Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O lüle beyaz saçların ,kısık gözlerin ve esmer tenin hafif tombullukla birleştiği güzel yüzün sahibinden başkasını bize yakıştıramıyorum.
    En son Courage tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 17:56.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ersun gelmeyi kabul etmez bence.. belki 3-5 sene sonra olabilir..

ersunun şart koştuğu her şey gerçekleşti.. adam constant, yatabare ve waris gidecek dedi; peyüg başganımız olmaz dedi .. gelinen noktada ersunun dediği çıktı..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Devre arasına kadar Sadi.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler Ersun Yanal boşta, iki defa geldi, şehirle uyumlu. Hakikaten Türkiye'de bir numara. Adama çalışma imkanı vermediler. Şimdi bu yönetim uzun vadeli arayışta. Tam da Ersun Yanal için uygun ortam. Tek sorunu hakikaten çok kaçıyor. Eğer o konuda yanına iyi bir yardımcı antrenör olursa adam da biraz hava alma imkanı bulur. Lucescu kaç defa söyleyeceğim 31 Aralık'ta 72 yaşına giriyor. 72 yaş uzun vadeli iş için uygun mudur? Bana göre bizim yeni başkan millet oyalansın diye Lucescu dedi bıraktı, konuşun durun diye. Aklında başka bir iş var gibi geliyor bana. Hakikaten Lucescu ile uzun vadeli diyerek düşünemez, bu başkan iş adamı.

Ersun Yanal'ın ruhen çökmüş bir görüntüsü var. Kafası da belli ki futbolda değil.

İnsanların özel hayatına saygım sonsuz, ama fb deplasmanı sonrası takım Trabzon'a dönerken sen Bodrum'a gidersen o takım nasıl top oynayacak? Yönetimin hataları elbette var, hepsini burada sayfa sayfa yazı herkes. Ama sen şartlar ne olursa olsun hoca olarak takımın için elinden geleni yapmak zorundasın. İstanbul'da mücadele bile etmeyen takım Trabzon'a gidip 2 gün izin yapmamalı. Aslında izni takıma değil kendine veriyordu artık.

Mevcut görüntüsü ile kendisinin Trabzonspor'u çalıştırmasını uygun görmüyorum.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ligin İlk yarısın Sadi Hoca ile bitirileceği haberi dolaşıyor twitter'da. Gerçrk olamaz bu. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Trabzon Kulis ‏@tskulis 6 dk.6 dakika önce
              SON DAKİKA: Trabzonspor'da yönetim kurulu, devre arasına kadar Sadi Tekelioğlu ile devam kararı aldı.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Şu adamın yaşına ne taktınız arkadaş . Yaşına değil ruhuna bakın adamın önüne mukaveleyi koymadan ondan ne istediğinizi beklentilerinizi belirteceksiniz. Kendine güveniyorsa ,hevesli ise 5 değil 10 yılda imzalar.

Hık diye kulübe de gidecekmiş gibi düşünenler var herhalde (tövbe yarabbim)
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun Yanal'ın ruhen çökmüş bir görüntüsü var. Kafası da belli ki futbolda değil.

İnsanların özel hayatına saygım sonsuz, ama fb deplasmanı sonrası takım Trabzon'a dönerken sen Bodrum'a gidersen o takım nasıl top oynayacak? Yönetimin hataları elbette var, hepsini burada sayfa sayfa yazı herkes. Ama sen şartlar ne olursa olsun hoca olarak takımın için elinden geleni yapmak zorundasın. İstanbul'da mücadele bile etmeyen takım Trabzon'a gidip 2 gün izin yapmamalı. Aslında izni takıma değil kendine veriyordu artık.

Mevcut görüntüsü ile kendisinin Trabzonspor'u çalıştırmasını uygun görmüyorum.
                  Deep Blue (ümit abi) bunların doğru olmadığını söylüyordu dün. Ben de Ersun Yanal için benzer şeyler söylemiştim ama bana bunun doğru olmadığını, taraftarın böyle düşünmesi için algı operasyonu yapıldığını
                  söyledi.

Belki konuyla ilgili bildiklerini anlatır. Yani bence anlatması lazım.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yarım sezon için hiçbir yüksek profilli hoca anlaşmayı kabul etmez. O yüzden ya camianın hocalarından biri olacak ya da 3 maç daha sabredip devre arasına kadar Lucescu'nun cevabına göre uzun soluklu bir hoca bulunacak. 3 maç için Sadi kalabilir ben sorun yapmam.

Yorum

• Rize - Antalya- Kasımpaşa maçları var 17 gün içinde oynanacak. Bu maçlar için ise Sadi hoca ile devam kararı eyvallah. Ama daha uzun bir birlikteliği bu bünye kaldırmaz.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• uzun dönemli planlamalar bir günde yapılmaz.devre arasına kadar sadi doğrudur.
                        oyuncular paralarını alırlarsa onları, sadi de durduramaz...

Yorum

• Şikeciler İspanyadan dede yi getirdiler adamı kovdular bir sene sonra öldü..

70 yaşındaki Lucescuya yaş konusunda takılıyor ilginç.
                          Kendini iyi hissetmese zaten şuan savaş olan bir ülkede o psikolojiyle duramaz..

Yaş konusuna takmayın takılmayın bence Lucescu gelsin 1-2 sene kalsın yeterki şampiyon yapsın sonrası zaten gelir merak etmeyin..
                          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun gelmeyi kabul etmez bence.. belki 3-5 sene sonra olabilir..

ersunun şart koştuğu her şey gerçekleşti.. adam constant, yatabare ve waris gidecek dedi; peyüg başganımız olmaz dedi .. gelinen noktada ersunun dediği çıktı..

Vallahi N´Doye yolcu ozaman :-) Yattabare iyi oldugu halde gönderildi. Neyse.

Ersun´a KESIN VETO benden. Birsey olmaz ondan.

Su an iki yöntem var:

1. Bu takimin basina Futbolculara göre Sistem oynatacak hoca
                            2. Kendi dünyasinda YINE 4-5-1 oynatacak kendi sisteminde Hoca

Bu is ayni hanimi icin alisverise cikan erkege benzer, Kari begenmez istemez, kendi alacak.
                            Teknik Direktör de ayni is. Bizim Baskanlar Transfer yapmaya devam eder, TD de innat
                            elindekine göre degil, kafasina göre sistem yapar ve cöker!

Yorum

• Bordo mavililerde yeni başkan Muharrem Usta'nın göreve başlamasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmuştu. Sezon sonunda Lucescu'yu göreve getirebileceğini söyleyen Usta'nın sezon sonuna kadar kiminle yola devam edeceği netlik kazandı.

Yönetim kurulu üyeleriyle konuyu görüşen Usta, 3 maçtır takımın başında olan Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar devam etme kararı aldı. Kararın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Medyatrabzon.
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Ersun hocaya iki bucuk yıl sabretsek zaten 50.yılda şampiyonluk..hocada işi sıkı tutarsa tabi..salmasında iho ve yönetimi suçluydu bence

tazminattan da vazgeçsin tamamdır..oyuncuların çoğunu tanıması avantaj..türkiye kupasıyla başlasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X