Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatta istedigi birkac ismide soyledi alabilirmiyiz diye..bu gece yilbasi hediyesi bekliyorum bende...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hatta istedigi birkac ismide soyledi alabilirmiyiz diye..bu gece yilbasi hediyesi bekliyorum bende...
      Ağzından bal damlıyor kardeş.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Donesk inde ramosla gorusmesi iyi oldu...

Yorum

Hatta istedigi birkac ismide soyledi alabilirmiyiz diye..bu gece yilbasi hediyesi bekliyorum bende...
          Eyvallah hocam. İnşAllah olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Bu ne ya foruma bomba düsmüs gibi nerde millet, herkes yilbasi kutlamasina eller havaya ya mi gitti yoksa?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Millet isler uzayinca sinerjisi dustu

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun gelmiyorum ne haliniz varsa görün demiş. Bu adamın bize gelmesi büyük olaydı, kaybeden biz olduk kendisi değil. Ersun gelmeyeceğine göre yabancı antrenörleri konuşmaya başlayalım;

Favre, Bielsa, Magath, Ramos, Hami, Sadi bey, Köksal Baba ?

İçimden geçeni söyleyeyim, hiçbir şey geçmiyor. Ersun un açıklamaları sonrası ne olursa olsun kafasındayım... Finalden yüksek not alması gereken ama 3 sorunun 1 ini boş bırakıp 2 tanesini alakasız cevaplarla doldurup, kağıdı verdikten sonra ''salla ya büt var panpa'' diye kendi kendini avutan öğrencinin boş vermişliği var üzerimde.
                Ersun hocada da o rahatligin 2 kati var sen merak etme, bosver onu, iyi oldu bize gelse de o rahatlikla çalisacakti bence...
                Haydi baskan fuzuli yere bekletme bizi, Lucescu'yu kap gel... olmadi biraz daha gidin Kurban hoca'yi bulun, sene sonu sözlesmesi bitiyor, kap gel
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun hocada da o rahatligin 2 kati var sen merak etme, bosver onu, iyi oldu bize gelse de o rahatlikla çalisacakti bence...
                  Haydi baskan fuzuli yere bekletme bizi, Lucescu'yu kap gel... olmadi biraz daha gidin Kurban hoca'yi bulun, sene sonu sözlesmesi bitiyor, kap gel
                  Fuzuli yere beklemiyor emin ol hocam...

Yorum

Donesk inde ramosla gorusmesi iyi oldu...
                    Abi devre arasi gelme ihtimalu var mi . Shaktar ramos ile gorusuyorsa

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Oooo abi Shakthar Juande Ramos ile mi görüsmüs ?? Adamlar anladi Lucescu gidici
                      13'ünde yazdigin arka sayfadaki yazi da iyiymis, ben pek kabul etmiyordum ama simdi Sadi'nin kalma ihtimali var ya Razvan'a da tamam ulan deme durumuna geldim

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi devre arasi gelme ihtimalu var mi . Shaktar ramos ile gorusuyorsa

Bu nedenle bekliyolar baya onceden yazmistim ufak bir ihtimal diye o ihtimal bu... sampiyonluga oynarken baska hocayla gorismeeride ilginc oldu....

Yorum

Bu nedenle bekliyolar baya onceden yazmistim ufak bir ihtimal diye o ihtimal bu... sampiyonluga oynarken baska hocayla gorismeeride ilginc oldu....
                          Devre arasi ihtimali ortadan kalksa sene sonu icin anlasmayacaklar mi ? . Yoksa sene sonu icin olay tamam mi

Yorum

Fuzuli yere beklemiyor emin ol hocam...
                            Biz da lafin gelisi deduk oni
                            Yok yani yine de merak ediyorum Lucescu yesil isik yakmisken, baskan da Lucescu ayrilirsa o gelecek demisken (seçim öncesi, hatta sonrasi bile) , baskanin kafasini kurcalayan bize müjdeyi verdirmeyen nedir ? Mbia gibi bir sözlesme mi istiyor adam ?
                            Ya da 2 degil sadece 1 yil hocalik sonra sportif direktörlük yaparim mi diyor, ya da hiç hocalik yapmam sportif direktör/ceo olurum takimi da oglum çalistirir mi diyor... sorular sorular

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz da lafin gelisi deduk oni
                              Yok yani yine de merak ediyorum Lucescu yesil isik yakmisken, baskan da Lucescu ayrilirsa o gelecek demisken (seçim öncesi, hatta sonrasi bile) , baskanin kafasini kurcalayan bize müjdeyi verdirmeyen nedir ? Mbia gibi bir sözlesme mi istiyor adam ?
                              Ya da 2 degil sadece 1 yil hocalik sonra sportif direktörlük yaparim mi diyor, ya da hiç hocalik yapmam sportif direktör/ceo olurum takimi da oglum çalistirir mi diyor... sorular sorular
                              bence lucesku şöyle diyor. 2 yıl hocalık sözleşmesi yaparım sonra otomatikman ben ceo olurum 3 yılda onun sözleşmesi olur .eee tabi birde ogluum var ben 3 yıl ceo sözleşmesi yaptığımda otomatikman onu hoca getiriceksiniz onunda 3 yıllık sözleşmesi olucak .

en ufak yanlışta şunda bunda istifada etsem hocalık ve gelecekteki ceo parasını alırım ayrıca ogluuumunda başlamamış olan 3 yıllık hocalık parasınıda razvanıma vericeksiniz diyo olabilir.

bence morınhoyu getirseydik daha iyiydi ne olsa hertürlü eller havada .

ok lucesku bence mükemmel bir hoca ama şu oğlu muhabbeti çok mide bulandırıcı bir iş.sırf bundan dolayı bu iş bozulabilir.

Yorum

• Kinseye inanmayın, benden söylemesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X