Hatta istedigi birkac ismide soyledi alabilirmiyiz diye..bu gece yilbasi hediyesi bekliyorum bende...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta istedigi birkac ismide soyledi alabilirmiyiz diye..bu gece yilbasi hediyesi bekliyorum bende...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta istedigi birkac ismide soyledi alabilirmiyiz diye..bu gece yilbasi hediyesi bekliyorum bende...
Sent from my iPhone using TapatalkSadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun gelmiyorum ne haliniz varsa görün demiş. Bu adamın bize gelmesi büyük olaydı, kaybeden biz olduk kendisi değil. Ersun gelmeyeceğine göre yabancı antrenörleri konuşmaya başlayalım;
Favre, Bielsa, Magath, Ramos, Hami, Sadi bey, Köksal Baba ?
İçimden geçeni söyleyeyim, hiçbir şey geçmiyor. Ersun un açıklamaları sonrası ne olursa olsun kafasındayım... Finalden yüksek not alması gereken ama 3 sorunun 1 ini boş bırakıp 2 tanesini alakasız cevaplarla doldurup, kağıdı verdikten sonra ''salla ya büt var panpa'' diye kendi kendini avutan öğrencinin boş vermişliği var üzerimde.bize gelse de o rahatlikla çalisacakti bence...
Haydi baskan fuzuli yere bekletme bizi, Lucescu'yu kap gel... olmadi biraz daha gidin Kurban hoca'yi bulun, sene sonu sözlesmesi bitiyor, kap gelTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocada da o rahatligin 2 kati var sen merak etme, bosver onu, iyi oldubize gelse de o rahatlikla çalisacakti bence...
Haydi baskan fuzuli yere bekletme bizi, Lucescu'yu kap gel... olmadi biraz daha gidin Kurban hoca'yi bulun, sene sonu sözlesmesi bitiyor, kap gel
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDonesk inde ramosla gorusmesi iyi oldu...
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Oooo abi Shakthar Juande Ramos ile mi görüsmüs ?? Adamlar anladi Lucescu gidici
13'ünde yazdigin arka sayfadaki yazi da iyiymis, ben pek kabul etmiyordum ama simdi Sadi'nin kalma ihtimali var ya Razvan'a da tamam ulan deme durumuna geldimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi devre arasi gelme ihtimalu var mi . Shaktar ramos ile gorusuyorsa
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nedenle bekliyolar baya onceden yazmistim ufak bir ihtimal diye o ihtimal bu... sampiyonluga oynarken baska hocayla gorismeeride ilginc oldu....
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFuzuli yere beklemiyor emin ol hocam...
Yok yani yine de merak ediyorum Lucescu yesil isik yakmisken, baskan da Lucescu ayrilirsa o gelecek demisken (seçim öncesi, hatta sonrasi bile) , baskanin kafasini kurcalayan bize müjdeyi verdirmeyen nedir ? Mbia gibi bir sözlesme mi istiyor adam ?
Ya da 2 degil sadece 1 yil hocalik sonra sportif direktörlük yaparim mi diyor, ya da hiç hocalik yapmam sportif direktör/ceo olurum takimi da oglum çalistirir mi diyor... sorular sorularTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz da lafin gelisi deduk oni
Yok yani yine de merak ediyorum Lucescu yesil isik yakmisken, baskan da Lucescu ayrilirsa o gelecek demisken (seçim öncesi, hatta sonrasi bile) , baskanin kafasini kurcalayan bize müjdeyi verdirmeyen nedir ? Mbia gibi bir sözlesme mi istiyor adam ?
Ya da 2 degil sadece 1 yil hocalik sonra sportif direktörlük yaparim mi diyor, ya da hiç hocalik yapmam sportif direktör/ceo olurum takimi da oglum çalistirir mi diyor... sorular sorular
en ufak yanlışta şunda bunda istifada etsem hocalık ve gelecekteki ceo parasını alırım ayrıca ogluuumunda başlamamış olan 3 yıllık hocalık parasınıda razvanıma vericeksiniz diyo olabilir.
bence morınhoyu getirseydik daha iyiydi ne olsa hertürlü eller havada .
ok lucesku bence mükemmel bir hoca ama şu oğlu muhabbeti çok mide bulandırıcı bir iş.sırf bundan dolayı bu iş bozulabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum