Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana da en mantıklısı Osman Özköylü geliyor. Diğer yerlinin yerlisi arkadaşlar biraz takım çalıştırıp rüştlerini ıspatlasınlar. Osman hoca gelir ve yeni sezonda gelecek hocanın yardımcılığını yapar.

Loading .. %61

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Internetten bulabilirsin. Ona kizdigim daha vahim nokta var. Sportif direktor olarak getirildi Jankoyu trabzona kakaladi sonra gorevinden istifa etti. Sirf bu yeter onu geri almamak icin.
      Yanılmıyorsam Janko'yu o aldırmadı, Kweuke'yle anlaşmışken arkasından Janko alındı. İstifa nedeni de bu olabilir.

Teknik direktörlük bilgisi için bir şey diyemem, bilgili de olabilir. Ama davranışları ve söylemleri güven vermiyor.

Ayrıca Tolunay'dan bahsedilmesin lütfen, Shota bile tazminat almadı, Tolunay ise teknik direktörlük gururum incindi, görevimi bıraktım bilmem ne dedi yüklü paraya kondu
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 14:32.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Elimizde çok ciddi maliyetli bir takım var. Özellikle yabancı futbolcuların kariyeri yabana atılmaz. Bu şartlarda lades oynayamazsın, belirlenen hocanın takımın üzerinde olması gerekiyor. En azından yaptığı işle kendiisini ispatlamış olması elzem. Yönetimin önündeki 2 seçenekten birisi sene sonuna kadar idareten birisini bulalım, seneye asıl hocamızı belirleyelim. Bu hamlenin kendisine göre en büyük riski kısa vadeli çalıştırmayı düşüneceğiniz hocanızın yeterli olma ihtimalinin zayıflığı. Çok fazla seçenek yok bu torbada. Yerli olacak, ya Sadi Hoca ile devam edilecek ya Hami ile anlaşılacak. Ne Ertuğrul ne Hamza ne ismi geçen bir başkası bu tarz bir anlaşmayı kabul etmez. Diğer yandan uzun vadeli plan için şu an anlaşılacak bir yabancı hoca bulmak da zaten zor. Ancak Türkiye'de kariyer ve bilgi anlamında bu makamı dolduracak bir adam var ; Yanal. Ancak Ersun Yanal'ın da bir takımı 3-5 sene çalıştırabileceğine dair inancım biraz zayıf. Hele idmanlarda bile İstanbul'a giden bir adamın 3 sene Trabzon'da kalmasını sağlamak kolay değil. Son gelişi zaten pek isteksizceydi. Yukarıda ismi zikredilen ne Yılmaz Vural, Ne Hikmet Karaman istikrarlı insanlar değil. Başkan istikrar istiyor, takımın başında yıllarca kalıp kendi sistemini kurabilecek, alt yapı, 1461, A takım arasındaki organizasyonu sağlayabilecek beceride birisini arıyor. Türkiye'de tek adam var Ersun Yanal.

Bizim burada düşündüğümüz herşeyi yönetim de düşünüyor. Şu anda ne yapacaklarına karar vermeye çalışıyorlar muhtemelen. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
        En son lopsang tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 14:36.

Yorum

• Hami sezon sonuna kadar
          Sonra
          Lucescu-Hami
          Ersun-Hami

o rezil kadroyu 4. Yapabilmişti sonuçta hami şansı hak ediyor
          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• hami için tuzlaspor haberleride çıkıyor

Bir adamın ismi hem tuzlasporla hem trabzonsporla nasıl anılır akıl işi değil

Yorum

• Bence girayla sadiyle osmanla olacak iş değil bu..Eğer 3-4 yıllık bir planlama yapılacaksa lucescu, Thomas Schaaf veya marcelo Bielsa olmalıdır..

Ekli dosyalar

Yorum

• Ustanın dünkü açıklamasını dinledim, lucescu işi hikaye. Eğer şaktardan ayrılırsa belki falan diyor adam. Lucescu şaktar'dan ayrılmayacaktır. Hiç uğraşmayalım hami falan diye, bielsa vb. bir hoca getirelim, uzun vadeli planımızı çizelim.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ustanın dünkü açıklamasını dinledim, lucescu işi hikaye. Eğer şaktardan ayrılırsa belki falan diyor adam. Lucescu şaktar'dan ayrılmayacaktır. Hiç uğraşmayalım hami falan diye, bielsa vb. bir hoca getirelim, uzun vadeli planımızı çizelim.
                  ya bielsa da olur oda olumlu

Yorum

• Sezon sonuna kadar Hami, Fatih, Osman, Abuzittin vs. ile olacak iş değil. Zaten Trabzonspor'u çalıştıramayacağını söyleyen eski futbolcumuz yok. Herkes doğuştan seçilmiş kişi.

Gelecek adamın emanetçi olduğunu kendisi dahil herkes bilecek. Böyle birinin takımda nasıl bir otorite tesis edebileceğini düşünüyorsunuz?

Diyelim ki bu emanetçi bir nispette başarılı oldu. Bu, sonraki hocayı yemek için tonla malzeme demektir. Malum sloganları tekrarlamak istemiyorum. Başarısız olduğunda da durum farklı olmayacak entrika değil, söylemler değişecek. Bu sefer de "şöyle bir kadroyla çalışma imkânı bulamadı" söylemleri gırla gidecek.

Hami Fatih ikisi gibi teşebbüsler bir kızı iki kocaya birden vermeye benzer. Düşünülmesi bile yanlış

Uzun vadeli bir planlama düşünülüyorsa müstakbel hoca şimdiden bulunmalı.
                    Emanetçi hoca kim olursa olsun, yanlış başlangıçtır.
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 14:48.

Yorum

• Peki Bielsa'nın Milli takımlar haricinde 3 sene kaldığı bir kulüp takımı var mı ? Trabzon gibi her kafadan bir ses çıkan yerde Bielsa 1 seneden fazla kalır mı

Yorum

• Proje hoca olarak Lucescu yerine Schaaf daha doğru tercih.
                        70 yaşındaki adamla 5 yıllık sözleşme mi yapılır?
                        Ben yarın öleceğim diye korkuyorum
                        "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                        Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• Bielsa Halilhodzic tavırlı bir adamsa hiçbir işimize yaramaz

Lucescu'un özelliği adam halden anlıyor, çalışkan, bilgili, alçakgönüllü, Romanyalı olması da avantaj. Halilhodzic'ten ümitliydim ama adam uçmuş, yönetim de yönetim olmayınca tutmadı
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 14:52.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bielsa Halilhodzic tavırlı bir adamsa hiçbir işimize yaramaz

Lucescu'un özelliği adam halden anlıyor, çalışkan, alçak gönüllü, Romanyalı olması da avantaj. Halilhodzic'ten ümitliydim ama adam uçmuş, yönetim de yönetim olmayınca tutmadı
                            halilhodzic yanında melek kalır kafası atarsa kimseyi tanımaz tam deli ama hocanın hası.

Yorum

• bielsa ilk iş erkan,yumlu,ndoye,özeri tekme tokat döver yusufu karanlık odaya kilitleyip sadece kanlı et yedirir. Gitmeyeydi medjaniyide pamuklara sarar saklardı. Bu medjaninin geri gelme ihtimali var mı acaba

Yorum

• Hazır Ersun Yanal boştayken yapsınlar en az üç yıllık mukavele sonuna kadar dursunlar arkasında. Proje hocası işte. Tabiî adamı yedirmesinler.

Yine öz sırtlanlara yedirmemek kaydıyla adam gibi bir yabancı hoca da olur. Gönlümen Co Adrianese geçiyor ama imkânsız galiba.
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 14:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X