Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 mac oynamis Tekke Rubinde farkinda degilim

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ben ikisininde diger takimlarda aldigi sonuclara bakmiyorum.

Cunku ptt liginde elde ettikleri sonuclara bakarsak hami nin degil hüseyin kalparin getirilmesi lazim.

Ta Yerinde agirdir haminn tekkenin diger takimlardaki performansina aldanmayin.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Miguel Herrera - Jorge Sampaoli - Marcelo Gallardo adaylarım Ama Gallardo biraz öne geçti son yaptıklarıyla.
        Sampaoli, yılın teknik direktörü listesine adını yazdırdı.Guardiola çapında bir hoca bana göre, mucit bir teknik adam.Lucescu yerine bile onu isterim şahsen

Yorum

• Görünen o ki NDND için bayağı malzeme çıkacak...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sampaoli, yılın teknik direktörü listesine adını yazdırdı.Guardiola çapında bir hoca bana göre, mucit bir teknik adam.Lucescu yerine bile onu isterim şahsen
            Dün Sadi hoca üçlü defans oynayınca ve kenarda şapka takınca Sampaoli'yi akıllara getirdi hemen Gerçi adam bir turnuva üçlü oynayıp diğer turnuva dörtlü defans oynayarak kupa kazanbiliyor. Gerçekten çok değişik bir taktik bilgisi var bazıları deli der bazıları deha der. Ama önemli olan Trabzon'un yerini bilip bilmemesi
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Tekke'nin teknik bilgi ve becerisi tartışmalı olabilir ama karakteri sıkıntılı bir karakter bence. Böyle sıkıntılı insanlar kulübe bir şey kazandırmaz...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Direk Sampaoli olsun. Hic baska maceraya gerek yok. Oynattigi futbol ortada, potansiyeli belli olan bir takimdan maksimum verim aldi.
                Vahid geldiğinde bile bunu söylüyordum.Tabi gelebileceği için değil çünkü Şili de devam eden hedefleri vardı nitekim sonunda Copa America'yı kazandı.Güney Amerika'ya hakim olması transferde de avantaj sağlardı.Oynattığı futbolu bilen biliyor konuşmaya hiç gerek yok zaten.Sadece şunu söylemek gerekir, bizim taraftarı heyecanlandıracak tribünleri dolduracak bir futbol...

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami bourceanu ve zeki li kadroyla 4.cu olamasaydi Trabzonspor u 4.cu bile yapamadi diyecektiniz.

Hami agziyla kus tutsa sizin gibilere yaranamaz size vahid hoca gibi kariyerli hocalar lazim.
                  Kaç galibiyet alarak yaptı ya? Duyan da bütün maçlarını kazandı sanır. Sezon performansının üstüne çıkmadı ki. Ben istatistikler üzerinden konuştum. Hoca olarak son performansı kötüydü. Kulübün içinde bulunduğu zamanki performansları çok iyidir ama iyi hoca gondertir.
                  En son Yaşar tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 19:04.

Yorum

• valla haminin kısa sürelik hocalık deneyiminden şahsen oldukça keyif almıştım. takımın önde oynaması, rakip alanda baskı yapması çok hoşuma gidiyordu. eldeki oyuncularla bunu yapabilir mi bilemem ama bence bir şansı daha hakediyor.
                    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                    my name is onur....
                    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimse kimseyi tefe koymadı. Ayrıca herhangi bir dayatma da yok ortada. Sadece ben de kendi fikirlerimi koyuyorum masaya, aksini düşünen de koyuyor ve tartışıyoruz. Herhangi bir argo kelime, kırıcı cümle yok.. Üslup belki biraz sert ama kimseye de saygısızlığım olmadı.

Tecrübeden bahsetmek şu yüzden hikaye; çok uzağa gitmeye gerek yok. Yakın geçmişte "tecrübe abidesi" Vahid hoca çalıştırdı bu takımı. Verdiği hiç bir şey yok. Takım ruh gibi dolandı sahada. Örnekler çoğaltılabilir, fazla detaylandırmıyorum. Fatih'e sadece tecrübe konusundan vurulmasını eleştiriyorum ben. Tek başına tecrübenin bir anlam ifade etmediğinden bahsediyorum. Tecrübesiz olabilir ama vereceği bir çok şey olabilir mesela keza. Kaldı ki Erciyes döneminde de gayet başarılıydı aslında son dakikalarda yedikleri goller olmasaydı ligde de kalacaklardı muhtemelen. Ve bu adam gelirse(!) yarım sezon için gelecek. Takımın durumu ortada, denemediğimiz yol -her cinste teknik adam denendi- kalmadı. Fatih gelrse sonuna kadar arkasındayım.
                      İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dogru ama, tecrübeden bahsedip MustafaDenizli gibi isimler ortaya çikinca karsi çikmak olmuyor... 2 3 sayfadir neredeyse sadece tecrübe üzerinde Tekke'ye vuruluyor, kizginligimiz buna, yoksa tabi ki tecrübe iyidir ona bir sey demiyoruz... isine gelince tecrübe isine gelmeyince baska seyler, iste bu olmaz (sahsina degil, genele yazilmistir)

2 senede basari getirecekse gelsin... ama zaten benim ilk tercihim Lucescu, hatta belki de Kurban hoca olurdu... Kurban hoca 4 5 sene imzalar, takimi basariya götürür gibime geliyor... Rostov'u sampiyon yaparsa sasirmam, Rubin Kazan'i da avrupa takimi yapan, taninmis yapan, kendisidir
                      Bakın işte ikiniz de ne demek istediğinizi bu mesajlar da ne güzel anlatmışsınız. Böyle anlatmak varken "Ne tecrübesi kardeşim, hikaye anlatmayın" seviyesinde anlatınca hoş bir görüntü olmuyor. Anlatmak istediğim tamamen buydu
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami bourceanu ve zeki li kadroyla 4.cu olamasaydi Trabzonspor u 4.cu bile yapamadi diyecektiniz.

Hami agziyla kus tutsa sizin gibilere yaranamaz size vahid hoca gibi kariyerli hocalar lazim.
                        dediklerine katılıyorum hocam.bazı şeyleri anlatmak zor.

hami antalyada başarısız oldu deniliyor?neye göre? sezon devam ederken yollar ayrıldı.yerine gelen yusuf şimşek hami den daha fazla puan toplayamadı.puan ortalaması benzer.şimşek playofflardan süper ligde çıktı.hami kalsaydı belki playoff oynamadan çıkacaktı.
                        ha sezonu tamamlardı ve playofflarda kalamazdı başarısız oldu dersin.yada yerine gelen şimşek takımı uçururdu gene hami başarısız oldu diyebilirsin.lakin hami gitti şimşek geldi antalya fazla puan toplamadı aga
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla haminin kısa sürelik hocalık deneyiminden şahsen oldukça keyif almıştım. takımın önde oynaması, rakip alanda baskı yapması çok hoşuma gidiyordu. eldeki oyuncularla bunu yapabilir mi bilemem ama bence bir şansı daha hakediyor.
                          aynen.özellkle juve deplasmanında ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle juveyi perişan etmişti.o juve 1 yıl sonra cl de final oynadı.hami bence oldukça pragmatik bir hoca.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Kesinlikle Hami gelsin. Takımın başında olduğu dönem istatistiki bazda başarılıydı kendisi bir daveti daha hakediyor.

Ertesi yıl Lucescu, Bielsa, Eriksson 3'lüsünden birisini istiyorum Hami yanlarında iş bitirici görev üstlenebilecektir.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Hurma nın Ts ye yaptığı en büyük kötülük Ersun Yanal ın istifası idi. resmen iyi giden bir takıma hemde direk oynayacak marin mbia cavanda okay alınmısken halilhoca nın ilk aldığı idman yapmamıs takıma döndük

Onur gibi en iyi yeli kaleci bocaladı
                              mehmet gibi asist kralı gitti. baska mehmet geldi
                              mejdani gibi defansif gol kralı en sonunda belese gitti.
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle Hami gelsin. Takımın başında olduğu dönem istatistiki bazda başarılıydı kendisi bir daveti daha hakediyor.

Ertesi yıl Lucescu, Bielsa, Eriksson 3'lüsünden birisini istiyorum Hami yanlarında iş bitirici görev üstlenebilecektir.
                                Eriksson
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X