İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük topçulardan kasıt 27-32 yaşları arası değeri 7 ve üstü olan oyuncular ise zaten onlar sana gelmez ve gerek de yok. Shaktar'ın son yıllardaki kadrosuna bakılırsa takımın lokomotif oyuncuları kulübe hep 20 yaş civarlarında transfer olmuş. Bize de böyle bir yapı şart. Ve sen bu sistemi 3-4 yıl ısrarla devam ettirirsen başarı kendiliğinden gelir ve dünya çapında bir marka oluşur. Tıpkı Shaktar'da olduğu gibi.
Bu Güney Amerikalı gençleri bize çekecek olan da Lucescu'dur.
Yorum
-
Vizyon vizyon diyip eski başkanı bu konuda eleştirip, onun getirdiği Ersunu tekrar getirecekse Muharrem Usta sözüm yok.
Luce gelmezse ersun gelsin diyenleri görüyorum, Luce zaten böyle bir kıyaslamayı görse geleceği varsa da gelmez.
Allah aşkına bırakalım şu ersunu, iyi bir yabancı hocayla anlaşalım yolumuza bakalım.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi hoca ile devam kararı çok dogru
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir cisim yaklaşıyor ...: ) : )
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO'nun oğlu gelsin ya ne Sadisi ne Girayı
Şöyle göz gezdireyim dedim yazıları okumak bile keyif veriyor çok yaşayın..ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Benim Sadi hocayla ilgili tam bir fikrim yok suan ama neden bu kadar elestirildigini de anlamiyorum acikcasi. Sonucta geldi 3te 2 yapti, sikebahce macinda hatalari olmustur ama yedigimiz kirmizi kart ta kabul etmek gerekir ki planlarimizi bozdu. Ayrica sikebahce macini yenmemiz zaten mucizeydi? Hanginiz inaniyordunuz yenecegimize?
Belki bu surecte de bize 2 genc kazandiracak.En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 09.12.2015, 16:55.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük topçulardan kasıt 27-32 yaşları arası değeri 7 ve üstü olan oyuncular ise zaten onlar sana gelmez ve gerek de yok. Shaktar'ın son yıllardaki kadrosuna bakılırsa takımın lokomotif oyuncuları kulübe hep 20 yaş civarlarında transfer olmuş. Bize de böyle bir yapı şart. Ve sen bu sistemi 3-4 yıl ısrarla devam ettirirsen başarı kendiliğinden gelir ve dünya çapında bir marka oluşur. Tıpkı Shaktar'da olduğu gibi.
Bu Güney Amerikalı gençleri bize çekecek olan da Lucescu'dur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum