Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=50390]SamZuk[/MENTION] [MENTION=21609]ccd6167[/MENTION]

Aslında Lucescu daha da hücumcudur, taraftara o daha çok hitap eder gibi... amaaa Lucescu istediği topçuları aldırabilecek mi ? O düzeni kurabilecek mi... kuramazsa kalacak mı kalırsa başarılı olacak mı ?
    Kurban hocaya dandik takım ver yine şampiyonluğa oynatır... Lucescu için aynısını söyleyebilir miyiz bilmiyorum...
    Lucescu'nun topçu alma gücü, ikna etme ihtimali falan daha yüksektir o ayrı... ama o da çok sorun değil... paraya bakar... hem Şota varken bile Mbia geldi, fazla skıntı olmaz o yönden bence
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sosyal medyada Sadi Tekelioğlu kararı birazdan açıklanır diye haberler geçiyor.
      Sadi Hoca ile devam kararına mı üzüleyim yoksa sene sonu Lucescu'nun gelebilme ihtimalinin artmasına mı sevineyim bilemedim?
      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Arkadaşlar, lütfen ilk günden yönetimi eleştirmeyin, lütfen. Bu kez yapmayın bunu. Biraz destek olun, eğer bir şeyler kötü gitmeye başlarsa o zaman tepkinizi gösterirsiniz. Taraftar olmak bunu gerektirir. Babasının hediyesini getirmesini sabırsızlıkla bekleyen çocuklar gibisiniz, bu ne acele?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Mirosław Szymkowiak -7-
        -BMN Bursa-

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şuan toplantı yapıyorlar, yöneticiler inşallah Ersun Yanal ı getirelim diye baskı yaparlar. Usta nın kafa yapısına uygun, istediğimiz oyunu oynatacak, Jurgen Klopp umuz olacak adam Ersun dur. Ülkede ondan başkada antrenör yoktur... Diğerlerini geçiniz.

Yabancı çok büyük risk. Ersun boşta işte git getir kafan rahat etsin yemişim Luce sini yaw Ersun dan iyi mi bilecek yabancılar süper ligi ? Lucescu ile görüşsünler gelirim derse Sadi ye razıyım ama gelmem diyorsa kesin bir şey söylemiyorsa cidden Hami, Tekke felan hiç gerek yok getir Ersun u.
          Bu yazıyı ben mi yazdım?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu gelecek diye Sadi hoca ile devam edilecekse eh bir nebze kabul edebilirim... yoksa başlarım lan öyle işe...
            Celil başkana o kadar laf attık... şimdi Muharrem başkana taviz göstermek kıvırmak falan yakışmaz... Fatih Tekke gelsin takım canlansın, Sadi hoca ile olmaz bu işler
            Fatih Tekke dediğin adamın futbolculuğuna zirve kadar saygım var. Ama gel gör ki bu gün teknik direktör oldu diye ne yazık kı takımı yukarılara kaldıracak kadar kapasitede değil. Biraz pişsin o zaman anlarız bu adamın değerini.

Yorum

• Allah aşkına isterse sezon sonu ferguson, mourinho, lucescu üçü birarada gelecek olsun yine bu takım 20 lig maçı ve türkiye kupasında sadi tekelioğluna emanet edilemez. razı olmayın, yumuşamayın. cumartesi takımı sahaya Onur çıkarsın, taktiği o versin daha iyi oynamazsak bişe bilmiyorum. adamın çapı belli, kapasitesi belli zorlayıp da bizi kabız etmenin bi manası yok...
              There is no spoon...

Yorum

• Kimse kızmasın ama bu 8 aylık dönem için en uygun hoca Samet Aybabadır iskeleti kurma işini iyi yapar Samet hoca...
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Bir cisim yaklaşıyor ...
                  .

Yorum

• Sadi hoca feneri yense idi burda bir kişi sadi hocayı istemem diyemezdi. Bizde hersey sonuç
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İHO'nun oğlu gelsin ya ne Sadisi ne Girayı

Yorum

• valla alay ediyorlar ulan keşke iho seçilseydide şu trabzonspor defterini kapatsaydım ya ne sadisi

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir cisim yaklaşıyor ...
                          hahaha
                          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yazıyı ben mi yazdım?
                            Bastırın abi

Bir şekilde devre arası bu işi halledelim, kalıcı çözümü üretelim, bu seneyi çöpe atmayalım.

Yorum

• usta başkanın vardır bi bildiği sıkmayın canınızı
                              ama kafama takılan şu lucescu gelmezse sadi ile geçen günlere mi yanayım gelecek hocaya mı yanayım bilemedim
                              ben hiç riske atmazdım ersunu alır koyardım takımın başına
                              arkana yaslan ersunun istediği adamları al maçını izle derdim
                              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yazıyı ben mi yazdım?

Ümit abi Ersun u getirsinler ben ''tamamdır bu iş'' diyeceğim... Usta/Yanal ikilisi uzun yıllar sonra aradığımız uyumu yakalar. Yönetim vardı hoca yoktu, hoca vardı ona rahat ortam hazırlayacak yönetim yoktu. Hep bir şeyler eksikti ama Usta yönetimi uzun yıllara dayanan proje diyorsa süper lig için Ersun Yanal ismi boştayken ciddiyim Lucescu peşinde koşmazdım çünkü gerek yok. ''Al sana en az 3 yıllığına takımı veriyorum'' desinler takımı Ersun un üzerine atsınlar adamı rahat bıraksınlar, onlar yönetsin Ersun sportif mevzuyla ilgilensin başkada bir şeye ihtiyacımız yok.

Usta ya illaki bizim gibi düşünen yöneticiler şimdi baskı yapıyordur, hissediyorum. )))
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X