İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu toplantı bitmedi mi hala? Saat ikide başlamıştı.
Trabzonspor yönetim kurulu tesislerde 3.5 saattir toplantı halinde ve devam ediyorlar şu anda toplantıya.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun görüşü oyunu okuma, oyuncu değişiklikleri ve taktisel bilgi anlamında bence Ertuğrul Sağlam, Sadi Tekelioğlu ligin en zayıflarındandır...
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel @yunusemresel 10 dk.10 dakika önce
Trabzonspor yönetim kurulu tesislerde 3.5 saattir toplantı halinde ve devam ediyorlar şu anda toplantıya.
Vay anasını ya... Uzun süreli toplantı yapan bir "yönetim". İki buçuk yıldır hiç şahit olmamıştık, özlemişim toplantı yapan yönetimi
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel @yunusemresel 10 dk.10 dakika önce
Trabzonspor yönetim kurulu tesislerde 3.5 saattir toplantı halinde ve devam ediyorlar şu anda toplantıya.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi ile anlaşıldığı kesin mi yoksa bir spekülasyon üzerine (her zaman ki gibi ) yorummu yapıyoruz?
Yorum
-
Acaba İHO ya en sağlam hangisi giydiriyordur.. Bu kadar borç bıraktığı için
Yorum
-
Beyler Ersun Yanal boşta, iki defa geldi, şehirle uyumlu. Hakikaten Türkiye'de bir numara. Adama çalışma imkanı vermediler. Şimdi bu yönetim uzun vadeli arayışta. Tam da Ersun Yanal için uygun ortam. Tek sorunu hakikaten çok kaçıyor. Eğer o konuda yanına iyi bir yardımcı antrenör olursa adam da biraz hava alma imkanı bulur. Lucescu kaç defa söyleyeceğim 31 Aralık'ta 72 yaşına giriyor. 72 yaş uzun vadeli iş için uygun mudur? Bana göre bizim yeni başkan millet oyalansın diye Lucescu dedi bıraktı, konuşun durun diye. Aklında başka bir iş var gibi geliyor bana. Hakikaten Lucescu ile uzun vadeli diyerek düşünemez, bu başkan iş adamı.
Yorum
-
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenet bilgi yok ama medyada dolaşan haberler o şekilde , sadi de karar kılındı deniliyor .. olmasıda yüksek bi ihtimal gözüküyor şuandaHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami gelse dik oynardık .. sadi ile 9 lu defans bloğuna mahkum oynarız .. küme düşme adayı eskişehir e bile
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Sadi Hoca ile devam edilmeyecek. Nevzat Aydının twitlerinden anladığım kadarıyla o da Sadi Hocanın yetersiz olduğunu düşünüyor.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami gelse dik oynardık .. sadi ile 9 lu defans bloğuna mahkum oynarız .. küme düşme adayı eskişehir e bileİlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Ersun Yanal boşta, iki defa geldi, şehirle uyumlu. Hakikaten Türkiye'de bir numara. Adama çalışma imkanı vermediler. Şimdi bu yönetim uzun vadeli arayışta. Tam da Ersun Yanal için uygun ortam. Tek sorunu hakikaten çok kaçıyor. Eğer o konuda yanına iyi bir yardımcı antrenör olursa adam da biraz hava alma imkanı bulur. Lucescu kaç defa söyleyeceğim 31 Aralık'ta 72 yaşına giriyor. 72 yaş uzun vadeli iş için uygun mudur? Bana göre bizim yeni başkan millet oyalansın diye Lucescu dedi bıraktı, konuşun durun diye. Aklında başka bir iş var gibi geliyor bana. Hakikaten Lucescu ile uzun vadeli diyerek düşünemez, bu başkan iş adamı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum