Desenize mbia da satılacak. Biz soner. Atik. Serdar gitsin beklerken mbia gider. Bnce kapatalım bşz dükkanı artık. Soner. İshak filan devam ederiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDesenize mbia da satılacak. Biz soner. Atik. Serdar gitsin beklerken mbia gider. Bnce kapatalım bşz dükkanı artık. Soner. İshak filan devam ederiz.
Bence çok iyimsersin.
Bedava gider
Yorum
-
Hoca devre arası gelmeyecekse yönetim takıma bir tırpan vursun ne kadar düz adam varsa yollasın sözleşmesi yüksek olanlarıda fedaysa feda vedaysa veda para edenleride satsın madem yeniden yapılanma ve yeni hocayla iskelet kurulacaksa elimizdekilerden iskelet olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılacak mı
Bence çok iyimsersin.
Bedava gider
Yorum
-
Yanlış anladım. Gecikme faizi değilmiş. Gecikme olan her gün için belli miktar varmış. Lafın gelişi ödemenin geciktiği bir gün için 20000 tl gibi. Ve birde bu gecikme bedelinin faizi !
Toplamda miktar 2,8m.
Biz Mbai da geldi ama henüz imzalanmadı, basiretsiz yönetim bunu da elinden kaçıracak diye yazarken transfer sayfasında, yöneticiler bu sözleşmeye imza atmış demek ki.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Ne satılması, adama 5.4m euro vermezsek söke söke alır, eğer söylenenler doğruysa çok ciddi bir durumla karşı karşıyayız. Satmada satamayız zaten bugün serbest kalıyormuş. Eee serbest kalsa yine ödeyeceğiz bu parayı ? Orta yol bulunmalı !!!
Ne yapacağız şimdi ? Lazımdı bize Mbia ama çok ciddi rakamlar konuşuluyor. Yıllık 2.6 neyine yetmiyor ? Başka nerede kazanacaksın bu parayı neden gitmek istiyorsun ? Neden iyi oyuncular gitmek istiyor neden Soner, İshak, Yatabare vs.. bunlar değilde iskelete ilk olarak yazdığımız adamlar gitmek istiyor çıldıracağım ya hep bizi buluyor şu salak saçma işler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum