abi o değilde herşeyden önce şu hurmayı da kovsunlar... delikanlı hurma yönetimin önünü açayım deyip de niye istifa etmiyor acaba, atıp turuyordun hurma efendi, icraat yap da görelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonuna kadar Tekke sezon sonu Lucescu olmazsa Jorge Sampaoli
Direk Sampaoli olsun. Hic baska maceraya gerek yok. Oynattigi futbol ortada, potansiyeli belli olan bir takimdan maksimum verim aldi.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulak gelirse herkese hayırlı işlerDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek Sampaoli olsun. Hic baska maceraya gerek yok. Oynattigi futbol ortada, potansiyeli belli olan bir takimdan maksimum verim aldi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeçim zamanı resmen kedi gibi dolandı durdu etrafta.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban Berdyev
Nam-i diger Bay Tespih Kurban reis
Yorum
-
renktaslar ben tayfun korkutla almanyada karsilasdim cok iyi bir insan ..hocam dedim trabzonspora hocalik yaparmisin dedim yok dedi gülerek beni hemen kovarlar dedi espri yaparcasina sonra neden olmasin olabilir dedi ama almanyada kalmayi tercih ederim dedi ..gercekten cok iyi bir insan ama ben sahsen istemem trabzonsporda calismasini normal sartlarda tayfuna görevde vermezler trabzonda diye düsünüyorum daha evel yazdigim gibi benim favorim ilk ben yazdim buraya osman özköylüdürBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaslar ben tayfun korkutla almanyada karsilasdim cok iyi bir insan ..hocam dedim trabzonspora hocalik yaparmisin dedim yok dedi gülerek beni hemen kovarlar dedi espri yaparcasina sonra neden olmasin olabilir dedi ama almanyada kalmayi tercih ederim dedi ..gercekten cok iyi bir insan ama ben sahsen istemem trabzonsporda calismasini normal sartlarda tayfuna görevde vermezler trabzonda diye düsünüyorum daha evel yazdigim gibi benim favorim ilk ben yazdim buraya osman özköylüdürDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampaoli Trabzonun nerde oldugunu biliyormudur?
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShakhtar'in nerde oldugunu biliyormuydu Lucescu ? Benzer bir soruDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum