Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hahaha. Bazı yorumlar çok enteresan. Beyler, bu takıma yığınla tecrübeli ve kariyerli hoca geldi ya! Ne çabuk unuttunuz? Takım sahada geziyordu, uyuyordu bu hocaların döneminde! Fatih altı aylığına gelecek gelirse! Açın Erciyes'in Tekkeli dönemini bir izleyin derim sallamadan önce. Tekke gelsin, ruh kazandırsın yeter. Tecrübe falan hikaye kimse anlatmasın.
    O kkkaddaaaarrr
    Tecrübe sene sonu gelecek, Lucescu
    Olmadi Kurban Bedyev , adam Rostov'u sampiyon yapacak
    Olmadi Bielsa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bence Muharrem Usta hoca konusunu sezon sonuna bırakarak yanlış yapıyor, illa Lucescu olmasına gerek yok dünyada hocamı yok , bundan kötüsü olmaz zaten deyip ikinci yarı bir sürü maçıda çıkın oynayın nasılsa hedefsiz kaldık demektir futbolcular yarım sezon kalacak hocayı iplemez burada yanlış yapılıyor, zaten takım içi arkadaşlık bitmiş bu futbolcu grubunu mantal açıdan toparlayacak hoca gelmeli hem bu sezonu götürmeli hemde gelecek senenin planını yapmalı. Hami , Tekke, vs ile 2 ileri 1 geri yaparız.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        antalyada başarısız olduğu söylenemez.yerine gelen yusuf şimşek le playoff oynadılar.puan ortalaması aynı.1,50

tekkenin puan ortalamasının 0.78 olduğunu bilmiyorlar sanırım.

cl de final oynayan juveyi deplasmanda sıkıştırmak bence büyük başarı idi.zaten türkiyede başarılı olmanın cezasını anında veriyorlar.başarısız olanlar her sene bir takım çalıştırıyor
        Hami'nin Antalyası ile Fatih'in Erciyes'i arasında dağlar kadar fark var usta. Ayrıca Fatihli Erciyes kaybettiği üç maçta da çok şansız bir şekilde son dakikada gol yedi. Eğer o dönemde biraz daha şansları olsaydı ligde kalacaklardı. Fener deplasmanında özellikle çok çok iyi anlamışlardı.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hahaha. Bazı yorumlar çok enteresan. Beyler, bu takıma yığınla tecrübeli ve kariyerli hoca geldi ya! Ne çabuk unuttunuz? Takım sahada geziyordu, uyuyordu bu hocaların döneminde! Fatih altı aylığına gelecek gelirse! Açın Erciyes'in Tekkeli dönemini bir izleyin derim sallamadan önce. Tekke gelsin, ruh kazandırsın yeter. Tecrübe falan hikaye kimse anlatmasın.
          Tecrübeden bahsetmek neden hikaye oluyor sorması ayıp? Ve bu kendi fikrini karşı tarafa empoze etme çabası neden?

Herkesin bir fikri, görüşü vardır arkadaşlar. Saygı duymak lazım. Niye öyle düşünüyorsun diyip onu tefe koymak kimseye fayda sağlamaz.. (Bu paragraf genel için yazıldı)
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kkkaddaaaarrr
            Tecrübe sene sonu gelecek, Lucescu
            Olmadi Kurban Bedyev , adam Rostov'u sampiyon yapacak
            Olmadi Bielsa
            Bielsa olmaz yahu yapma Uzun projelerin adamı değil Bielsa. Tamam çok iyi bir oyun oynatıyor gerçekten beğeniyorum ancak Bielsa ile uzun bir yola çıkılmaz kendisinde hafif bir şizofrenlik var değişik bir kişilik 2 yıl gelsin hocalık yapsın diyorsan tamam ona lafım yok.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              camia içinden gelen ve efsane diye anılan kişilerin teknik direktör oldukları zaman kulüp menfaati, dik duruş ve cesaretten anladığı şey yıldız yabancı oyuncuları ya kulübeye hapsetmek ya da kadro dışı bırakmaktır. (şenol güneşi ayırıyorum.)
              Efsanemiz Tekke gelirse umarım böyle ego savaşlarına girmez futbolcularla.
              Bu yoruma hiç itiraz etmem, hatta katiliyorum, ve Fatih Tekke gelirse endiselerimden birisi de budur... hakli elestiriye hakli endiselere itirazimiz yok...
              İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Giray Bulak iyi hoca mı kötü hoca mı onu tartışmadım ben. Muharrem Usta istifa başlığı açarım yazmışsın onun için alıntıladım. Yani bir yanlış hoca tercihi yada bir yanlış transferde bunun da istifasını isteyeceksin adam mazbatasını bugün aldı daha yahu vallahi böyle ne şampiyonluk ne başarı görebilirsiniz hiç kusura bakmayın.
              Iyi hocadan ziyâde, ekranlarda Trabzonspor'u elestirmek için elinden geleni yapmasi, bir kaç sene önce takimda görev alirken ilk teklifte kaçmasi, bunlar bile yeter... Ibrahim baskan bu hamleyi yapsa yakistiririm da, Muharrem baskan gibi birisi böyle saçma bir hamle yaparsa istifa basligi mecburen açilir, kusura bakmasin kimse zaten inanmiyorum öyle bir sey yapacagina ama, bazi haberlere göre (yalan olabilir tabi) bazi büyüklerin baskisiyla giray hocanin göreve gelebilecegi yazilip çiziliyor... aman diyorum aman...
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 17:34.

Yorum

• Vikipedide hala Erciyesin hocası olduğu yazıyor onun için yazdım ben onu. Güncel değilmiş gerçekten de vikipedi, hocaları başkaymış. Yine de yazımın ana fikri değişmiyor. Daha teknik direktörlük deneyimi çok kısıtlı olan birine direk a takımı vermek çooook yanlış bir uygulama. Artı bu sene de çöp sene değil. Liderin 12 puan gerisine düşmüş olabiliriz ama gs ile sadece 6 puan fark var ve bu hafta gs-bjk oynuyor. eğer rize'yi yenersek puan farkı belki üçe düşecek, üçüncü olma şansımız olacak. Avrupa kupası mücadelesi vereceğiz. Belki ikinci yarı alınacak bir iki nokta transferle bambaşka bir takım olacak, üst üste 5-6 maç kazanacağız.

Daha ligin üçte biri bitmişken bu sene öyle idare etsin diye hoca getirmek çok saçma. Lucescu olayının da sadece hayal olduğunu düşünüyorum. Bence bir an önce kaliteli bir yabancı hocayla anlaşıp takımın başına getirmeliler ve hem bu sezonda türkiye kupası ve ligde üçüncülüğü hedefleyip bir dahaki sezon için gereken transfer çalışmalarına başlayabilsinler.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  antalyada başarısız olduğu söylenemez.yerine gelen yusuf şimşek le playoff oynadılar.puan ortalaması aynı.1,50

tekkenin puan ortalamasının 0.78 olduğunu bilmiyorlar sanırım.

cl de final oynayan juveyi deplasmanda sıkıştırmak bence büyük başarı idi.zaten türkiyede başarılı olmanın cezasını anında veriyorlar.başarısız olanlar her sene bir takım çalıştırıyor
                  Takımı aldığında liderdi.O oturmuş düzende yapabileceği en kötü performansı yaptı.Başarısız olduğu söylenebilir

Yorum

• Tekke gecen sene erciyesi ligde tutsaydi gelsin kalsin derdim şu an ancak yardımcı olur hamide öyle. Hepsinden fazla hakeden Osman özköylü. Adam yıllardır çabalıyor alt ligde. Mücadelesi var yan gelip yatmıyor.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tecrübeden bahsetmek neden hikaye oluyor sorması ayıp? Ve bu kendi fikrini karşı tarafa empoze etme çabası neden?

Herkesin bir fikri, görüşü vardır arkadaşlar. Saygı duymak lazım. Niye öyle düşünüyorsun diyip onu tefe koymak kimseye fayda sağlamaz.. (Bu paragraf genel için yazıldı)

Kimse kimseyi tefe koymadı. Ayrıca herhangi bir dayatma da yok ortada. Sadece ben de kendi fikirlerimi koyuyorum masaya, aksini düşünen de koyuyor ve tartışıyoruz. Herhangi bir argo kelime, kırıcı cümle yok.. Üslup belki biraz sert ama kimseye de saygısızlığım olmadı.

Tecrübeden bahsetmek şu yüzden hikaye; çok uzağa gitmeye gerek yok. Yakın geçmişte "tecrübe abidesi" Vahid hoca çalıştırdı bu takımı. Verdiği hiç bir şey yok. Takım ruh gibi dolandı sahada. Örnekler çoğaltılabilir, fazla detaylandırmıyorum. Fatih'e sadece tecrübe konusundan vurulmasını eleştiriyorum ben. Tek başına tecrübenin bir anlam ifade etmediğinden bahsediyorum. Tecrübesiz olabilir ama vereceği bir çok şey olabilir mesela keza. Kaldı ki Erciyes döneminde de gayet başarılıydı aslında son dakikalarda yedikleri goller olmasaydı ligde de kalacaklardı muhtemelen. Ve bu adam gelirse(!) yarım sezon için gelecek. Takımın durumu ortada, denemediğimiz yol -her cinste teknik adam denendi- kalmadı. Fatih gelrse sonuna kadar arkasındayım.

Yorum

• hami-osman-sultan hepsinin sonu ayni olacaktir 2 hafta ustuste puan kaybi yasadiginda uzerinde muthis bi baski olacaktir.Luce den vazgecilip tam zamanli teknik direktor bulunmasi gerekiyor bence bu 3 luden birini alip feda yapacagimiza o zamani yeni iyi bi TD ye takimi tanima Zamani verilmeli ki yeni gelen hoca eksikleri yerinde tespit edebilsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dogru ama, tecrübeden bahsedip MustafaDenizli gibi isimler ortaya çikinca karsi çikmak olmuyor... 2 3 sayfadir neredeyse sadece tecrübe üzerinde Tekke'ye vuruluyor, kizginligimiz buna, yoksa tabi ki tecrübe iyidir ona bir sey demiyoruz... isine gelince tecrübe isine gelmeyince baska seyler, iste bu olmaz (sahsina degil, genele yazilmistir)
                          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bielsa olmaz yahu yapma Uzun projelerin adamı değil Bielsa. Tamam çok iyi bir oyun oynatıyor gerçekten beğeniyorum ancak Bielsa ile uzun bir yola çıkılmaz kendisinde hafif bir şizofrenlik var değişik bir kişilik 2 yıl gelsin hocalık yapsın diyorsan tamam ona lafım yok.
                          2 senede basari getirecekse gelsin... ama zaten benim ilk tercihim Lucescu, hatta belki de Kurban hoca olurdu... Kurban hoca 4 5 sene imzalar, takimi basariya götürür gibime geliyor... Rostov'u sampiyon yaparsa sasirmam, Rubin Kazan'i da avrupa takimi yapan, taninmis yapan, kendisidir

Yorum

• Tekke gelsin diyorum ama ben Tekke'nin geleceğine ihtimal vermiyorum. Delinin biri kuyuya taş attı gibi geliyor bana. He gelirse de başımızın üstünde yeri var tabii.

Yorum

• Fatih Tekke'nin her yerinden yetenek akardı. Esasında orjini orta saha-forvet arkası olsa da, Özkan Sümer telkini ve önce Şota, sonra da Vugrinec'in gitmesiyle santrafor oluverdi. Ayağındaki kalıcı kırık nedeniyle, yıllarca platinle oynadı. O haliyle gol krallıkları, lig ikincilikleri, Türkiye Kupaları, Zenit'te Uefa Kupası ve Süper kupa kaldırdı. Trabzonspor'da malum sebepler ve özellikle "Papilüs vürüsü", Gaziantep'te de (forvet hattı Oktay-Fatih Tekke-Hasan Özer'di takımın) devre arası Celal Doğan (şimdi de aziz yıldırımın ortağıdır) olayı yüzünden Türkiye'de şampiyonluk göremedi. Saha içinde de takımın hocası gibiydi. Takım kötü oynadığında hocadan önce otobüse atlayıp, tüm takımı fırçalamışlığı çoktur. Erciyes'te 2 ay süren hocalığında da takımı iyi direndi, her maç dikkat çekici ölçüde iyi oynadı.

Gelelim eksilerine; belki hep kendisi haklıdır, haksızlığa isyan eden bir yapısı vardır,tam bizim oraların uşağıdır ama bir adam her yerden kavgalı mı ayrılır arkadaş? Öyle bir yapısı var ki, sanki bir gün önce -Allah Korusun- babasını vurmuşlar da intikam alacakmış gibi konuşuyor. Burada mı olur, başka bir yerde mi olur ama başarılı bir hoca olmak istiyorsa, biraz daha olgun olabilmeli.
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Takıma ruh kazandırsın ne demek yahu? Fatih gelince Ndoye ooo fatih tekke geldi, bu takımın efsanesi o zaman çok koşmalıyım bu forma için elimden geleni yapmalıyım mı diyecek? Ndoye ne tanır Fatih'i, Sadi'yi, Ersun'u, hatta belki Şota'yı? Futbolcu motive edebilmek için önemli olan efsane olmak değil. Fatih'in de başarılar dolu futbolcu geçmişinden başka teknik direktör olarak hiç bir artısı yok. Ünal geldi, gördük. Şota geldi, gördük. Tolunay geldi, gördük. Bir tek Hami az biraz başarılı oldu denebilir aralarında. Trabzonspor teknik direktörlük makamını bu kadar küçültmek çok yanlış. Hem bizim için yanlış hem de kendi evlatlarımız için. Belki Trabzon'u çalıştırırım diye takım çalıştırmıyor yahu Hami. Aslında bunların düşünmeleri gereken önce gideyim bir iki anadolu takımı çalıştırayım, alt yapıda çalışayım, kurslar alayım, kendimi geliştireyim, dil öğreneyimken evinde oturup maç izliyor, ben bu kulübün efsanesiyim, görev verilirse teknik direktör olurum diyorlar. O cüreti onlara vermeyeceksin ki hayaline erişmek için bir şeyler yapsın adam.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X