Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mantıklı karar.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Sezon sonunu bitirme şansı yok.En kötü 2 maç kaybedip kovulur

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam Amerikaya haberler daha tez ulaşıyor sanırım.Şimdi teknik direktörlüğe kim getirildi,biz henüz bilmiyoruz da ? Sen taaaa oralardan veryansın etmeye başladığına göre bişeyler biliyorsun bence
        Geldi işte devre arasına kadar. Yahu bu adamın kulüpten kovulması lazımken adam hocalıkla ödüllendiriliyor. Bu adamın bırakın td olaral kalmasını altyapıda kalmasına tenezzül etmemek lazım. Daha konuşmasını bilmiyor adam genç adamlara ne anlatabilir allahını seversen hoca mı kalmadı da altyapı buna teslim edilmiş.

Yorum

• Sadi karariyla hayal kirikligina ugradim..su oynattigi hatta oynatmaya calisdiği sistemden vazgecmeli. Yoksa ilk 10 a oynariz

Yorum

• hoca olarak işi bittikten sonra , altyapıyla da ilişkisi kesilmeli sadi hocanın

Yorum

• Kötü karar.

Aklımdan Sadi bu 3 maçı en az zararla kapatıp yeni başkana kendinin de idare edebileceğini gösterdi ve bunun için iğrenç -rezil bir futbol oynattı diye geçiyor ama yok . 15 sene öncede 9 kişi geriye yığıp 1-2 kişini maharetiyle gol bularak üzerine yatma taktiğinden zerre taviz vermiyor

Adamın bir disiplini varsa işte bu.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Sadi hocanın devre arasına kadar kalacağına dair bir haber göremedim.Kulüpten bir açıklamada yok. Açıklama olana kadar beklemekte fayda var.

Yorum

• yönetim kötü başladı maalesef .sadi hoca ile yola devam etmek akıl alır gibi değil.mantıksal bir izahı yok.

gelmeden hiçbir plan yapmamışlar mı?
                  TEKKEBALL

Yorum

• Sadi ile devam kararına inanmak istemiyorum.. Resmi açıklamayı bekleyelim..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• son çıkardığı garip 11 ilede zaten kovulması yada devam edilmemesi için nedendir aga.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Devre arasına kadar denilen süre 17 gün arkadaşlar. Yeni hoca gelse idman yapmadan maça çıkacak. Devam kararının tek bir sakıncası var olur da hoca 3 maçı da alırsa 5 maç 12 puan toplamış olacak. Korkarım buna aldanıp ikinci yarıya onunla başlar mıyız?
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• deplasmanda marin ve cardozuyu yedeğe mahkum eder.eskişehir maçında mbia sağ açık forvet arkası oynar.bunları kimse görmüyor mu aga.zaten maç sonu açıklamaları garip.puan alıp alamamak ile değerlendiriyor kendisini.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Hakikaten şu saydığınız adamlardan illallah edip bırakmıştı. Bilhassa Kevin Constan yüzünden takımdan ayrıldı. O vakit ben de ne istersin constantan diye Ersun hocayı eleştirmiştim. Hoca her sözünde her zaman haklı. Futbolun profesörü, Lucescunun genç olanı Ersun Yanaldır. Dahası Trabzon hakkında hep olumlu düşünen bir adamdır. Aslında bu tarafıyla bize bizden daha yakın. Bir de televizyonda izleyenler yorumlarını takip edin bir tek boş sözü dedikodusu olmayan bir adam. Özel hayatını düzene koyması şartıyla gelsin diyorum başka da bir şey demiyorum. Olmazsa Hamza hoca ve Reşit Akçay diyorum. Trabzonlular arasında Reşit hoca diyorum. Lazio ve Legia ile bulunduğumuz grupta Caner Osmanpaşa kadir keleş zeki yavru, abdulkadir emre güral gibi adamlarla lider çıktı. 13 maç avrupada kaybetmedi. Ligde de toparlayacaktı fırsat bulamadı. Hacıosmanoğlu başkanın en büyük yanlışı reşit hocaya sahip çıkmamasıydı.
                            İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun gelmeyi kabul etmez bence.. belki 3-5 sene sonra olabilir..

ersunun şart koştuğu her şey gerçekleşti.. adam constant, yatabare ve waris gidecek dedi; peyüg başganımız olmaz dedi .. gelinen noktada ersunun dediği çıktı..
                            En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 18:40.

Yorum

• yapma başkan ne sadisi seni sevenlere ilk hediye bumu olacak

Yorum

• Eger devre arasina kadarsa anlasilir. Cunku hami falan 3 macligina gelmez. Devre arasi icin bi plan yoksa yanlis karar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X