İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucescu sistemini kurmus kulübün ekonomik durumu çok iyi kafası rahat karısanı edeni yok dünde zaten aba altından sopa gösterek kibarca neden gelemeyecegini söyledi bu konuda artık ümitlenmeyin.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucescu sistemini kurmus kulübün ekonomik durumu çok iyi kafası rahat karısanı edeni yok dünde zaten aba altından sopa gösterek kibarca neden gelemeyecegini söyledi bu konuda artık ümitlenmeyin.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurella gibisin hiçbir şeyi beğenmiyorsunTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurella gibisin hiçbir şeyi beğenmiyorsun
Yorum
-
İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüvenç Kurtar yorumu alabilir miyim?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNurella gibisin hiçbir şeyi beğenmiyorsun
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe abası ne sopası? Sözleşme uzatmadı takımıyla. Hangi sözlerinden kesin gelmeyeceğini anladınız? Benim o sözlerden anladığım gs ve bjk ye gelmeyeceği. Bende zor ihtimal olarak görüyorum fakat kesin gelmeyecek demek çok iddialı olur şuan için ki Ustaya bu kadar güvenirken, Lucescu ismini telaffuz edip, getirememek ilk eksisi olur. Bence Usta yaş tahtaya basmaz.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearadaki 20 seneyi dikkate almayalım yani. kim seçilirse seçilsin tartışılacak zaten ama istikrar ve yılmaz hoca arasındaki ilişkiye dikkat çekmek istedim. yarım dönem için gelsin denebilir. hareket de getirir takıma.sonra iyi oynattı kalsın kararı çıkarsa başımıza iş almış oluruz.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurban Berdiyev uygun isim aslında.
Böyle cayır cayır 3-5-2 oynatacak istikrarlı bi isim. Bildiğim kadarıyla az buçuk türkçe de biliyor. Lucescu kesinlikle aranan isim ama olmazsa misal Spaletti gibi türkiye havasını hiç solumamış adamlardansa böyle az buçuk bizden, bu coğrafyadan bri olması daha makul geliyor bana.
Ama o da bu yıl Rusya'da muazzam işler yapıyor, sözleşmesi bitse dahi bu şampiyonlr ligine taşıdığı takımı o noktada bırakıp gelir mi soru işareti.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum