Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi o değilde herşeyden önce şu hurmayı da kovsunlar... delikanlı hurma yönetimin önünü açayım deyip de niye istifa etmiyor acaba, atıp turuyordun hurma efendi, icraat yap da görelim...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sezon sonuna kadar Tekke sezon sonu Lucescu olmazsa Jorge Sampaoli

Direk Sampaoli olsun. Hic baska maceraya gerek yok. Oynattigi futbol ortada, potansiyeli belli olan bir takimdan maksimum verim aldi.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bulak gelirse herkese hayırlı işler

Yorum

• Kurban Berdyev
          Nam-i diger Bay Tespih Kurban reis
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bulak gelirse herkese hayırlı işler
            Seçim zamanı resmen kedi gibi dolandı durdu etrafta.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Direk Sampaoli olsun. Hic baska maceraya gerek yok. Oynattigi futbol ortada, potansiyeli belli olan bir takimdan maksimum verim aldi.
              Sampaoli Trabzonun nerde oldugunu biliyormudur?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Seçim zamanı resmen kedi gibi dolandı durdu etrafta.
                Bu adamın adı dahi anılmamalı. Sadi de dahil. Gönderin gitsin koyun çuvala bunları. Hayatlarında trabzonspora ne vermişlerki.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kurban Berdyev
                  Nam-i diger Bay Tespih Kurban reis
                  Keşke gelse ya, ah ulan ah.

Yorum

• Kim gelcekse gelsin da takim hocasiz 2 gundur.

Yorum

• Tekke adamdır. Bize de destek olmak düşer. Yanlışları olacak tabii, olduğu zaman yine hep birlikte eleştireceğiz.

Yorum

• renktaslar ben tayfun korkutla almanyada karsilasdim cok iyi bir insan ..hocam dedim trabzonspora hocalik yaparmisin dedim yok dedi gülerek beni hemen kovarlar dedi espri yaparcasina sonra neden olmasin olabilir dedi ama almanyada kalmayi tercih ederim dedi ..gercekten cok iyi bir insan ama ben sahsen istemem trabzonsporda calismasini normal sartlarda tayfuna görevde vermezler trabzonda diye düsünüyorum daha evel yazdigim gibi benim favorim ilk ben yazdim buraya osman özköylüdür
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renktaslar ben tayfun korkutla almanyada karsilasdim cok iyi bir insan ..hocam dedim trabzonspora hocalik yaparmisin dedim yok dedi gülerek beni hemen kovarlar dedi espri yaparcasina sonra neden olmasin olabilir dedi ama almanyada kalmayi tercih ederim dedi ..gercekten cok iyi bir insan ama ben sahsen istemem trabzonsporda calismasini normal sartlarda tayfuna görevde vermezler trabzonda diye düsünüyorum daha evel yazdigim gibi benim favorim ilk ben yazdim buraya osman özköylüdür
                          Hannover'de istikrar abidesiydi zaten kendisi. Beni hemen kovarlar filan komik. Oradan niye kovuldun o zaman Tayfun kardeş.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sampaoli Trabzonun nerde oldugunu biliyormudur?
                            Shakhtar'in nerde oldugunu biliyormuydu Lucescu ? Benzer bir soru

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Shakhtar'in nerde oldugunu biliyormuydu Lucescu ? Benzer bir soru
                              Shakhtar'ı bilmiyordur ama Donetsk'i duymuştur muhakkak
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Giray bulak denen sülük eğer Trabzonspora hoca olursa kimse kusura bakmasın haftaya kongre yapalım.Giray bulakla geçiş evresi olmaz o adam öyle bir çakalki buraya geldiği zaman sene sonunda göndermek için kırk takla atarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X