Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı bizde iş yapmaz.
    aynen tazminat ödemek zorunda kalıyoruz sürekli.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      lucescu sistemini kurmus kulübün ekonomik durumu çok iyi kafası rahat karısanı edeni yok dünde zaten aba altından sopa gösterek kibarca neden gelemeyecegini söyledi bu konuda artık ümitlenmeyin.
      Ne abası ne sopası? Sözleşme uzatmadı takımıyla. Hangi sözlerinden kesin gelmeyeceğini anladınız? Benim o sözlerden anladığım gs ve bjk ye gelmeyeceği. Bende zor ihtimal olarak görüyorum fakat kesin gelmeyecek demek çok iddialı olur şuan için ki Ustaya bu kadar güvenirken, Lucescu ismini telaffuz edip, getirememek ilk eksisi olur. Bence Usta yaş tahtaya basmaz.
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lucescu sistemini kurmus kulübün ekonomik durumu çok iyi kafası rahat karısanı edeni yok dünde zaten aba altından sopa gösterek kibarca neden gelemeyecegini söyledi bu konuda artık ümitlenmeyin.
        Nurella gibisin hiçbir şeyi beğenmiyorsun

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ahahaha.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

ayaklarım havada güldüm işyerinde şimdi ne adamsın nerden geldi aklına.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Güvenç Kurtar yorumu alabilir miyim?
              Almasan daha iyi bence
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

nurella ismail saral kardeşimiz aslında baksana hemen yorum yapmıs.

Yorum

• Lucescu konusunda cok fazla beklenti icine girmemek lazım.Adam cok ucuk paralar alıyor.Butce de bu bir sekilde ayarlanabilir belki ama hocayı shaktar bırakmayadabilir.Sonra lucescu gelmeyince karısmasın buralar.
                  Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne abası ne sopası? Sözleşme uzatmadı takımıyla. Hangi sözlerinden kesin gelmeyeceğini anladınız? Benim o sözlerden anladığım gs ve bjk ye gelmeyeceği. Bende zor ihtimal olarak görüyorum fakat kesin gelmeyecek demek çok iddialı olur şuan için ki Ustaya bu kadar güvenirken, Lucescu ismini telaffuz edip, getirememek ilk eksisi olur. Bence Usta yaş tahtaya basmaz.
                    bana gelmesi için 3 sebeb yaz.

Yorum

• Giray Bulak gelirse yandık anasını satayım.. Hekimoğlu'na o kadar giydirdik adayı Giray diye...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aradaki 20 seneyi dikkate almayalım yani. kim seçilirse seçilsin tartışılacak zaten ama istikrar ve yılmaz hoca arasındaki ilişkiye dikkat çekmek istedim. yarım dönem için gelsin denebilir. hareket de getirir takıma.sonra iyi oynattı kalsın kararı çıkarsa başımıza iş almış oluruz.
                        Valla Yılmaz hoca iyi kadrolarla iyi işler çıkarabildiği için aradan geçen 20 sene dikkate alınmasada olur.zannımca deli dolu bir yapısı olduğu için büyük takımların ilgi alanına girmiyor.sözkonusu istikrarsa şöyle bir geriye gidiyorum fazla değil son 15 sene içinde üç sezon üst üste görebilen hoca yok gibi birşey.

Yorum

• hami mandıralı inşallah olur. bununla ilgili bir duyum varmıdır?
                          2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Reşit Akçay kompakt futboluyla geri gelsin.

Yorum

• Şu Lucescu olayını da fazla dillendirmeyelim. Zaten kesin bir şey yok ille de Lucescu diye ümitlenmenin anlamı yok. Bekleyelim, görelim.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kurban Berdiyev uygun isim aslında.

Böyle cayır cayır 3-5-2 oynatacak istikrarlı bi isim. Bildiğim kadarıyla az buçuk türkçe de biliyor. Lucescu kesinlikle aranan isim ama olmazsa misal Spaletti gibi türkiye havasını hiç solumamış adamlardansa böyle az buçuk bizden, bu coğrafyadan bri olması daha makul geliyor bana.

Ama o da bu yıl Rusya'da muazzam işler yapıyor, sözleşmesi bitse dahi bu şampiyonlr ligine taşıdığı takımı o noktada bırakıp gelir mi soru işareti.
                                En sevdiğim iki teknik direktör berdiyev ve spaletti
                                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X