüne de sadi nedir ya güldürmeyin kendinizi lütfen (m.r.a ya bile tahammül sıfırken )

Yorum

• Ertuğrul Sağlam ile yollarımız mutlaka bir şekilde kesişecek, bunu hissediyorum... hem kendisi Zigana köyünden

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son cümlenizin ironi olduğunu zannediyorum...
                            Kesinlikle ironi abicim, öyle böyle değil hemde sapına kadar ironi

Yorum

• Lucescu denildiği gibi en tepeye bütün sportif organizasyonu kurmaya getirilirse t.direktör olarak Ersun ile uyumlu ve efsane bir ikili olurlar mı?
                              Ersun Lucescu'yu büyüğü olarak görüp yeri geldimi fikrini alıp işine karıştırır mı?
                              Çok mu fantazi oldu
                              Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                              İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Bir Trabzonlu olarak özevlatlardan benim kadar nefret edeniniz yoktur belki ama eğer yeni sezon Lucescu gelecekse şimdi kim gelirse gelsin Giray Bulak hariç nedense o adama karşı acayip irite oluyorum kafasını kopartıp denize atasım geliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X